עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

2 ג'יגה זה מעל ומעבר לשימוש סביר+++++ אלא אם כן אתה מתכוון להוריד סרטים דרך הסלולארי :kopfpatsch:

שטויות ,עם אתה רוצה ליצפות בסירטוני יוטיוב ואתרי סטרימין אחרים באיכות נורמלית זה יטחן לך את ה2 גיגה בקלות

אותי זה מאוד מאכזב ההגבלות האלו

6-2 גיגה זה לא "ללא הגבלה " אני מיתנחם בזה שעם אתה עובר כמות מסוימת המהירות יורדת ככה שלא טוחנים אותך בחשבון

אבל זה לא נותן לך להנות מהסמארטפון כמו שצריך ואני קרוב לקנות גלקסי ניוט וחבל לי שאין חבילה טובה באמת בילתי מוגבלת

• תגובות 2k
  • צפיות 430.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מבין שזה לא ללא הגבלה, אבל זה ברמת הסביר במיוחד לעומת המחיר שדורשים שאר החברות הגדולות ועדיין מגבילים....

חוץ מזה כאשר מדברים על ללא הגבלה מדובר רק על סמסים ושיחות, חבילות גלישה מאז ומתמיד היו בנפרד...

פורסם

באתר של גולן טלקום אפשר לבחור מספר

זה זמן טוב לתפוס מספר שווה ("מספר זהב") ;)

3 דקות אחרי שהאתר עלה בדקתי את כל המספרים, כל דבר שאפשר לקרוא לו "מספר זהב" כבר לקחו, וגם את רוב המספרים היפים (332211, 112233, 123456 וכאלו)

לגבי החבילות גלישה, 2GB זה מעט מדי. ולא רק ל tether עם מחשב, אלא גם לגלישה במכשיר עצמו- עם לינק של מעל 5mbps, אני אישית חורש לא מעט על קליפים ביוטוב וסטרימינג של וידאו מאתרים שונים. 6GB זה כבר סביר, אבל אם אחרי 3 כבר מגבילים אותי ל 512kbps, מה הנקודה בדיוק?

צריך לנסות לברר איזה עוד אופציות יש, מצד שני זה כמובן טוב יותר מה 30 שקל לחודש של סלקום על 512kbps או 50 שקל על 1mbps

פורסם

נשארו כמה חביבים, הבעיה שהאתר קרס.

פורסם

כעובד אורנג' אני אומר, שאפו!

פורסם
3 דקות אחרי שהאתר עלה בדקתי את כל המספרים, כל דבר שאפשר לקרוא לו "מספר זהב" כבר לקחו, וגם את רוב המספרים היפים (332211, 112233, 123456 וכאלו)

ללקוח רגיל אלו מיספרי סיוט ולא זהב

תחשוב כמה זבי חוטם ישחקו בסלולרי ויטלפנו אליך בטעות

פורסם

את מי זה מעניין מספר זהב, גם ככה הכל שמור בימינו בספר טלפונים... אף אחד כבר לא מחייג מהזכרון. בגלל זה הפסיקו למכור את זה ברשתות (וגם בגלל שנגמרו המספרים....)

פורסם

איפה הטמבל שרצה מספר המורכב מהמספרים הראשוניים הראשונים? :P

פורסם

סיכוי יותר מסביר שהמספרים האלה מראש נחסמו וינתנו רק לבעלי קשרים / תמורת תשלום / משהו אחר שאינו סתם הרשמה של מישהו באינטרנט.

לגבי החבילות גלישה, 2GB זה מעט מדי. ולא רק ל tether עם מחשב, אלא גם לגלישה במכשיר עצמו- עם לינק של מעל 5mbps, אני אישית חורש לא מעט על קליפים ביוטוב וסטרימינג של וידאו מאתרים שונים. 6GB זה כבר סביר, אבל אם אחרי 3 כבר מגבילים אותי ל 512kbps, מה הנקודה בדיוק?

צריך לנסות לברר איזה עוד אופציות יש, מצד שני זה כמובן טוב יותר מה 30 שקל לחודש של סלקום על 512kbps או 50 שקל על 1mbps

אכן, למי שרוצה למשל לגלוש דרך הלפטופ ברשת הסלולארית זה אפילו לא מדגדג.

אגב, גם בעמוד שלהם בפייסבוק, למרות שכמה אנשים שאלו הם לא ענו מה תהה עלות סים.

פורסם

אולי בגלל שזה כתוב באתר שלהם....... 39 שקלים

פורסם

מישהו יודע מה המייל של שירות הלקוחות של גולן טלקום?

פורסם

כבר שירות לקוחות? רוצה לשתף?

פורסם

אני אישית נרשמתי לחבילה הזולה של גולן טלקום וקיבלתי מספר נחמד. אם אחליט בסוף לעבור אקח אותו איתי.

פורסם

אגב משהו מרענן שראוי לציין, ניתן להתחבר לחבילה של הוט מובייל גם בהו"ק - בניגוד לשאר המפעילות הוירטואליות עד כה (למיטבה ידיעתי). אין ספק שיביא להם הרבה לקוחות בקרב המגזר/חיילים/סטודנטים/אנשים ללא גב פיננסי מספיק חזק לכ"א - ויש יותר כאלה ממה שנראה לכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים