עבור לתוכן

קורס נהיגה נכונה

Featured Replies

פורסם

קיבלתי מכתב שאני חייב לעבור את הקורס כדי לחדש את הרישיון (5 שנים)

אני סטודנט וה-12 שעות האלה שאני יפסיד בלימודים יחרבנו לי את כל הסמסטר,

כל מה שכתוב במכתב זה שאם יש לי סיבה מוצדקת , צריך לשלוח להם מכתב לתא דואר (מה אנחנו ב1960?)

אין דרך אחרת?

פורסם

תעשה את זה ביום שישי ב-2 מפגשים...

ככה אני עשיתי. (גם אני סטודנט).

פורסם
  • מחבר

אין בשישי :(

רשום שאני נדרש לבצע את ההשלמות בהקדם? מה זה בהקדם? רק עוד שנה פג לי הרישיון

פורסם

בהקדם = לא יחדשו לך רישיון בלי שתעבור את זה.

זה באמת חרטא של 2 מפגשים , אם זה מה שיחריב לך את הסמסטר...

ליביו

פורסם

א. זה 3 מפגשים של 4 שעות. זה לא אותו הקורס שהיה עד לפני כשנה.

ב. הוא באמת בדיחה.

ג. גם אני סטודנט ועשיתי אותו בשבוע שלפני הלימודים בדיוק מהסיבה שבמהלך הסמסטר אין לי זמן.

ד. מתי קיבלת את ההודעה הזו? האם זו ההודעה הראשונה שקיבלת? בדר"כ גם אם תמשוך את זה חצי שנה לא יגידו לך כלום (אני משכתי כשנה וקיבלתי הודעה שנייה שאם אני לא עושה עד סוף השנה לא מחדשים לי את הרישיון).

ה. הכי טוב שתתקשר למשרד הרישוי ותדבר איתם ישירות. תשאל עד מתי אתה יכול לעשות את זה, כנראה שאין בעיה שתעשה בין הסמסטרים.

פורסם
  • מחבר

כן זאת ההודעה הראשונה, והרישיון שלי פג רק בעוד שנה אז אני מאמין שאפשר למשוך את זה עד

לחופשת סמסטר ביולי-אוגוסט, בכל מקרה אני ידבר איתם נראה מה אפשר לעשות.

פורסם

מצטרף לדבריו של אנטולי.

אני עשיתי את הקורס כחודש לפני שהרישיון פג (הייתי צריך להזמין מקום כחודשיים לפני כן, אז שים לב!), עשיתי בין החגים ולפני תחילת הלימודים (גם סטודנט).

תעשה את זה בקיץ באיזה שבוע שבערב לא אכפת לך ללכת ל-4 שעות של בזבוז זמן וסרטונים מצחיקים :lol:

אתה לא צריך להודיע לאף אחד שום דבר שזה לא מתאים לך, תעשה בקיץ בזהו.

פורסם

אל תתקשר למשרד הרישוי הם רק ינפנפו אותך.. היה לי מקרה דומה, הם יפנו אותך לזכיין שלהם שמפעיל את הקורסים האלה (איזה רשת מכללות שקר כלשהו)

בכל מקרה אני עשיתי את הקורס לפני כחודשיים והיה אפשרות ביום שישי 2 מפגשים מרוכזים..

והקורס בדיחה.. עד היום לא אמרו לנו אם עברנו את המבחן הסופי או לא.. (כל הכיתה בערך לא ידעה) עד שהתקשרנו אליהם ומסתבר שכן..

קיצר שכונה גם ההתנהלות שם..

ואני גררתי את הקורס חצי שנה אפילו יותר אחרי שקיבלתי את המכתב..

פורסם

איזה מזל שהספקתי לעשות את זה על חשבון הצבא.

מצאו לעצמם עוד דרך לסחוט כסף מהאזרח הפשוט.

פורסם

זה עולה משהו בכלל?

פורסם

באיזור ה-220 שקל בערך (לא זוכר כמה בדיוק).

הם תוך בערך שבוע שלחו לי SMS שעברתי את הקורס, כך שהם כן מעדכנים בדר"כ.

בנוגע לקורסים בשישי, להבנתי (ממישהי שעשתה איתי את הקורס) זה נדיר בערך כמו חד-קרן שמחרבן מטילי זהב. היא חיכתה חצי שנה בשביל לעשות קורס בשישי (והתקשרה כל שבוע לבדוק) ולא היה אף פעם. בסופו של דבר היא עשתה קורס סטנדרטי (ולא הפסיקה להתלונן).

פורסם

אני מכיר 2 חבר'ה שעברו את הקורס המטופש הזה ביום שישי.

לא זכור לי שהם חיכו הרבה זמן שאותו קורס יפתח.

פורסם

זהו גם אני הלכתי די בקלות לעשות את הקורס ביום שישי ביחד עם חברה שלי...

אולי זה משתנה מאיזור לאיזור.. אני עשיתי בקרית חיים..

פורסם

מה שאני כותב כאן זאת לא המלצה, סתם חווייה שלי

הציקו לי עם הקורס הזה כבר לפני המון שנים, ואף פעם התאריכים שנתנו לא היו נוחים. זה תמיד היה מחרב 2-3 ימי עבודה או לימודים.

אז פשוט דחיתי ודחיתי ודחיתי למרות ששילמתי את האגרה, עד שהתייאשו ממני או שנפלתי בין הכיסאות.

בכל מקרה, לא היתה לי בעיה עם החידוש. יכול להיות שזה סתם פוקס, אבל כל עוד הם לא מחפשים אותי אני לא מחפש אותם.

פורסם

באמת נפלת בין הכיסאות. אני שמעתי מאנשים שהם נפלו בדיוק הפוך ממך, עשו את הקרוס ואז כשנגמר החוזה עם החברות הקודמות שעשו את זה, המסמכים לא הועברו למשרד הרישוי. עכשיו הם צריכים להוכיח למשרד הרישוי שהם עשו את זה ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים