פורסם 2011 בדצמבר 213 שנים שלום לכולםקיבלתי הארדיסק חדש ואני רוצה להעביר אליו את הווינדוס7 מהישן.יש לי נורטון גוסט 15 ובחרתי באפשרות Clone מהמחיצה של הווינדוס בדיסק הישן, אל מחיצה בדיסק החדש. את כל השכפול של הכוננים הוא ביצע תוך כדי שהווינדוס רץ ויכולתי להשתמש בתוכנות. אולי בגלל זה כשניסיתי לנתק את הHD הישן ולהריץ את הווינדוס שכביכול הועתק לחדש - קיבלתי הודעה autochk not found - skipping autocheck . הווינדוס בכונן החדש ניסה לעשות repair כמה פעמים ולא הצליח, זה לא עלה.כרגע החזרתי את הHD הישן, אבל אני חייב להעביר הכל לכונן החדש כי את הישן אני מחזיר (סוג של טרייד אין)אני חייב או לסדר את השגיאה שמופיעה (חפרתי בגוגל ולא מצאתי פתרון), או לבצע Clone בתוכנה אחרת בתקווה שילך חלק הפעם (על איזה תוכנה אתם ממליצים? חשבתי שגוסט הכי אמין)תודה לעוזרים
פורסם 2011 בדצמבר 313 שנים בונן חדש דפוק ? העתקה לא טובה ?תריץ עליו chkdsk /r מחלון של COMMAND בבוט מ CD .[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בדצמבר 313 שנים שלום לך תנסה הרצת גהוסט בדוס. אהה, ותנסה לעשות העתקת דיסק לדיסק. ויש גם את EASEUS HOME וגם PARAGON שיכולים לעשות את הקלונינג.
פורסם 2011 בדצמבר 313 שנים מחבר תודה על התגובות.ההארדיסק מצוין יש עליו מחיצה אחת עם קבצים (שירים תוכנות ..) והכל עובד. עשיתי גם chkdsk הכל תקין.איך אני מריץ את הגוסט בדוס?הבעיה עם העתקה מדיסק לדיסק היא שיש לי מחיצה עם קבצים כאמור שאסור שתימחק. המחיצה השניה ריקה ומחכה שהווינדוס יעבור אליה .. יש תוכנה שלא דורסת את המחיצות הקיימות?ניסיתי אפילו עם הגיבוי של הווינדוס אבל הוא מתעקש למחוק כל מה שיש לי בהארדיסק החדש.
פורסם 2011 בדצמבר 313 שנים מה זאת אומרת איך מריצים בדוס ? תיצור דיס בוט של דוס ושם תריץ את הקובץ של GHOST.EXE שעובד בדוס, להבדיל מ - GHOST32 שפועל בחלונות. פשוט בדוס זה יותר מצליח . כמו כן, אפשר להריץ תיקון של ההתקנה מדיסק של החלונות 7, ובסוף - לשמור את השירים וכו' במקום אחר ואז לעשות קלונינג ו /או להשתמש בתוכנות שכתבתי ( ואולי גם שם תצטרך להריץ תיקון מהדיסק של חלונות ).
פורסם 2011 בדצמבר 313 שנים מה זאת אומרת איך מריצים בדוס ?תיצור דיס בוט של דוס ושם תריץ את הקובץ של GHOST.EXE שעובד בדוסיש בזה הבדל אם עושים מהדוס או ישר שזה BOOTABLE ?
פורסם 2011 בדצמבר 313 שנים יש בזה הבדל אם עושים מהדוס או ישר שזה BOOTABLE ? ה - BOOTABLE זה מושג רחב לצורך העניין, שכן זה יכול לעשות בוט ל - לינוקס, לחלונות , לOS X , ל........ טוב, הבנת את הפואנטה .
פורסם 2011 בדצמבר 313 שנים מחבר ניסיתי גם אכרוניס אבל זה גם מתעקש למחוץ את כל המחיצות הקיימות.אם היה לי לאן להעביר את הקבצים שיש עליו מזמן הייתי מעביר את הווינדוס...לא מצאתי ghost.exe אבל אני ינסה את הדיסק recovery של הגוסט, נראה אם יש אפשרות משם.תודה
פורסם 2011 בדצמבר 313 שנים שוב אני מזכיר את שתי התוכנות : EASEUS HOME ו - PARAGON, וגם את ביצוע התקנת תיקון עם דיסק של חלונות 7. ואחרון חביב - HIRENS BOOT.
פורסם 2011 בדצמבר 313 שנים מחבר וואי נשבר לי!!הגוסט מעפן רצח. נכנסתי לאתרים של התוכנות האחרות שהזכרת יש להם 30 חבילות תוכנות ואני לא יודע איזה בדיוק אני צריך בשביל להעתיק למחיצה בלי לדרוס את שאר הדיסק.בינתיים האפשרות הכי שפויה היא להעביר את השירים לכונן אחר ואז לשחזר את הimage שעשיתי עם הגיבוי של הווינדוס - אין לי לאן להעביר 400 ג'יגה! (הרבה תכנים בHD)אם הייתי יכול לסדר את בעיית ה autochk program no found ....איך אני מסיים את הסיוט הזה הכי מהר ?כמובן שבכל פעם שעשיתי ניסיון שלא צלח ניסיתי לעשות reapair עם הדיסק של הווינדוס, זה לא עבד.יש לי פה איפשהו את הhirens boot , אני זוכר שיש שם מאות דברים.. עם מה בדיוק אני מבצע cloning ממחיצה למחיצה ? ובלי לדרוס את שאר הדיסק כאמורתודה על העזרה.
פורסם 2011 בדצמבר 313 שנים בדיסק של היירנס יש את הגוסט לדוס.ובתוכנות שהזכרתי -EaseUS Partition Masterואותו דבר עם PARAGON .
פורסם 2011 בדצמבר 413 שנים מחבר המון תודה על העזרה, הצלחתי להפעיל את הווינדוס מההארדיסק החדש. נתתי עוד צ'אנס לגוסט והפעם הוא הצליח. העלתי את המחשב והיה כתוב preparing your desktop ואז הודעה שהווינדוס לא מקורי. נכנסתי לsafe mode וביצעתי שינוי ברג'יסטרי של אות הכונן של הווינדוס, שהיה מזוהה כ- G במקום C וזה פתר גם את זה- הכל עובד. שוב תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.