עבור לתוכן

diablo 2 ברשת דרך gameranger

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע איך אני מתחבר לחדר שם?

המשחק הוא עם ההרחבה + עדכונים

ואני לא מבין למה זה לא מחתחבר לי

אני רוצה לשחק שם עם חבר שלי ברשת.. אז אנחנו פותחים חדר(כל הפורטים פתוחים אצלנו בראוטר..ואני מכבה את החומת אש שאני מפעיל תתוכנה

ועדיין אני לא מבין למה זה לא עובד לנו

וגם איזה IP אני אמור לרשום כדי להתחבר ולשחק איתו ועם אחרים ברשת..ואז לעשות "JOIN"

הקטע הוא שהצלחנו לפני יומיים לשחק(רשמתי את האייפי שלו חבר שלי וזה איכשהו נתן לי להתחבר...וגם עוד אנשים שיחקו איתנו(אבל שוב איך הם שיחקו..?הם לא יודעים את האיפי שלו...יש איזה איפי לחדר שצריך לרשום ואני פשוט לא יודע אותו? אני משתגע כבר ...

בבקשה תעזרו לי :s05:

פורסם

אני לא ממש מבין כאילו את הבעיה שלך,אני שיחקתי דיאבלו 2 שנים ברשת,בעיקר את ההרחבה.אתה סתם רוצה לדעת תדרך תוכנה ספציפית?

כי דיאבלו זה משחק מולטי ענק זאת אומרת לא צריך תוכנות ולא כלום בהנחה שיש לכם את המקורי.אתה פותח חדר עם סיסמא במשחק ואומר לחבר שלך את השם של המשחק עם הסיסמא וזהו הוא נכנס,לא צריך תוכנות ולא לפתוח פורטים ולא כלום.ושאר האנשים שנכנסו כי שוב זה משחק רשת גדול אז רואים את המשחק שלך בפובליק מבין.אם אין לך מקורי אז אי אפשר לשחק בכלל ברשת,אפשר במולטי הפרוץ שזה מלא צ'יטים וחרא לשחק שם.

פורסם
  • מחבר

אין לי תמקורי אבל עדיין זה עבד לי אז דרך התוכנה הזאת...ואז לא עבד

והלצחתי איזה יום להפעיל את זה שוב.. זה כאילו יש לgameranger קטעים

שהיא לא מתחברת לך

אבל זה לא היה ככה..אני משחק עם gameranger כמה משחקים ברשת ולפני איזה חודש היא כל הזמן עושה בעיות..אני כבר לא יודע זה התוכנה או הבעיה אצל בזה שגם בגללה האינטרנט זוחל?

פורסם

לא יודע לא מבין בתוכנות האלה,שמע אם סתם בא לך להעביר תזמן בקטנה אז בסדר לא נורא אם לא יפעל,אבל אם בא לך להשקיע על המשחק הזה אז תקנה אותו הוא עולה כלום כסף היום כולל ההרחבה,ואתה משחק עם מלא אנשים ברשת,ליגה של משחק,שיחזיק אותך עד שיצא דיאבלו 3 שנה הבאה :)

פורסם

אפשר לשחק גם דרך battle.net וגם דרך IP ישיר (או LAN, או hamachi שמדמה LAN דרך האינטרנט). מן הסתם, battle.net לא יעבוד עם פרוץ, והפינג יהיה טיפה גבוה יותר מאשר פשוט לשחק דרך IP ישיר.

בעקרון אם אתם מאחורי ראוטר, ולא רק מחשב אחד שמחובר ישירות לאינטרנט, כמו בכל משחק לא תוכלו להתחבר ע"י IP ישיר בלי להעביר פורטים. אבל עם תוכנה כמו hamachi אפשר לחבר את שני המחשבים "ישירות" דרך ה-IP שה-hamachi נותן לכם אם אתם נכנסים בתוכנה לאותו חדר. לא צריך לראות את המשחק, פשוט בתוך המשחק בוחרים באפשרות של tcp/ip ומכניסים את ה-ip המתאים, כל עוד אין איזה אנטיוירוס או פיירוול שחוסם אותו.

אני לא מכיר את התוכנה שאתה מנסה להשתמש בה, אז אני לא יכול לעזור לגביה, אבל hamachi עובד יופי, ואם המחשב לא מאחורי ראוטר אז אפילו עם חיבור של IP ישיר.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את hamachi ולא הצלחתי לעבוד איתה ..

gameranger בקטע הזה דווקא נוחה מאוד... אני מתחיל אבל לחשוב שזה פעם עובד ופעם לא בגלל האינטרנט...

כי בלילה 3-4 זה עובד וניסינו איזה יום ב8-10 בערב ולא עבד..

גם יש עוד אנשים מהעולם בתוכנה הזאת.. שזה נחמד.. והיא תומכת ב120 משחקים!

פורסם

לא יודע למה צריך להסתבך. המאצ'י מאד פשוט.

אתה פותח חדר עם שם וססמא, ואומר לחבר שלך להתחבר אליו. ברגע ששניכם באותו חדר, בתוך המשחק אחד עושה host ב-TCP/IP, והשני מתחבר ע"י TCP/IP עם כתובת ה-IP שכתובה בהמאצ'י ליד השם של זה שעשה host.

אם לא עובד, תנסה לעשות ping לשחקן השני(ע"י לחיצה כפולה על השם שלו בהמאצ'י), ותגיד לו לעשות את אותה בדיקה. אם מקבלים request timed out, זה אומר שיש לשחקן אליו עושים את ה-ping אנטיוירוס או פיירוול שחוסם את ההמאצ'י וצריך לבטל אותו. שיחקתי עם הרבה מאד אנשים עם המאצ'י בעבר, וזו תמיד הייתה הבעיה - אחרי שסגרו כמו שצריך את כל הדברים שחוסמים הכל עבד מעולה. אם הוא מופיע בכחול, צהוב או אדום (במקום ירוק) אז תנסו לכבות ולהפעיל את ההמאצ'י (ע"י כפתור ה-"power").

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים