עבור לתוכן

יש לי בעיה בהרצת המשחק

Featured Replies

פורסם

אני נכנס למשחק ואחרי הבאטסה יש תסמל הזה של הדרקון עולה העשן ומופיע לי המסך הבא ממש לפחות מחצי שנייה ברצינות כמעט ולא רואים אותו אבל אם הייתי צריך לנחש זה כנראה המאניו של המשחק

שלחתי תשאלה לסטים מחכה לתשובה בנתיים למישהו כאן יש עצה איך לעזור לי? חבל 60 דולר........ ועוד משחק שכזה אני מת לשחק בו והוא לא פועל לי(וניסיתי הכל כולל הכל אני לא מאמין שתמצאו משהו שלא ניסיתי אבל לכו על זה אולי תצליחו וזה יעבוד....לפחות אני מקווה)

פורסם

תנסה לתקתק על ENTER מרגע שמתחילים לעלות הלוגואים של המשחק ולראות מה קורה.

פורסם

אני נכנס למשחק ואחרי הבאטסה יש תסמל הזה של הדרקון עולה העשן ומופיע לי המסך הבא ממש לפחות מחצי שנייה ברצינות כמעט ולא רואים אותו אבל אם הייתי צריך לנחש זה כנראה המאניו של המשחק

שלחתי תשאלה לסטים מחכה לתשובה בנתיים למישהו כאן יש עצה איך לעזור לי? חבל 60 דולר........ ועוד משחק שכזה אני מת לשחק בו והוא לא פועל לי(וניסיתי הכל כולל הכל אני לא מאמין שתמצאו משהו שלא ניסיתי אבל לכו על זה אולי תצליחו וזה יעבוד....לפחות אני מקווה)

אתה צריך לשנות את התדר יצאה של האודיו במחשב.

control panel-> לבחור את הרמקולים-> properties -> לשונית advanced -> להריד שם את שיהיה פחות מ160K HZ .

מקווה שברור.

פורסם
  • מחבר

אתה צריך לשנות את התדר יצאה של האודיו במחשב.

control panel-> לבחור את הרמקולים-> properties -> לשונית advanced -> להריד שם את שיהיה פחות מ160K HZ .

מקווה שברור.

וואלה אחי אתה מלך אתה לא מבין איך עזרת לי!

וסטים הקקות האלה שלחתי להם 3 מכתבים עבר כבר שבוע מאז המכתב האחרון שלי אליהם בנושא ועל אף אחד מהם הם לא ענו לי אפילו לא בפורום של שלהם של המשחק וגם לא בFX& בפורום החדש שלהם של סקיירים

בקיצור אחי אתה מלך אתה לא מבין איך שימחת אותי עכשיו תודה רבה לך

מנהלים אתם מוזמנים לנעול וצעה שלי תעשו אשכול בעיות למשחק ותכניסו את הפתרון הזה למה אני בטויש עוד מישהו בעולם שיש לו תבעיה הזאת כ וזה בטוח יעזור לו

אגב סתם שאלה לא ממש קשורה אבל אני ינסה את מזלי אולי אתה יוד התשובה גם לזה:יש לי בעיה דומה בBF3(פרוץ אבל רק כי אני רוצה לדעת המחשב שלי בכלל יריץ אותו למה זה לא בדיוק המחשב הכי טוב בעולם.....) רק שהוא לא עולה לי בכלל זאת אומרת אני לוחץ עליו ה אותו במחשב אבל לא עולה לי שום חלון כלשהו כלום

ואם אני לא יצליח להריץ אותו ולפתור תבעיה הזאת אני כנראה לא יקנה אותו....חבל כי זה משחק השנה

פורסם

אין לי מושג על הBF3.

בקשר לפתרון עם הסאונד פה ,מצאתי את זה אחרי חיפוש ודווקא ביוטוב מצאתי את התשובה.

פורסם

תמחק את הTM מהשם של תיקיית ההתקנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים