פורסם 2011 בנובמבר 2514 שנים שלום אני כנראה יקנה את המחשב הנ"ל של ASUS:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode=אני חיפשתי הרבה באינטרנט סקירה עליו או ביקורות ולא מצאתי שום דבר עליו.אפילו לא חוות דעת באתר מחו"ל.חייב שתגידו לי עליו אם הוא מומלץ או אולי מישהו קנה אותו ויכל להביא לי עליו חוות דעת .תודה
פורסם 2011 בנובמבר 2514 שנים עדיך לקנות בלי הכרטיס המסך שבו(HD 6470M), ולהשתמש בשל המעבד כדי שהסוללה לא תגמר מהר.
פורסם 2011 בנובמבר 2514 שנים מחבר המחשב יהיה רוב הזמן בבית כך שלא תיהיה בעיה להטעין אותווהוא יהיה גם למשחקים קלים...(בעיקר FIFA)
פורסם 2011 בנובמבר 2514 שנים לפי מה שאני יודע כבר הליבה הגרפית שיש במעבד כבר יותר מהירה מהכרטיס מסך הזה.
פורסם 2011 בנובמבר 2514 שנים מחבר לפי מה שאני יודע כבר הליבה הגרפית שיש במעבד כבר יותר מהירה מהכרטיס מסך הזה.מה אתה אומר בעצם? שהכרטיס מסך/מעבד גרוע??מהן החסרונות/ יתרונות של המחשב הזה??..הוא יהיה בעיקר לאינטרנט וקצת משחקים קלים. (FIFA)
פורסם 2011 בנובמבר 2514 שנים תראה אני לא מכיר את המחשב הזה ספציפית אני רק הסתכלתי על המפרט שלו.ובמפרט אני רואה שילוב לא טוב, שהכרטיס מסך חלש וסתם מבזבז את הסוללה מהר כי כבר הליבה הגרפית שטמונה במעבד יותר טובה ממנו במקצת או שווה אליו לכן כדאי לא לקנות עם הכרטיס מסך הזה.יכול להיות שתצטרך לקנות כרטיס מסך יותר טוב, אני לא אמרתי שלא. אבל חפש ביוטיוב אם הליבה הגרפית במעבד מספיקה.תרשום FIFA Intel HD Graphics 3000עריכה: חיפשתי בשבילך והמחשב הזה כן טוב לFIFA
פורסם 2011 בנובמבר 2514 שנים מחבר מה אתם אומרים עוד על המחשב?חיפשתי עליו באינטרנט ולא כתוב עליו כלום. כאילו אין מחשב כזה!הכרטיס מסך עד כדי כך גרוע שאני לא יוכל להפעיל משחקים קלים??חוות דעת עליו אם אפשר ..שבת שלום
פורסם 2011 בנובמבר 2514 שנים סתם מבזבז את הסוללה מהרלמה אתה סתם מטעה?כיום כשיש שני מעבדים גרפיים במחשב, יש ניתוב אוטומטי/ידני בין הליבות הגרפיות. כך שאתה יכול להחליט אם אתה עובד עם המובנה במעבד או הנפרד.
פורסם 2011 בנובמבר 2514 שנים מחבר למה אתה סתם מטעה?כיום כשיש שני מעבדים גרפיים במחשב, יש ניתוב אוטומטי/ידני בין הליבות הגרפיות. כך שאתה יכול להחליט אם אתה עובד עם המובנה במעבד או הנפרד.ואיך אני רואה אם יש לי את הניתוב שאתה מדבר בין שני הכרטיסי מסך האלו במחשב??
פורסם 2011 בנובמבר 2514 שנים בעזרת הדרייברים התואמים, אתה מגדיר פרופיל עבודה.אם אתה נניח יכול להתפשר על 13.3" יש לך את זה במבצע:http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13701כרטיס מסך זהה וקצת יותר טוב, קל משקל וזמן סוללה מצויין.בכל מקרה, תענה על השאלון.
פורסם 2011 בנובמבר 2514 שנים מחבר אמרו לי פה בפורום שהכרטיס 6470M יותר טוב למשחקים מה- 520M.להתפשר ב13" אני לא אתפשר כי זה מחשב לבית ובשביל לצפות בסרטים.בכל מקרה אני צריך חוות דעת על המחשב בכלליות.תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.