פורסם 2011 בנובמבר 2914 שנים יש לי דיסק קשיח נייד של wd320gb ויש בעיה בקובץ ספציפי שרק אותו אני לא מצליח להעתיק מהדיסק הקשיח הנוכחי למחשב והוא רושם לי{שם הקובץ זה 0010cw} "אין אפשרות להעתיק את 0010cw שגיאת נתונים {בדיקת יתירות מחזורית}"האמת שהקובץ לא מה שממש חשוב לי, אבל מישהו אמר לי שכנראה יש סקטורים פגומים שעליהם הועותק הקובץ ולכן הקובץ פגום,השאלה שלי לא על הקובץ אלא האם יש תוכנה או דרך לסדר את הדיסק הקשיח שלהבא לא לא יקרה זאת.
פורסם 2011 בנובמבר 3014 שנים שלום לך מומלץ לבצע בדיקה עם תוכנת בדיקה של היצרן ( בחר את הדגם המתאים ) http://support.wdc.com/product/download.asp?lang=en וכן יש את HDTUNE שגם יכולה לתת תמונת מצב.
פורסם 2011 בנובמבר 3014 שנים מחבר עשיתי בדיקה מהירה עם HDTUNE ויש סקטור אחד פגום,כרגע אני מפעיל סריקה מלאה ויש 2 לבנתיים.האם יש דרך לתקן את הסקטוריםאו לפחות שהדיסק קשיח לא יעתיק עליהם להבא איזה שהוא קובץ?
פורסם 2011 בנובמבר 3014 שנים chkdsk /r או דרך מחשב שלי קליק ימני על הכונן, מאםיינים, כלים, בדיקה כעת.
פורסם 2011 בנובמבר 3014 שנים מחבר כבר עשיתי מזמן סריקה שגיאות וסקטורים של windows xp התוכנה chkdsk /r זה תוכנה חינמית?
פורסם 2011 בנובמבר 3014 שנים מחבר האם סקטור פגום יכל לפגום בעוד סקטורים ובכלל האם כדאי לי לקנות קשיח חדש אם נגמר לי האחריות.
פורסם 2011 בנובמבר 3014 שנים קודם כל, ובלי קשר, תמיד כדאי לעשות גיבוי לחומר החשוב, גם אם הדיסק " בריא כמו שור " . זה שהלך סקטור עוד לא אומר כלום לגבי הדיסק עצמו, כלומר, יכול להיות שזה האחרון שיידפק ויכול להיות שלא. אני עדיין ממליץ לך לבדוק את הדיסק עם התוכנה היעודית של WD - אז תקבל תמונה מלאה למצבו ברגע נתון. כל זה כמובן לא יכול להעיד על אורך חייב של הכונן, לכאן או לכאן, אבל יכול לתת תמונה די מהימנה למצבו כרגע. במחירים של הדיסקים היום , לא הייתי ממליץ לרוץ ולקנות דיסק קשיח בזמן הקרוב.
פורסם 2011 בנובמבר 3014 שנים מחבר את האמת שאני מסתבך בלינק שהבאת לי את מה להוריד נכנסתי לאתר ושם יש כמה דברים להורדה ואני לא יודע איזה מהםWD Support / Downloads / WD Elements / WD Elements Portableזה נותן לי רשימה של הורדות ואני לא יודע מה מהם להוריד הנה הרשימה שאני מקבל שם >Data Lifeguard Diagnostic for Windows Spindown or Stop Utility version 1.0 WD Logo Icon External USB/FireWire Fat32 Formatting Utility WD Quick Formatter for Windows WD Quick Formatter for Mac
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.