עבור לתוכן

בעיה עם GTX 560 Ti במשחק BF3

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי בעיה עם הרצת המשחק ביחד עם הכרטיס הזה, לאחר בדיקה מעמיקה בגוגל גיליתי שזו בעיה נפוצה והבעיה היא תקיעות במהלך המשחק ולפעמים מסך שחור.

קראתי שצריך לעדכן את הביוס כדי שזה יפתור את הבעיה כמו שזה פתר לכולם.. יש לי כרטיס Gigabyte GTX 560 Ti N56OC 1GB

הורדתי מהאתר שלהם את עידכון הביוס אבל לאחר שאני מנסה לעדכן מופיעה שלי שגיאה Flash BIOS Field

וכשאני בודק ב EasyBoost אם יש עדכון לביוס זה אומר שאין.

בכל מקרה אין לי מושג מה אני עושה עם הבעיה הזאת, זה ממש מציק אני לא יכול לשחק אפילו 10 שניות.

יש למישהו פתרון? תודה מראש

:)

פורסם

אפשר גם לבטל את האוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

אפשר גם לבטל את האוברקלוק.

זה מה שאומרים אבל זה לא כל כך עזר לא לי ולא להרבה אנשים.

נראה לי שחייב את העידכון ביוס הזה.

פורסם

כנראה זה פתור רק את בעיית שיחזור הדרייבר.

פורסם

עם איזה דרייבר אתה?תבדוק עם שתי הבאטות האחרונות שיצאו ותראה אם עדיין יש את הבעיה,מקסימום תחכה לפאץ' או משהו.

אני גם היה לי את הבעיה לא יכולתי לשחק יותר מ10 שניות במשחק לפני שהוא היה קורס אז גם עידכנתי את הביוס של הכרטיס עם הפלאש.

אתה מוריד ביוס חדש לכרטיס ואז מעדכן עם הפלאש וזהו.אם זה לא עזר לך אז כמו שאמרתי תחכה עם הזמן לדרייברים מתאימים ולאפדייטים של המשחק.דרך אגב תוריד מ4msaa ל2 כי ה4 עושה קצת בעיות.על כל מקרה תשחק עם ההגדרות של המשחק גם אולי יש בזה משהו.

פורסם
  • מחבר

הקטע פה שגם בסרטון פתיחה זה עושה לי מלא תקיעות זה מוזר, בכל מקרה הצלחתי לעדכן את הביוס להכי מעודכן + ניסיתי להוריד את המהירות אך ללא הצלחה עדין המשחק קורס.

וגם ניסיתי לעדכן לדרייברים בטא החדשים וגם ללא הצלחה.

יש למישהו עוד הצעות? :\

פורסם

ניסית להוריד את כל ההגדרות לLOW ?

פורסם
  • מחבר

ניסית להוריד את כל ההגדרות לLOW ?

כן אחי, לפי מה שהבנתי זה בעיות עם הדרייברים של NV ופשוט צריך לחכות עד שיצא עדכון לדרייבר או למשחק עצמו שיתמוך בסדרת כרטיסים הזאת.

פורסם

עידכנת את הBIOS? אם לא אז תעדכן ותראה, כי גם לי הייתה את הבעיה הזו, אבל אחרי שעידכנתי זה נעלם (לבינתיים). ואל תשכח לפנות שם לבקשת עזרה בתוך הפורום של NVIDIA לפני שאתה מעדכן את הBIOS

פורסם
  • מחבר

עידכנת את הBIOS? אם לא אז תעדכן ותראה, כי גם לי הייתה את הבעיה הזו, אבל אחרי שעידכנתי זה נעלם (לבינתיים). ואל תשכח לפנות שם לבקשת עזרה בתוך הפורום של NVIDIA לפני שאתה מעדכן את הBIOS

הביוס עודכן בהצלחה מגרסה F30 ל F31 אבל עדין הכל נשאר אותו דבר קריסות + הקפאות.

הורדתי תדרים עדין נשאר

העלתי מתח ועדין נשאר

אין לי כבר מושג מה הבעיה פה.

פורסם

יש לך עדיין אחריות? אולי תלך לחנות שקנית ותתן להם שיבדקו, ותנסה ליצור קשר עם ג'יגה בייט העולמית

פורסם
  • מחבר

נסה את זה

bcdedit /set increaseuserva 2500

http://www.pixelshine.net/howto/2011/11/23/battlefield-3-nov-22-patch-crash-fix/

עזר לי עם המחשב הקודם, ופתר לחבר את הקריסות בשבוע שעבר.

ומה זה בעצם עושה? כי באתר אומרים שאם רוצים להחזיר למצב הקודם יש עוד פקודה, כאילו מזה בעצם משנה לי בווינדוס?

האם כדאי להשאיר את זה ככה? או שנגיד אם אני לא משחק יותר ב BF3 להחזיר את זה למצב הקודם?

פורסם

בגדול זה מגדיל את הזכרון הוירטואלי המקסימלאי אליו המשחק יכול לגשת...

אם זה מה שפותר לך את הבעיה ב-BF3, מן הסתם עדיף להשאר עם זה עד שיהיה פתרון אחר או עד שתפסיק לשחק במשחק.

תמיד אפשר לבטל את השינוי אם אתה רושם את זה:

bcdedit /deletevalue increaseuserva

שים לב שהשינוי (זה והקודם) מצריך אתחול מע' ע"מ להכנס לתוקף.

פורסם
  • מחבר

אוקי התגובה הזאת עכשיו תסגור את הנושא הזה רשמית!

סינדרום - אחרי שהרצתי את הפקודה והפעלתי מחדש אכן זה הגדיל את הזכרון הוירטואלי אך ללא הצלחה.

אבל! לא תאמינו למה המשחק היה קורס ועם הרבה הקפאות, נכנסתי למנהל משימות ושמתי לב שללא כל שימוש במחשב המערכת תופסת לי 50% מהמעבד usage.

וגיליתי שזה התוכנה של ה Razer mamba שלי שתופסת 50%! שזה המון! אין לי מושג איך ולמה, התוכנה של ה Razer lycosa לא תופסת לי אפילו אחוז ושל הממבה כן, בכל מקרה יצאתי מהתוכנה והופ המשחק עובד חלק ובמשך 6 שעות רצופות של משחק על הגדרות ULTRA המשחק לא קרס אפילו פעם אחת!

אז כמובן החזרתי את התדרים הרגילים של הכרטיס עם הOC מהמפעל והכל עובד פיקס!

ואני אומר, לחיי הבעיות הכל כך קטנות שיכולות לפתור דברים כל כך חשובים :)

תודה רבה לכולם על העזרה ועל הסבלנות :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים