עבור לתוכן

ריסטרטים חוזרים וקפיאת מסך ב-XP. גם ללא עומס.

Featured Replies

פורסם

בזמן עבודה שוטפת (גלישה, מייל או מסמכים) המסך פשוט קופא ואחרי 5-6 שניות המסך משחיר ומתבצע ריסטרט ללא כל הודעת שגיאה.

מצורף MINIDUMP שמציין איזו בעיה עם דרייבר של ATI - לא ברור לי מה.

ניסיון להתקין דרייבר 11.11 (יש לי ה-HD3400) נכשל.

מצורף MINIDUMP וה-SPECS של המפרט מ-EVEREST.

הרצת מבחני סטרס לא הפילה אותו (כולל לכ.מסך), טמפרטורות ומתחים נראים תקינים (אם כי S&M לא הצליחה לרוץ עד הסוף במבחני זיכרון).

אשמח לעצה. :xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

פורסם

אופס - לא שמתי לב שניסית להתקין את הגירסה החדשה.תתקין את הגירסה שנמצאת בתקליטור ההתקנה של כרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

הדיסק המקורי מזמן איננו...

את הדריבר 11.11 הצלחתי להתקין בנפרד - מה שנכשל זה ה-CCC

פורסם

התקנת הדרייבר מותנה בהתקנה מוקדמת ותקינה של net framework 3.5

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על הדרייבר או על CCC?

פורסם
  • מחבר

כפי שכתבתי,

את הדריבר 11.11 הצלחתי להתקין בנפרד - מה שנכשל זה ה-CCC

או שאני לא מבין את מה שאתה מנסה להסביר לי.

הדרייבר הותקן בהצלחה, ה-CCC לא.

התקנתי אותם אחד אחד.

פורסם

CCC חייב את ה- net framework 3.5

ה- framework מותקן ?

להורדה והתקנה של NET Framework 3.5 SP1 ->

ואם אינך מצליח להתקין - הסיפור שונה - יש צורך בהסרת כל גירסאות ה- NET Framework ולהתקין מחדש.

פורסם
  • מחבר

יש לי את 4.0 אני חושב. צריך לבדוק...

הרצתי את כל סדרת הבדיקות ב-burn in של seasoft sandra והכל עבר חלק...

פורסם

1. הייתי מתחיל מבדיקה שהזכרון מוגדר ב-BIOS/UEFI בצורה נכונה ולאחר מכן מריץ בדיקת Memtest (לפחות 5 שעות).

2. אם המערכת ב-OC כלשהו (בעיקר מעבד ושבב גרפי) הייתי מאפס הכל ובודק אם משהו השתנה.

3. קוד השגיאה מורה על בעיה בחומרה (סביר להניח שבכרטיס הגרפי, ייתכן שהוא תקול) ו/או במנהל ההתקן. בהנחה שבדיקת Memtest עברה בצורה תקינה ושביטול ה-OC (או שלא היה OC) לא עזר, הייתי ממשיך באופן הבא:

א. מסיר לגמרי את מנהל ההתקן, כולל שימוש בכלי ניקוי ייעודי של היצרן, אם קיים.

ב. מסיר לגמרי את מתאם הוידאו מ-Device manager, מעלה את המערכת מחדש, נותן לה לזהות את השבב הגרפי ומתקין רק את מנהל ההתקן (ללא CCC בשלב זה).

ג. בהנחה שהבעיה לא נפתרה הייתי מבטל את ה-Hardware Acceleration (תחת ההגדרות Display > Settings > Advanced).

ד. אם עדיין הבעיה לא נפתרה הייתי מנסה להשתמש בשבב גרפי מובנה /ליבה גרפית מובנית (אם יש) או בכרטיס גרפי אחר (אם זמין) לשם בדיקה ואימות/שלילת כרטיס גרפי תקול.

אפשרות נוספת שייתכן שגורמת לבעיה, אם כי בסבירות נמוכה יותר לאור הנתונים שנאספו עד כה, היא ספק הכוח.

ובבחינת "ירייה באפלה", נתקלתי בתופעה דומה (אם כי מספיק שונה) בעבר שהדירה שינה מעיניי. כל פתרון הגיוני שלא ניסיתי לא פתר את הבעיה. בסוף למדתי (יותר נכון נאלצתי) לחיות איתה. רצה הגורל ונאלצתי להתקין מחדש את מנהל ההתקן של מתאם הרשת, ניצלתי את ההזדמנות והורדתי את העדכני ביותר והבעיה נפתרה. לכאורה אין שום קשר בין מנהל ההתקן של שבב האודיו, מתאם הרשת ורכיבים נוספים על לוח האם לבין קוד שגיאה שנוגע ספציפית לתפקוד של השבב הגרפי - אבל אני מניח שדברים מוזרים מזה קרו. כך שאם יש לך סבלנות תנסה לעדכן את כל שאר מנהלי ההתקן (אודיו ורשת הם כנראה היחידים). אם לא יועיל כנראה שלא יזיק.

אם הקריסות ממשיכות תמשיך להעלות קובצי minidump יעזור אולי לעלות על דפוס (למרות שנראה לי שמספיקים השניים שכבר העלית כדי ללמוד על דפוס מסוים).

פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs:

בינתיים לא קרסה המערכת מאז שהתקנתי דרייבר אחרון לכרטיס המסך.

הרצת STRESS TEST של EVEREST במשך שעתיים גם לא הפילה אותו.

אבדוק את הנ"ל ואעדכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים