עבור לתוכן

ראוטר בתוך ממ"ד

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

ברשותי ראוטר edimax br6204wg הנמצא בתוך ממ"ד ומחובר עם כבל למחשב נייח.

שלושת המחשבים הניידים בבית (שתי קומות) קולטים אותו מאוד חלש.

מה הפתרון הכי יעיל ופשוט על מנת להגביר את האות בכל הבית?

חשבתי על כמה פתרונות. האם הם טובים? האם יש הצעות יותר טובות?

1. לקנות עוד ראוטר ולחבר אותו בכבל לראוטר הקיים? (אחד יהיה בתוך הממ"ד ואחד מחוצה לו).

2. לקנות התקן המתחבר לראוטר עם כבילה או בצורה אלחוטית ולהציב אותו מחוץ לדלת של הממ"ד כך שיוציא לי את האות החוצה?

2. לקנות ראוטר חדש אשר יחליף את הקיים ויהיה בעל אפשרות חיבור אנטנה עם כבל? (הראוטר עצמו יהיה בתוך הממ"ד והאנטנה מחוצה לו. הכבל לאנטנה לא צריך להיות ארוך מכמה עשרות ס"מ).

3. או פשוט לשים מפצל לחיבור RG45 במודם של הוט כך שכבל אחד יחובר ישירות מהמודם למחשב וכבל אחד יחובר לראוטר אשר יהיה מחוץ לממ"ד? או שהחיבור למחשב הנייח חייב להתבצע גם דרך הראוטר?

העניין הוא שהנקודה של הוט נמצאת בתוך הממ"ד ואני מעוניין שהאות האלחוטי יצא מהממ"ד, לפחות מחוץ לדלת שלו. כדי שהמחשב הנייח בתוך הממ"ד יקבל אינטרנט וגם כל המחשבים הניידים.

תודה לכל העוזרים.

פורסם

באיזה תקן אלחוטי פועלים כרטיסי הרשת בניידים - תקן G או N?

פורסם

ברונו שלום,

ראשית לא מומלץ להתקין את הנתב בתוך ממ"ד עקב קרינה מוגברת (נסה לדמיין שיחה בטלפון סלולארי בתוך מעלית זה דיי דומה מבחינת הרעיון).

ישנם כמה אפשרויות:

1. רשת על תשתית החשמל, תחבר שקע אחד בתוך הממד, השקע השני לנתב שהוא מחוץ לממ"ד (ישנם מתאמים כאלה שעובדים גם על תלת פאזי).

2. ישנה אפשרות להגביר את עוצמת האלחוט ע"י שימוש ב-Access Point לחברת EDIMAX יש ציוד טוב בתחום.

3. אני אישית הייתי בודק דרך להעביר את שקע הוט למקום במרכז הבית כך שהכיסוי קליטה יהיה מקסימאלי.

פורסם

עדיף להשים את הראוטר שיהיה נגיש יותר לשלושת הניידים ופשוט לקנות לנייח הנמצא בממ"ד כרטיס רשת חזק יותר

למשל אנטנת רשת אלחוטית מוגברת

1319840777-1.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים