עבור לתוכן

מפרט למתכנת עד עד 7K

Featured Replies

פורסם

לא שיפרת כלום. שוב אתה זורק כסף על זכרונות יקרים, כרטיס מסך לא משתלם ומארז שמהווה זריקת כסף.

פורסם

כי הוא כבר ישן המאווררים שלו כבר בקושי זזים אחרי המון שימונים ולקנות 6 מאווררים חדשים זה כבר לא משתלם.

לא הבנת אותי, לא אמרתי שתישאר עם המארז הספציפי הזה, אלא תקנה חדש אבל אותו דגם (או המקביל שלו מכיוון שהוא כבר הוחלף למעשה).

תראה, אני אסביר לך בצורה הכי פשוטה למה אתה בוחר במארזים לא משתלמים אחד אחרי השני.

אתה ציינת שהשקט מאוד מאוד חשוב לך. בחרת אמנם מארז שאין עוררין על כך שהוא איכותי ביותר ויש בו דגש מסויים על נושא השקט, אבל הוא לא נבנה להיות מארז משתיק במיוחד. קיימים מארזים שנועדו קודם כל להיות שקטים, כמו אותם מארזים של אנטק. בגלל שהמארז שבחרת הוא גם יותר יקר וגם פחות שקט זה הופך אותו ללא משתלם.

אני מציע לך להתייעץ בפורום מארזים אם אתה לא בטוח בבחירה שלך אבל אני הייתי הולך פשוט על ה-P183 וסוגר את עיניין המארז.

לגבי שאר הרכיבים אני מסכים עם קודמיי, הם לא משתלמים במיוחד ומה שהציעו לך במקור יותר משתלם.

כתבת גם שאתה מעדיף לחסוך אז אל תנסה בכח לנצל את כל התקציב, זה לא תורם משמעותית לביצועים.

פורסם
  • מחבר

לא הבנת אותי, לא אמרתי שתישאר עם המארז הספציפי הזה, אלא תקנה חדש אבל אותו דגם (או המקביל שלו מכיוון שהוא כבר הוחלף למעשה).

תראה, אני אסביר לך בצורה הכי פשוטה למה אתה בוחר במארזים לא משתלמים אחד אחרי השני.

אתה ציינת שהשקט מאוד מאוד חשוב לך. בחרת אמנם מארז שאין עוררין על כך שהוא איכותי ביותר ויש בו דגש מסויים על נושא השקט, אבל הוא לא נבנה להיות מארז משתיק במיוחד. קיימים מארזים שנועדו קודם כל להיות שקטים, כמו אותם מארזים של אנטק. בגלל שהמארז שבחרת הוא גם יותר יקר וגם פחות שקט זה הופך אותו ללא משתלם.

אני מציע לך להתייעץ בפורום מארזים אם אתה לא בטוח בבחירה שלך אבל אני הייתי הולך פשוט על ה-P183 וסוגר את עיניין המארז.

לגבי שאר הרכיבים אני מסכים עם קודמיי, הם לא משתלמים במיוחד ומה שהציעו לך במקור יותר משתלם.

כתבת גם שאתה מעדיף לחסוך אז אל תנסה בכח לנצל את כל התקציב, זה לא תורם משמעותית לביצועים.

אחרי המלצות בפורום מפרטים הוחלט על Fractal Design Define XL

מעבד:

[..] INTEL 2600K : CORE I7, S1155, 3.4Ghz - TRAY ₪1483

לוח אם:

[..] ASROCK Z68 PRO 3 ₪658

זיכרון:

[..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪95

כמות:2

כרטיס מסך:

[..] HIS 6790 "IceQ X TURBO" 1GB GDDR5 (2xDVI/HDMI/2xMiniDP) - RETAIL ₪732

מארז:

[..] FRACTAL DESIGN XL BLACK FRONT USB3 ₪799

ספק כוח:

[..] SEASONIC S12II 620W (80 PLUS BRONZE) - BULK ₪448

קרור למעבד:

[..] SCYTHE MUGEN III ₪230

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪697

דיסק קשיח 2:

OCZ VERTEX3 120GB SSD SATA III ₪1264

הרכבת מחשב:

[..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪6457

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

וזה המפרט הסופי אני ניסיתי פה קצת לצמצם במחיר של המחשב כי אני לחוץ קצת מבחינת התקציב. אחרי הכל אני חייל וזה מקור ההכנסה היחיד שלי המחשב הוא פרויקטים שאני עושה.

תודה רבה !! וסליחה שאני משגע אתכם.

פורסם

ושוב, כרטיס מסך חלש. בעוד כמה שקלים יש לך את ה-6850 וגם ה-6870.

המוגן2 שקט יותר וזול יותר.

יש לך ספק דומה מאוד - ה-neo eco 620W של antec בזול יותר.

פורסם
  • מחבר

ושוב, כרטיס מסך חלש. בעוד כמה שקלים יש לך את ה-6850 וגם ה-6870.

המוגן2 שקט יותר וזול יותר.

יש לך ספק דומה מאוד - ה-neo eco 620W של antec בזול יותר.

הכרטיס מסך בכוונה לקחתי יותר זול כי גם התקציב שלי ירד וגם משחקים הם דבר משני בשבילי. ותודה על ההערות ! מחר אני הולך לקנות.

פורסם

חבל לקחת זול יותר, מדובר פה בהפרש של 20-60 ש"ח (תלוי בחברה) בשביל לעלות ל-6850 באותה חנות, קשה לי להאמין שזה מה שישבור לך את מסגרת התקציב...

אם כל שקל חשוב לך אז תיקח פשוט את הספק של אנטק שהוא זול יותר בכ-50 ש"ח ואיכותי באותה מידה.

נ.ב.

אחלה בחירה של מארז!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים