עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

זה קשור לדור 3 אבל לא לסים

ברמי לוי (פלאפון) אין דור 2

הפלאפון עובד רק בדור 2

• תגובות 2k
  • צפיות 430.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זאת אומרת שהסים דור שלוש של אורנג' נתמך גם בדור 2 למרות היותו דור 3?

והאם יש אפשרות לפעיל את המכשיר עם סים זה או שהדרך היחידה היא להחליף מכשיר?

פורסם

בהחלט- סים דור שלישי עובד גם עם דור שני.

אין דרך להפעיל את המכשיר עם הכרטיס הנוכחי, או שתחליף למכשיר עם דור שלישי או שתעבור לרשת אחרת שיש לה כיסויי דור שני- אורנג' או סלקום.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אכן...

מה שגרם לי להתעורר ולרצות לנטוש אוטוטו את אורנג' שכבר הספיקו לעשוק אותי כמה זמן...

עוד דבר מעניין- למי שיש סבלנות- כניסתם הצפוייה של מירס-הוט עם חבילת הכל כלול ב120-130 +\- . . . כך לפחות טוענים פה:

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3568338,00.html

וגם הלו015 הצהירו על חבילה דומה בעלות של 99\120 בלי\עם גלישה בהתאמה... רק שזה "מתעקב" כי פרטנר ופלאפון טוענות שאין להן הסכם אתה...

נחכה ונראה...

שבוע וחודש טוב לכולם =]

פורסם
  • מחבר

ונקדם בברכה ונאחל בהצלחה רבה למפעילה החדשה מבית הום סנטר

המחירים :

17.9 ש"ח דמי מנוי

12 אג' ל-1MB גלישה

15 אג' ל-SMS

19 אג' לדקת שיחה.

כמובן שללא התחיבות כלשהי. התדרים יהיו של סלקום ולכן למי שאין מכשיר דור שלישי ולא כדאי לו כלכלית/לא רוצה לקנות אחד כזה - זו האופציה הטובה ביותר כשמוציאים את רמי לוי מהמשוואה

פורסם

אני לא מבין משהו, חשבתי שסלקום עובדת רק על תדרים של דור שלישי ולא תומכת מתחת לדור שלישי, אז איך אפשר להשתמש בדור שני אצלם?

פורסם

סלקום תומכת מתחת לדור 3, אני בסלקום והמכשיר שלי ממש מיושן. אין לי מושג איזה דור, אבל בודאות לא דור 3 כי ניסיתי לעבור לרמי לוי אבל זה לא היה אפשרי.

פורסם
  • מחבר

נכון לזמן כתיבת שורות אלו היחידה שתומכת אך ורק בתדרי דור שלישי זוהי פלאפון (וכפועל יוצא רמי לוי שרוכב על הרשת שלה). גם סלקום וגם אורנג' (וכך החברות שירכבו על התדרים שלהן) תומכות במכשירים שהם לא דור 3

פורסם

בגלל זה אני שוקל עכשיו לעבור להום סלולר האלה.

עד עכשיו הייתי בסלקום והיתה לי תוכנית טובה, שילמתי כל חודש 60-70 שקל. החודש נגמרה התוכנית והם החליטו להקפיץ לי את החשבון ל-110 שקל (לא דיברתי יותר מהרגיל).

לרמי לוי אני לא אעבור בינתיים כי זה מצריך קניה של מכשיר חדש, אז הום סלולר נשמע מתאים.

פורסם

אני אעביר לשם 3 מנויים מסלקום, בתקווה שגם יהיה בקרוב ואראה מה מצבם.

כרגע רמי לוי (כבר חודשיים שם +-) עושים עבודה נפלאה וחסרת תקלות.

פורסם

אני עדין מחכה שאחת החברות תציאה הכול כולל אמיתי

כרגע לא לחוץ לי כי עוד לא קניתי סמארטפון

אבל שאני יקנה אני יאים על פאלפון בעזיבה וניראה מה יציאו לי מהשימור לקוחות

פורסם

יש מחירים ל-Pre-Paid ? משום מה לא ראיתי פרסום לגבי זה...

מעצבנים ה"דמי מנוי חודשיים" האלה, אבל רק על זה הם תכלס עושים רווח אז אין הרבה ברירות.

פורסם

מעצבן? תחשוב שאם אתה לא מוציא שיחות ומקבל תמיד שיחות אז הם כן צריכים לשרת אותך ומבלי לקבל על זה.

מעבר לזה, על כל שאר הניהול של החשבון הם גובים סכום.

זה לגיטימי לגמרי.

לא כמו לדוג' כ. אשראי שגובים דמי מנוי חודשיים בלי סיבה מיוחדת שנראית ללקוח

פורסם

מישהו יודע מה נסגר עם חברת Hallo?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים