עבור לתוכן

נעלם המשחק מהתוכנה ORIGIN מה זה הדבר הזה?

Featured Replies

פורסם

פשוט נעלם המשחק כאילו לא היה קיים. בניסיון לאשר את הקוד של המשחק הוא לא נותן לי ואומר שהמשחק הזה כבר מאושר לי בחשבון.

קניתי את המשחק לפני כמה ימים והספקתי לשחק בו רק למך 20 דקות ומאז לא היה לי זמן ושכן היה לי זמן לא יכולתי להפעיל את המשחק כי היו להם עידכונים בדפדפן הטיפשי הזה שהם בנו אז גם לא יכולתי לשחק אפילו לא בסינגל פלייר...

ועכשיו שיש לי זמן המשחק לא עובד מה נסגר אני נלחם איתו יותר מאשר משחק בו...

מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה?

פורסם

יוצר קשר עם התמיכה של EA/ אוריגי'ן

פורסם

איפה קנית משחק?

זה נראה כאילו CD-KEY שלך קיבל באן, לכן הורידו אותו מהחשבון שלך ב ORIGIN. זה יכול לקרות אם קנית מפתח ממקום לא אמין.

אבל רק אחרי שיחה עם תמיכה של EA תדע בוודאות מה קרה.

פורסם

עדכן אותנו במה באמת מדובר, והאם אכן קנית CDKey חוקי בלבד. אני סקרן..

פורסם
  • מחבר

מחיקה והתקנה מחדש של האוריג'ין פתרה את הבעיה. (מענין לכמה זמן) המשחק חזר לפעולה ומופיע באוריג'ין.

קניתי את המשחק בחנות פיזית (דיסקים) אני לא ממש בעד לקנות משחקים דרך האינטרנט דווקה בגלל הסיבה הזאת...

פורסם

אם כך אז באמת אין לך שום סיבה להיות מודאג. בכל מקרה אתה יכול להוכיח בקלות שיש בבעלותך משחק פיזית עם CD-KEY חוקי.

כנראה מדובר על באג של ORIGIN. אל תשכח שהתכנה עדיין בשלבים של בטא

פורסם

להוכיח סידיקי חוקי אפשר גם מאתר רוסי כלשהו. השאלה היא מה מדיניות החברה כלפי זה. אקטיוויז'ן, למשל, החליטה שלה זה לא מתאים, אבל זו האקטיוויז'ן שלמדנו להכיר בשנים האחרונות..

לפותח הדיון: שמח שהסתדר :)

מאחל משחק נקי מצרות..

פורסם

קניית CD-KEY מחנות CD-KEY זה לא כל כך חוקי מבחינת EA. פשוט ברוב המקרים אם הם מביאים מפתחות מקוריים מרוסיה אז לא אמורה להיות בעיה בכלל. לא EA ולא ACTIVISION לא נותנים באן למפתחות רוסיים. יש לי BLOPS רוסי כבר יותר משנה ואיו שום בעיה וקניתי עכשיו BF 3 רוסי. גם הכל בסדר. לפני זה קניתי MOH ב חנות CD-KEY שיש לי הרגשה שהוא במקור גם רוסי וגם עובד כמו גדול. לכן, כמו שאמרתי לא פעם אחת צריך לדעת איפה לקנות מפתחות ואם הם חוקיים אז לא תהיה שום בעיה.

פורסם

אם אתה קונה מאתר סידיקים אמין, לא אמורה להיות בעיה, כי הם חוקיים לכל דבר ועניין. השאלה היא איך החברות רואות את זה (ומה רשום ב-ToS).

בהקשר של אקטיוויז'ן דיברתי על Modern Warfare 2 (חלוקת הבאנים של סטים סמוך לתאריך היציאה).

פורסם

אם תגיד בתמיכה שקנית בחנות CD-KEY, אז מבחינת EA ו STEAM זה לא מקום חוקי מבחינתם לקנייה. הם דורשים סקאן של קופסה מאותה סיבה כי אתה אמור לקנות גרסה פיזית מבחינתם. אבל אם המפתח חוקי, אתה לא תגיע למצב שתצטרך לפנות לתמיכה בכלל. אני קונה מפתחות מבחור ברוסיה שהוא נציג של EA באיזור שלו ונציג של חברות רוסיות כמו 1C, בוקה, אקלה, שעושות לוקליזליזציה לשוק הרוסי, לכן אני בטוח 100% במפתחות שאני קונה.

לגבי MW 2, אני זוכר את הסוגיה. מדובר בפאשלה של חנויות כנו OKS ו נראה לי גם G2PLAY שהביאו מפתחות אסיאטיים שקיבלו באו בSTEAM לפי בקשת של ACTIVISION. לא ידוע לי על אף מפתח רוסי של MW 2 שקיבל באן עד היום הזה.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להסביר לי את פשר הדבר הזה שקונים משחק על 2 DVD ואז צריך להתקין עוד תוכנה (שאלוהים יודע מה היא עושה)

וגם הפעלת המשחק נעשת דרך הדפדפן... :screwy:

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ;D

לא יכולתי לתאר את זה נכון יותר :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים