עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

• תגובות 2k
  • צפיות 430.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^

1. כל אחד שמביא חשבונית למכשיר יקבל החזר..

2. 200 דקות, 200 SMSים ודמי שימוש ברמי לוי יעלו לך 85 שקל. ב-25 שקלים הנותרים תוכל לגלוש (לפי תעריך של 15 אגורות למגה) עוד 166 מגה בייט. מי שמתמש ביותר מזה, חבילת קליר סטודנטים/חייבים הזאת משתלמת לו.

זה מאוד פשוט, אם הצריכה הממוצעת שלך גדולה מזו שרשמתי למעלה, החבילה משתלמת לך. אם היא לא, אז רמי לוי (או תוכניות אחרות לצורך העניין) עדיפות.

הייתי מקווה שאתה צודק, אבל נראה לי שאתה אופטימי מידי יואב :-\

הרי אני בטח לא רוצה לשלם את ה80 ש"ח שהם מצפים שאשלם על מכשיר שאני רוצה- כש"בחוץ" המחיר פחות בהרבה וללא זיכוי מיוחד וטובות...

ואני ממש לא בטוח שירצו לתת לי את אותו הזיכוי של 50 על מכשיר שאקנה מחברה חיצונית.

לצורך העניין- אתה חושב שאם אקנה באינטרנט מכשיר ב70X36- אז הם יתנו לי את החבילה הזו [אני ספציפית מדבר על זו של הסטודנטים של 159 עם החזר 49 http://www.orange.co.il/he-il/cellular/service_plans/orange_clear_students/ ] ב110?

אני מסופק..

ת'כלס הם נותנים חבילה מספקת ב159 ש"ח- ואת המכשיר [הספציפי שמעניין אותי עולה 129 לחודש] ב"מחיר הנחה" של 80 [לאחר הזיכוי במקום 129] וזה כאמור -לא מחיר משתלם!!

[מחיר+מכשיר במקרה הזה אגב= 239 , ממש לא נמוך לטעמי]

ונניח שאני לא מעוניין במכשיר- אז רמי לוי לוקח בכיף את התעריפים של אורנג' - לפחות עד ה400 דקות ו100 סמסים שהשוותי [חבילה נוכחית שלי, ובטוח שיקח גם חבילות אחרות שלהם לצורך העניין]

אולי אני סתם לא מעודכן :silly:

אבל פעם אחרונה שרכשתי מכשיר [לפני שנתיים] לא היו כל המשחקים המפגרים האלה...

שבוע טוב :D

פורסם

סתם לצורך הדיון,

נניח שמישהו מעוניין בסמסונג גלאקסי S2

ובחבילה שתכלול 400 דקות, ו200 סמסים ו...5GB גלישה..

לא חשבתי מראש, אבל בואו נראה כמה יצא

[לפי חנות עם מוניטין טוב בזאפ, ולפי תעריפי רמי לוי]:

מכשיר 64 ש"ח ל36 חודשים

שיחות: 400X0.2 = 80

סמסים: 200X0.15 = 30

גלישה: חבילת גלישה של 5GB ב50-55 ש"ח

דמי מנוי חודשיים:15

סה"כ: 180 ללא עלות המכשיר...

אוקי- לא מדהים מידי אבל- יש הרבה שלא ישלחו 200 סמסים, וידברו פחות מ400 דקות...

ואם יש להם טלפון לא "יותר מידי סמארטפון" [ועדיין לא קונים אחד כזה] אז אולי גם לא יגלשו כ"כ הרבה, ולא ישתמשו בחבילת גלישה...

וזה יוזיל מאוד את העלויות...

סתם ככה למחשבה...

בכל אופן, ה"בחור של הריבוע הכחול" ויסמן או משהו כזה כבר הצהיר שהחבילות שלו יהיו זולות יותר משל כולם. הוא יכנס לשוק לקראת אפריל הוא אומר.

וכאמור עוד כארבעה בערך יפעלו חוץ מרמי עד אפריל... ככה שיהיו לנו עוד חישובים מהנים וטובים יותר לעשות בקרוב..

אני מקווה..

ב"ה..

:D

ערררב טוב :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חברים, כרגע למשתמשים שמעוניינים בסמארטפונים וצורכים כמות בינונית של דקות ורוצים חבילת גלישה - אין מה לחפש ברמי לוי או בכל מקום אחר.

כולי תקווה שזה ישתנה תוך כמה חודשים אבל נכון לעכשיו בשורה להנ"ל - אין.

פורסם

בדיוק. ולכל מי שחי בסרט שבישראל מאוד יקר - שיצא ממנו ויתחיל לבדוק מה קורה בעולם. אתם תתפלאו לגלות שעל זמן אויר משלמים בארץ מחיר ממוצע מינוס, ובהרבה מאוד מקומות תעריף FIX (בטח אחד נמוך) לא מקובל.

הבעיה בארץ היא מחירי המכשירים בחברות - אבל בחנויות הפרטיות הם מהזולים בעולם (שוב, אתם מוזמנים להשוות. ולא, אייפון ב-200 דולר בארה"ב לא נחשב כי זה מחיר תחת חוזה...).

פורסם

בדיוק. ולכל מי שחי בסרט שבישראל מאוד יקר - שיצא ממנו ויתחיל לבדוק מה קורה בעולם. אתם תתפלאו לגלות שעל זמן אויר משלמים בארץ מחיר ממוצע מינוס, ובהרבה מאוד מקומות תעריף FIX (בטח אחד נמוך) לא מקובל.

הבעיה בארץ היא מחירי המכשירים בחברות - אבל בחנויות הפרטיות הם מהזולים בעולם (שוב, אתם מוזמנים להשוות. ולא, אייפון ב-200 דולר בארה"ב לא נחשב כי זה מחיר תחת חוזה...).

בחלק מהמקומות בעולם יש אפשרויות ל"כולל הכל" ככה שזה אולי ניראה יקר אבל בפועל אלו חבילות של מכשיר חזק +שיחות+SMS+אינטרנט

שאף אדם רגיל לא יחרוג מהם

בארץ חבילות האינטרנט בדרך כלל מאוד מוגבלות ואתה פוחד לחרוג -מה שלא מוגבל עדיין יקר כרגע

פורסם

למען הסר ספק- באורנג כל מי שיביא חשבונית יקבל את ההנחה... זתומרת שאם החבילה עולה 159 עם הנחה של 49 לרוכשי מכשיר, אם תביאו אחד מבחוץ עם קבלה תקבלו את החבילה ב110.

פורסם

זה בגלל החוק שנכנס לפני כמה חודשים -אבל בטח חברות ישנו הרבה מהחבילות בגלל זה

אני חושב שעם הרבה יקנו סלולרי מחוץ לחברות הגדולות לא ניראה זיכוים כאלו יותר והחבילות לא יקושרו למכשיר

פורסם

למען הסר ספק- באורנג כל מי שיביא חשבונית יקבל את ההנחה... זתומרת שאם החבילה עולה 159 עם הנחה של 49 לרוכשי מכשיר, אם תביאו אחד מבחוץ עם קבלה תקבלו את החבילה ב110.

בדקת את זה איתם?

או שזה לפי ה"חוק" ואתה מסתמך על זה שיתנו להשתמש בו...?

אם נותנים זה יוצא מכשיר ממש בזול וחבילה יחסית סבבה לצורך העניין, יחסית. [זו של הסטודנטים שהבאתי בקישור]...

עוד דבר שמדאיג אותי[!!] הזיכוי שאני "אבנה עליו" אמור להיות ל36 חודשים...

החבילה הנוכחית והזיכוי שלה- יהיו תקפים ל18 חודשים מקסימום אני מניח- ואח"כ נתון לחסדיהם של החברה שאהיה בה בעוד שנה וחצי, נכון? כלומר- אולי יתנו את החבילה שהתחלתי בה, ועם הזיכוי ההתחלתי- ואולי יגידו "נגמר, אבל יש חבילה חדשה ב1000 ש"ח בלה בלה . .

כל זה כמובן בהנחה שיזכו אותי [ב49 לחודש על מחיר בחבילה] עפ"י חשבונית [מחנות אינטרנט] שסכומה הוא נניח 70X36 בסה"כ, ובלאו הכי לא יוכלו להשתמש בשורה "התכניות ומחירי המכשירים עשויים להשתנות מעת לעת" כי לא קניתי מאצלם?

מה אתם אומרים...

בוקר טוב אגב :)

[ו-נ.ב. שאינו קשור- נראה לכם שתהיה ירידת מחירים דרסטית לכל הסמארטפונים הנוכחים- עם זה שבקרוב יצאו לשוק סמארטפונים מרובעי ליבה, חזקים יותר ומתוחכמים יותר וכו'? או שיש לפחות עוד שנה-שנתיים עד שזה יקרה גם ככה..]

פורסם

בחלק מהמקומות בעולם יש אפשרויות ל"כולל הכל" ככה שזה אולי ניראה יקר אבל בפועל אלו חבילות של מכשיר חזק +שיחות+SMS+אינטרנט

שאף אדם רגיל לא יחרוג מהם

בארץ חבילות האינטרנט בדרך כלל מאוד מוגבלות ואתה פוחד לחרוג -מה שלא מוגבל עדיין יקר כרגע

ואם תבדוק כמה זה עולה, תראה שזה עולה יותר ממחירי חבילות ה-1300 דקות/מסרונים+3500/4000 דקות המקובלות בארץ...

פורסם

בדקת את זה איתם?

הוא עובד שם.

אגב, אני בתור לקוח קיים עברתי לא מזמן לחבילה Clear של 450 ד' ו-450 SMS ו-2 ג'יגה גלישה

ב-179 שקל, בנוסף לזה נתנו לי איזה הנחה ל-3 חודשים של 20 ש"ח בחודש, אבל גם חייבו אותי 40 ש"ח מעבר תוכנית.

האם יש טעם לעבור לחברה אחרת במקום להמתנה לרמי לוי? יש מחירים זולים יותר בפלאפון?(הייתי בסלקום והציעו לי חבילה ממש מחורבנת,

גלישה ללא הגבלה אבל במהירות נמוכה, 100 ד' ו-100 SMSים ב-150 שקל וזה עוד ללקוח חדש).

פורסם

ואם תבדוק כמה זה עולה, תראה שזה עולה יותר ממחירי חבילות ה-1300 דקות/מסרונים+3500/4000 דקות המקובלות בארץ...

אתה חייב להשוות חבילה מול חבילה כולל מכשיר מה יוצא לך לשלם בסופו של דבר

לא אמרתי שהחבילות האלו של הכל כלול זולות -אבל עלות תועלת הם יכולות להיות זולות לאנשים מססוימים

תחשוב על מצב שאין לך לשלם יותר על אינטרנט חיצוני כי בבית הסלולרי שלך אופך גם לסוג של מודם סלולרי וכמו שאמרתי אין הגבלה

וזה גם אינטרנט מספיק מהיר ולא משהו סוג ז

בכל מקרה היתי רוצה לראות יותר חבילות כאלו בארץ ובלי לחיב אותך מהצד על GPS \ביטוח\שרותים אחרים שאתה לא רוצה וכו

תחשוב על מצב לצורך הדיון שאתה מקבל הכל כלול כולל מכשיר מהשורה הראשונה ב250 שקל בחודש ואין לך שום הוצאות נוספות

זה אולי לחלק ניראה יקר אבל לי חבילה כזאת מאוד משתלמת

מה גם שבלי המכשיר הם יוכלו להוזיל אותה במקום השטויות של הזיכוי שיש היום

פורסם

האמת שבדקתי. חבילת הכל בלתי מוגבל+ג'יגה גלישה (אאל"ט) בחברת T-MOBILE בארה"ב תעלה 300 שקל - לזה תוסיף עלות מכשיר. אם אתה מעוניין להכבל בחוזה לשנתיים תקבל אותו יחסית בזול, אם לא תשלם די הרבה.

פורסם

בדקת את זה איתם?

או שזה לפי ה"חוק" ואתה מסתמך על זה שיתנו להשתמש בו...?

אם נותנים זה יוצא מכשיר ממש בזול וחבילה יחסית סבבה לצורך העניין, יחסית. [זו של הסטודנטים שהבאתי בקישור]...

עוד דבר שמדאיג אותי[!!] הזיכוי שאני "אבנה עליו" אמור להיות ל36 חודשים...

החבילה הנוכחית והזיכוי שלה- יהיו תקפים ל18 חודשים מקסימום אני מניח- ואח"כ נתון לחסדיהם של החברה שאהיה בה בעוד שנה וחצי, נכון? כלומר- אולי יתנו את החבילה שהתחלתי בה, ועם הזיכוי ההתחלתי- ואולי יגידו "נגמר, אבל יש חבילה חדשה ב1000 ש"ח בלה בלה . .

כל זה כמובן בהנחה שיזכו אותי [ב49 לחודש על מחיר בחבילה] עפ"י חשבונית [מחנות אינטרנט] שסכומה הוא נניח 70X36 בסה"כ, ובלאו הכי לא יוכלו להשתמש בשורה "התכניות ומחירי המכשירים עשויים להשתנות מעת לעת" כי לא קניתי מאצלם?

מה אתם אומרים...

בוקר טוב אגב :)

כמו שאמרו - אני עובד שם, אני יודע בוודאות וגם מנסיון יש הרבה שבאים ועושים ניתוק זיקה ומקבלים את ההטבה.

עוד משהו שחשוב לציין - ההטבה אינה מוגבלת בזמן, לא ב36 חודשים ולא ב36 שנים. כל עוד אתה תשאר בתוכנית אתה תקבל את ההטבה.

זה גם מעוגן בחוזה ובסיכום עסקה כמובן.

מיותר לציין שהתוכנית הזאת של הסטודנטים אם אתה מביא מכשיר מבחוץ תצא לך מאוד זול... וגם אם קונים מכשיר פשוט מאורנג' זה יוצא לא ממש יקר.

יש גם אחת יותר גדולה של 850 דקות שיוצאת מאוד משתלמת.

ורמי לוי יוצא מאוד זול... ללקוחות פריפייד. 39 אגורות לדקה במה שנקרא מנוי ביג טוק זה מחיר שובר שוק ביחס למחיר ברשתות (שנע בין 1.2-1.31 שקל לדקה). כל שאר הלקוחות - לא הייתי ממליץ כל כך מהר לעבור. בלי להכנס לפירוט יותר מדי עמוק, אני לא מאמין שרק המחיר זה מה שחשוב לרוב הצרכנים. מי היה רוצה לרכוש סלולרי בסופר? ואם צריך לקבל שירות? אז לך תחפש.

יש המון שירותים שהחברות הסלולריות נותנות שנתפסות אצל הלקוחות כמובנות מאליהן, והן לא ינתנו (כרגע לפחות ברמי לוי). רשימה חלקית:

1. נדידה עם המכשיר לחו"ל.

2. טיפול בתקלות רשת (במילים אחרות: באת עם בלקברי שרכשת בחוץ/בחברה סלולרית אחרת והוא לא גולש טוב/קליטה לא משהו/וואטאבר-לך תחפש).

3. תפעול טכני למכשירים חוץ מהשלושה שהוא מוכר (מכשירים איזוטריים ופשוטים שלא יספקו את רוב האוכלוסיה. רוצים מעבדה? לכו תחפשו בחוץ).

4. מרכזי שירות ומכירה נורמליים

5. מוקדים טלפוניים מכל סוג.

כל אלה לא ינתנו כל כך ברמי לוי.. אני בשיא הכנות הייתי משקיע עוד כמה עשרות שקלים בשביל שירות נורמלי. גם אם לפעמים לא הכל מושלם, זה בטוח יותר טוב ממה שהוא מסוגל לספק.

ועזבו את זה שמבחינה מתימטית, מעל 400 דקות ו200 הודעות בערך בחודש החבילות בשאר החברות כבר יוצאות יותר כלכליות...

פורסם

השורה האחרונה היא הכי נכונה - מי שצורך דאטא ויותר מכמות לא גדולה מאוד של דקות/מסרונים, רמי לוי פשוט יותר יקר.

מצד שני, השירות לקוחוות נוראי, אבל זה בכל החברות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים