עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

ואללה, נכון.

הם סידרו את זה מאז?

- - - תגובה אוחדה: - - -

וואלה, נכון.

הם סידרו את זה מאז ?

• תגובות 2k
  • צפיות 430.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין לי מושג.

אני לא משתמש בשירות הזה.

הפייסבוק לא עד כדי כך חשוב לי.

פורסם

לפני כשבוע קיבלתי SMS מגולן שבעקבות שדרוג תשתיות יש לכבות ולהדליק את המכשיר.

בד"כ אני מקבל באזור שלי (רעננה) 10-12Mbps ואחרי השדרוג כביכול אני מקבל מקסימום 4Mbps.

Rdhz6pMl.png

פורסם

LG Optimus G Pro

טעות בתמונה.

פורסם

הייתה תמונה עם 15Mb הורדה ו-3Mb העלאה למי שפספס.

פורסם

אני מתנצל, לא התכוונתי להחמיא לגולן. בד"כ אני מקבל באזור שלי (רעננה) 10-12Mbps ואחרי השדרוג כביכול אני מקבל מקסימום 4Mbps.

התמונה שהעליתי מבלי לשים לב הייתה של הרצת בדיקה על Wi-Fi.

פורסם

באמת נורא התרשמי מהירות ההורדה המעודכנת בגולן :P

פורסם

המקסימום שאני מקבל בהוט מובייל הוא 7-8 מגה.

פורסם

אני גם קיבלתי באיזור ה-6-7 בגולן. לפני זה, באורנג', הייתי מקבל 1-2 בקושי. כשעברתי ל-012, חזרתי לאותה מהירות :/ (גם עם apn של 012 וגם עם apn של אורנג')

פורסם

אני דווקא על סלקום מקבל בין 6-13 מגה.

(לקוח גולן).

הרשת העצמאית שלהם לא יציבה כאן ונתקעת על 3G, שזה לא דבר נורא כשלעצמו, הבעיה היא שעל 3G משום מה אין גלישה.

פורסם

שאלה:

היום ניידתי קו מסלקום לגולן.

הקו נויד בהצלחה, ומהסים של גולן אני מקבל ומוציא שיחות. מה שמוזר הוא שהסים של סלקום עדיין פועל. כאשר אני מכניס אותו, אני מצליח להוציא שיחות אבל לא לקבל שיחות (שגיאה של "הקו אינו פעיל").

לא ברור לי בכלל איך הדבר אפשרי שלשני כרטיסי סים יהיה את אותו מספר ושניהם יעבדו, אבל האם זהו מצב שאמור לקרות? או שמא יש עלי לפנות לסלקום?

פורסם

אם זה לא מסתדר בימים הקרובים, תוכל לפנות אליהם. בקשר למה יקרה... זה יהיה ניסוי מעניין :)

פורסם

מעניין. אני מנחש שהסים מנסה להתחבר לשרת של סלקום כי לזה הוא מוגדר, ובגלל שאתה "מורשה גישה" לשם בזכות הניוד של גולן כנראה שהשרת שלהם מסכים לקבל אותך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים