עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

נ.ב.

מישהו יודע מדוע גם כאשר אני מקבל את הודעות המערכת מ-HOT שמגדירות לי MMS ודפדפן אני לא יכול לגלוש באינטרנט? מה נסגר שם? אולי ה-APN לא נכון משום מה?

יש לך כנראה רום שהוא לא סטוק. לכן המכשיר מתקשה לקבל את הרשת בצורה אוטומטית.

תכניס APN ידנית:

שם: מה שתרצה

APN: net.hotm

MCC: 425

MNC: 07

APN type: default

עריכה:

בשביל MMS תכניס עוד אחד:

שם: מה שתרצה, אבל שונה כדי שלא תתבלבל ביניהם.

APN: mms.hotm

MMSC: http://mms.hotmobile.co.il

PROXY server of MMS: 80.246.131.99

יציאת MMS: 80

MCC: 425

MNC: 07

APN type: mms

עריכה2:

אחרי שתגדיר את הAPN ועדיין לא תהיה לך גלישה, תפעיל ROAMING/נדידת נתונים.

כל עוד אתה בארץ, המעבר לרשת פלאפון (שמכסה את המקומות שבהם HOT לא מגיעים, כי HOT היא עדיין מפעילה וירטואלית חלקית) הוא ללא תשלום (כך לפחות 4 נציגים ו2 נציגים טכניים על הקו אמרו לי).

מקווה שעזרתי :hi:

• תגובות 2k
  • צפיות 430.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תוך כמה זמן לוקח מההזמנה ועד שהוט יוצרים קשר טלפוני?

כי מילאתי פרטים באתר לפני יומיים ועד עכשו לא חזרו אליי...

פורסם

תודה על התשובות. הזמנתי סים מגולן.

פורסם

לי לקח יומיים.

יכול להיות שהם לא עומדים בעומסו זה יקח זמן.

פורסם

בפייסבוק שלהם ראיתי שיש כאלה שמחכים מיום חמישי ועדיין לא התקשרו אליהם.

אני אתמול נרשמתי דרך האתר- ולפני שעתיים דברתי איתם בטלפון(ענו אחרי 40 דקות) וסגרתי איתם את העסקה בטלפון.

פורסם

למיטב הבנתי, ותקנו אותי אם אני טועה, בקיצור: רשת ישנה = רשת ללא סים!

כלומר בימים [אולי לפני שנולדת :P ] שבהם מכשיר היה ללא כרטיס סים, והמספר היה נצרב למכשיר ["ברזל"] עצמו! בניגוד להיום [רשתות "לא ישנות"] שאתה יכול להכניס את הסים שלך כמעט לכל מכשיר שמקבל כרטיס סים, וזה יעבוד [בד"כ, מבלי להכנס לפרטי תדרים] :xyxthumbs:

פורסם

לא בהכרח, סים זה "פטנט" של GSM על גלגוליה, כולל LTE (והאמת שגם iDEN כמו של מירס, למרות שלה אין קשר ל-GSM). ברשתות ה-CDMA אין סים, והן ממש לא מיושנות (ואפילו מאוד גדולות ונפוצות בחלקים מסוימים של העולם).

אגב, המספר לא "נצרב" למכשיר. הרשת בגדול, מזהה את המשתמש לפי איזשהו מספר סידורי שנשלח לרשת כל הזמן. ברשתות עם כרטיסי SIM, המספר הסידורי הזה (נקרא IMSI) על הכרטיס ולא על המכשיר, וברשתות בלי כרטיס סים המספר "מוטבע" במכשיר (נקרא ESN). אין מניעה להחליף מספר באותו מכשיר בשתי הרשתות, פשוט הטכניקה היא שונה.

פורסם

בגולן, אם אני לוקח את החבילה של ה 10 שקל, וגולש את ה 10 מגה, מה קורה אחרי זה?

אני ממשיך לגלוש ולשלם?

יש אפשרות להגביל אותי רק ל 10 מגה האלו?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3997682,00.html

פורסם

מוזר, כבר חשבתי שקיימת תקנה שמחייבת את חברות הסלולאר לשלוח סמס לקראת סוף החבילה.

פורסם

עוד לא יצא לי להיות עם סמארטפון ועם אפשרויות גלישה מטורפות, אז למה ה10MB מספיקים?

ברור לי שזאת שאלה קשה כי זה תלוי בשימושים אבל GPS יספיק? רק גלישה בYNET וכאלו? מה עם סרטוני יוטיוב באיכות 360P? ווטסאפ/סקייפ?

פורסם

10 מגה תספיק אולי לשימוש מידי פעם בGPS...

אם זה לשימוש קבוע בסמארטפון לדעתי הכי טוב להתחיל מחבילת גי'גה.

פורסם
  • מחבר

יש אפליקציה בשם 3G Watchdog שהיא חינמית ובהגדרות פשוטות אתה יכול להגדיר שכאשר אתה מגיע ל-10M שזה 100% מה"חבילה" שלך זה לא יאפשר לך לגלוש יותר על גבי רשת סלולארית. קח בחשבון שזה לא יספיק לך לשום דבר. אני אישית עם התקמצנות רבה מגיע לכ-75M שכוללים מדי פעם GPS אבל הרבה הודעות ע"ג הרשת

פורסם

יש לי מכשיר טיפש.

פורסם

בכל מקרה, אפילו אם תגיע לחצי ג'יגה בחודש, ב-9 אגורות למגה זה יסתכם ב45 ש"ח, שזה עדיין פחות מכמה שתשלם בחבילה ללא הגבלה.

פורסם

יש אפליקציה בשם 3G Watchdog שהיא חינמית ובהגדרות פשוטות אתה יכול להגדיר שכאשר אתה מגיע ל-10M שזה 100% מה"חבילה" שלך זה לא יאפשר לך לגלוש יותר על גבי רשת סלולארית. קח בחשבון שזה לא יספיק לך לשום דבר. אני אישית עם התקמצנות רבה מגיע לכ-75M שכוללים מדי פעם GPS אבל הרבה הודעות ע"ג הרשת

הודעות על גבי הרשת (יעני WHATSAPP) צורכות בערך 0 דאטא.. (400 הודעות זה בערך מגה וחצי, כמובן שזה תלוי בהרבה דברים כמו כמה תמונות וסרטונים אתה שולח/מקבל). אגב, שים לב שהנפח בחבילה זה תנועה נכנסת/יוצאת, לא רק הורדה.

בכל מקרה, 10 מגה דייטא זה כלום, אפילו בשביל לבדוק אימיילים אני בספק שזה יספיק בסמארטפון מודרני. עם פחות מ-300 מגה לדעתי אין לך מה לחפש. עם זאת, כמו ששניצל אמר, זה לא אומר בהכרח שהחבילה הבלתי מוגבלת היא זו שאתה צריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים