פורסם 2013 באוקטובר 2312 שנים חבל שהם כאלה גרועים ואי אפשר לעשות כמעט כלום בחשבון דרך האינטרנט, אבל לפחות כשאני נכנס לעמוד של שינוי החבילה אפשר לראות באיזו חבילה אני נמצא כרגע... נערך 2013 באוקטובר 2312 שנים על-ידי Milford Cubicle
פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים נו, אם הייתי מחכה בסבלנות למרות ההפחדה על המבצע ש"נגמר מחר", היום הייתי יכול לעשות אותו ואפילו לקבל חודש ראשון חינם...https://www.hotmobile.co.il/programs/Pages/UnlimitedCellular.aspx
פורסם 2013 בנובמבר 1612 שנים מה המצב ב012 כרגע? אני שוקל לעבור. ניסיתי סים של חבר ומהירות האינטרנט לא היתה משהו אצלי בבית. השאלה האם זה רק באיזור שלי או שהמהירות לא משהו. HD AUDIO וFAST DORMANCY גם עובדים כמו באורנג'?
פורסם 2013 בנובמבר 1612 שנים אני הייתי עד לפני חודש ב-012 והמהירות היתה אותה מהירות כמו שהיתה לי באורנג' לפני שנה וחצי - כלומר מחורבנת.אבל אני גר בצפון באיזור חיפה, ולדעתי זה פשוט בגלל שהתשתית של אורנג' פה על הפנים ואין פה בכלל את הרשת החדשה שלהם, גם לא ללקוחות אורנג' "אמיתיים".
פורסם 2013 בנובמבר 1612 שנים כל הזמן טענו שיש להם את "הרשת המתקדמת ביותר". סתם שקרים? הFAST DORMANCY מאוד קורץ לי.
פורסם 2013 בנובמבר 1612 שנים HD audio עובדאין לי מושג איך לבדוק FDסביר להניח שכן, זאת אותה רשת בדיוק.
פורסם 2013 בנובמבר 1712 שנים מחזק. אין שינוי.שאלה: האם יש רשת שרוכבת על רשת פלאפון למעט הוט מובייל ורמי לוי?הרשת העצמאית של גולן והרשת של סלקום לא משהו בכלל.אחת בעייתית בגלישה והשניה משום מה מאחרת הודעות בווצאפ.
פורסם 2013 בנובמבר 1712 שנים דווקא אצלי הרשת של גולן היתה הרשת הכי מהירה. יותר מ-012 ויותר מפלאפון/הוטמובייל.
פורסם 2013 בנובמבר 1712 שנים אין לי בעיה עם המהירות שלה.הבעיה היא, שברגע שהחיווי במכשיר הופך ל 3G, אין קישור.אין גלישה ואין חיבור לכלום.ברגע שהחיבור "עולה" ל H הכל טס ומתפקד כרגיל.הבעיה היא שזה קורה גם באמצע גלישה / הורדה וכו'.זה לפעמים גם גורם לעיכובים ב Whatsapp.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.