עבור לתוכן

בעית גלישה בנייד ספציפי בעת התקנת ראוטר חדש ( TP-LINK)

Featured Replies

פורסם

שלום , קודם הקדמה :

אתמול התקנתי את הראוטר החדש בתקן N

TP-LINK WR841N , הכל עבד טוב ויפה ואפילו הצלחתי להשיג מהירות הורדה מקסימלית יותר טובה מהראוטר הקודם (linksys) הישן.

ישנם כמה מחשבים בבית 2 נייחים אחד מחובר בכבל רשת win7 השני עם כרטיס רשת אלחוטי פנימי (לא מובנה) עם XP, ועוד 2 ניידים ואקסטרימר פרו.

כולם תומכים בתקן N ועובדים טוב חוץ מהנייד החדש.

הנייד הסורר הוא samsung חדש עם כרטיס רשת intel centrino wirelessN 130 עם דריברים מעודכנים.

הבעיה המרכזית היא מהירות תגובה של המחשב בגלישה פשוטה והורדות בסיסיות בדפדפן ואני אנסה לתאר:

בעת כניסה לאתר או בלחיצה על לינק באתר ישנה השהייה של 20 עד 40 שניות בתגובה ואז האתר מתחיל לעלות , קודם טקסט ואז עוד השהייה ואז תמונות ופלאש.

בהורדות רואים את זה יותר בברור - הורדה של קובץ 30 מגה , 20 שניות או יותר עד שההורדה מתחילה ואז מתחיל להוריד על מהירות איטית מאוד 50 קיי ומתחיל לעלות באיטיות , ופתאום קופץ למהירות הורדה מקסימלית של מגה לשניה. כלומר רואים את השהייה הזאת במספרים.

מישהו יכול לעזור? יכול לנחש למה זה קורה? יש לציין שאין אנטיוירוס מותקן במחשב ואין תוכנות רקע שמפריעות לפעילות כולל הפיירוול של ווינדוס והבעיה לא הייתה עם הראוטר הקודם.

תודה לעוזרים.

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה , אני כל השבוע בלימודים וחוזר לבית של ההורים בסופש.

ניסיתי את כל מה שכתוב בלינק ואפילו שיניתי ערוץ בראוטור ושום דבר לא עוזר , למישהו יש רעיון אחר?

יש איטיות גם בכניסה ל web interface של הראוטר ככה שיש פה בעיה או בכרטיס רשת או בראוטר והראוטר עובד טוב עם מחשבים אחרים.

אז לפני שאני מתחיל להחליף חומרה אולי תיהיה ישועה.

פורסם

תוריד מהאתר של סמסונג את ה-DRIVER המעודכן ביותר לכרטיס האלחוטי שלך.

דרך אגב, באיזה הצפנה אתה משתמש? מה המרחק של המחשב מהנתב?

פורסם
  • מחבר

עדכנתי עכשיו דריבר של אינטל , ניסיתי לבטל את האבטחה של הרשת בכלל - לא עזר.

המרחק מהראוטר מאוד קצר , כמה מטרים בודדים ללא קירות בטון או משהו כזה , המחשב הוא נייד ככה שאפשר לבדוק אותו גם צמוד לראוטר.

ההרגשה היא שפשוט הראוטר לא מדבר טוב עם הכרטיס רשת הזה מאיזושהי סיבה.

פורסם

מה עם רשתות אחרות בסביבה? עובד טוב איתן?

פורסם
  • מחבר

אכן , עם הראוטר הקודם הוא עובד טוב , הוא לא בתקן N ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים