עבור לתוכן

כונן קשיח זול באופן בלתי סביר ב-ebay

Featured Replies

פורסם

סוף טוב הכל טוב. :)

יותר מתאים:

אין שכל, אין דאגות.

• תגובות 83
  • צפיות 13.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

האמנתי שבהסתברות מאד גבוהה, גם אם מדובר ברמאות, ebay יפתרו לי את הבעיה, ולכן לא התנגדתי ליפול לידיו.

מתברר שצדקתי, אז נראה לי שאני בסדר. :) (ואם הייתי מפסיד 31$, הייתי כנראה מצליח לסגור את החודש בכל זאת)

פורסם

זה שידעת שיחזירו לך את הכסף זה לא תירוץ ליפול במכירה שברור במליון אחוז שהיא רמאות... החוכמה היא להימנע מזה מלכתכילה.

אתה יודע שיתפסו את הפושע אז אתה נותן לו לפשוע? למה למנוע פשעים אם העבריינים בסוף נתפסים? ותחשבו על זה......

פורסם

האמנתי שבהסתברות מאד גבוהה, גם אם מדובר ברמאות, ebay יפתרו לי את הבעיה, ולכן לא התנגדתי ליפול לידיו.

מתברר שצדקתי, אז נראה לי שאני בסדר. :) (ואם הייתי מפסיד 31$, הייתי כנראה מצליח לסגור את החודש בכל זאת)

המכירה שלו בוטלה.

תבדוק אם קיבלת את הכסף בחזרה. במידה ולא, פתח case באיביי כי בניגוד ל-PP , שם זה מסתיים תוך 48HRS (מרגע שזה claim).

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אכן קיבלתי את הכסף בחזרה, בדקתי ב-paypal, ושלשום הגיעה החבילה המיוחלת, והכילה שני דגים צהובים לליפוף אוזניות. (עולים קצת פחות מדולר, ושווים עוד פחות מזה)

פורסם

אכן, איביי מקום יחסית בטוח לקנות בו.

להצליח לרמות באיביי זה לרוב להשתמש במיילים מזוייפים מפייפאל ואיביי, על אנשים שלא כל כך מבינים בנושא ולא יצא להם להעקץ.

פורסם

^^ אתה טועה טעות מרה, ולא מבינים את זה עד שבאמת נעקצים.

פורסם

לפחות מהנסיון שלי, בפעם הראשונה שהשתמשתי באיביי זה היה בשביל למכור משהו.

כמובן שלא הבנתי בזה כלום והייתי חדש לכל העניין.

בסופו של דבר נעקצתי על ידי ניגרי ששלך אימילים מזוייפים מפייפאל על שהעביר את הכסף למוצר ששלחתי.

ברור שזה לא קרה בסופו של דבר והיה מאוחר מידי והמוצר כבר נשלח עד שגיליתי - טעות של מתחילים.

אבל מאז אני קונה הרבה דברים זולים ודברים יותר יקרים ולא הרגשתי פחד להעקץ שוב.

מעבר לאימיילים מזוייפים, אפשר כבר במעמד החיפוש מוצר לא ליפול בפח. לא לקחת את הכי זול מן הסתם אבל כן לחפש בין הזולים,

ולא לקנות במחיר מופרח.

והכי חשוב רק דרך פייפאל ולשים לב לכתובת שממנה נשלח האימייל ולא שום דבר אחר.

אם אתה עושה את זה נדיר שתיהיה קורבן לעוקץ ועוד יותר נדיר שתיהיה קורבן לעוקץ כאשר לא תוכל לקבל החזר על המוצר.

פורסם

^ אפשר בקלות לזייף את כל המכתב, גם את שם השולח וכו'...

מה הבעיה פשוט להכנס לפייפל ולבדוק?

לגבי הכונן הקשיח בזול, ממש לא מזמן היה דיון בדיוק כזה, תקרא על ebay coin scam, הם לרוב מנצלים את ה45 יום בלמשוך אותך ואז נעלמים עם הכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים