עבור לתוכן

Dell U2312HM vs. LG IPS226V

Featured Replies

פורסם

שלום,

ראיתי כבר דיונים חופפים אבל דובר בדגמים הקודמים ואני מעוניין לדבר על הדגמים המדוייקים האלה. אז ככה ברשותי לאפטופ שאני אוהב, אבל מה לעשות מסך לאפטופ זה חרא...

במקור הלכתי לחפש מסך רגיל TN אבל כשראיתי בחנות את הIPS והתחלתי ככה לשנות זוויות צפייה בכיוון האנכי, הבנתי על מה כל המהומה. עכשיו יצא לי לראות את האל.ג'י. והוא ממש ממש ממש הרשים אותי לטובה. לעומת זאת הרבה ממליצים על מסכי דל בכללי (לאו דווקא הדגם הספציפי הזה) ולא הצלחתי לראות באף חנות את הצג המדובר.

כרגע יש מבצע בקיי.אס. פי על הדל ואני לא רוצה סתם לפספס. אז אחרוג ממנהגי ואבקש המלצה למרות שאני לא רואה את המוצר בעיניים:

דל או אל.ג'י?

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12425

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13765

פורסם

ל-DELL יש ארגונומיה יותר טובה.

מפצל USB מובנה ויכולת לסובב את המסך על הצד.

מבחינת צפיה אין לי מושג מה יותר טוב.

אני משתמש ב-DELL ביומיים הארונים ומאד מרוצה.

פורסם

בין שני אלה הDELL לוקח חד משמעית. הוא גדול יותר, עם ארגונומיה טובה יותר, פאנל באותה רמה, ובאותו מחיר. ההתלבטות היחידה היא אם העיצוב של הLG עושה לך את זה (לי הוא נראה מצועצע למדי).

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה ארגונומיה? בהקשר של מסך מחשב הכוונה...

סה"כ אני יושב בשולחן משרדי סטנדרטי לחלוטין ועם כל מסך רגיל אפשר להגיע לכיוון גובה-זווית נכון, איפה "היתרון בארגונומיות" של הדל נכנס? או שיש דברים מעבר?

לגבי סיבוב מסך על הצד זה לא מעניין אותי ומפצל יו.אס.בי זה נחמד אבל לא פקטור ברכישת מסך מצדי. אני רוצה לדבר דוגרי על דברים שישפיעו על "חווית הצפייה"...

פורסם

שינוי זווית אפשרי בכל מסך, שינוי גובה לא. זה אחד מההבדלים שהארגונומיה נותנת.

אפילו אם זה לא חשוב לך, אתה עדיין נשאר עם מסך גדול יותר ולא פחות טוב בשום צורה באותו מחיר.

פורסם
  • מחבר

שינוי זווית אפשרי בכל מסך, שינוי גובה לא. זה אחד מההבדלים שהארגונומיה נותנת.

אפילו אם זה לא חשוב לך, אתה עדיין נשאר עם מסך גדול יותר ולא פחות טוב בשום צורה באותו מחיר.

וואללה עכשיו שאני בודק האל.ג'י. קבוע בגובה... אין ספק שזה עוד פקטור להתחשב בו, תודה רבה

פורסם

ב DELL יש סטנד שזז לצדדים בצורה מושלמת ולא צריך לחרוק את כל המסך כדי להוזיז אותו לצד וכמו שהזכירו אפשר גם למעלה למטה או זווית למעלה למטה

אבל זה די שולי למשתמש הממוצע

פורסם

^^

לא כזה יתרון. יש לי u2412m וכאשר אתה מזיז אותו לצדדים אם אתה לא תופס את הבסיס כל המסך זז...

פורסם

לא, הוא צודק. ייתכן שצריך לשחק קצת עם הרגלית כדי שתשתחרר קצת.

פורסם

אצלי אין את הבעיה הזו. מצד שני יש לי אותו רק 4 ימים.

פורסם

יש לי את זה בU2410, אבל לא ב2209WA. לדעתי פשוט חלק מהרגליות כאלה, ובטח אפשר לפתור את זה עם משחקים קצת כדי ליצור חופש בסיבוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים