עבור לתוכן

רכישה מאמזון במסגרת יום שישי השחור

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש את אחד העכברים הללו במסגרת black friday

הראשון - performance MX :

http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Performance-Mouse-Mac/dp/B002HWRJBM/ref=br_lf_m_540734_2_12_ttl?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=electronics&pf_rd_p=1334663402&pf_rd_s=center-4&pf_rd_t=101&pf_rd_i=540734&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1QQS4RR0X1AS7BPBTZ7Q

השני - g700 :

http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Gaming-Mouse-G700/dp/B003VAM32E/ref=br_lf_m_759498_1_1_ttl?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=electronics&pf_rd_p=1334646962&pf_rd_s=center-3&pf_rd_t=101&pf_rd_i=759498&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=18JZXAN71EMFFVPZ6XFX

הייתי מעוניין לדעת איזה עכבר עדיף?

האם עלי לשלם מע"מ/מכס על המוצר וכמה?

ובמקרה של מימוש האחריות, האם ניתן לפנות לבנדא?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

תתרחק מה MX Perfomance - עכבר עלוב שלא שווה את המחיר שלו.

פורסם
  • מחבר

תתרחק מה MX Perfomance - עכבר עלוב שלא שווה את המחיר שלו.

האמת שדווקא עם העכבר הזה יצא לי לעבוד קצת ולא נתקלתי בבעיות איתו.

למה בעצם הוא עכבר עלוב?

פורסם

פלסטיק זול לעומת G5/G500. לחצנים קליקיים וזולים בלי שום פידבק. העכבר קל נורא - אין משקולות.

הדיוק שלו נוראי.

וזמנו הוא עלה פי 3 מ G5.

פורסם

פלסטיק זול לעומת G5/G500. לחצנים קליקיים וזולים בלי שום פידבק. העכבר קל נורא - אין משקולות.

הדיוק שלו נוראי.

אני מסכים בהחלט שהוא קל מדי, המשוב שלו לא משהו והתחושה היא יותר של עכבר משרדי מאשר גיימינג, אבל הוא בשום אופן לא עכבר עלוב.

הוא עכבר מצויין אבל ממש לא משתלם ביחס למחיר שלו ולא "מספק את הסחורה" למי שהמחיר משלה אותו לחשוב שמדובר במשהוא סופר-איכותי מהשורה הראשונה.

עריכה: ה-G700 זמנית לא במלאי שם - אתה יכול לקנות אותו ברקץ ב-BF של KSP, באג או אופיס דיפו ב~300 ש"ח אם תמצא שותף לקניה.

פורסם

ביחס לעכברים כמו G5 שעלו 1/3 מהמחיר של ה MX Perfomance הוא "עלוב". העכבר הזה עלה פאקינג 800 ש"ח ויותר בארץ. זה פשוט מחיר מגוכחך. אם הוא היה מתומחר בסביבות ה 200-250 הייתי יכול להגיד שהוא די נחמד. בכל אופן בחיים לא הייתי מוציא מחיר כזה על עכבר, קניתי אותו באיביי ב 1/8 מהמחיר :xyxthumbs:

אגב, הוא גם שותה סוללות (משהו שלא קרה לי עם ה MX620 נניח).

פורסם
  • מחבר

אני מסכים בהחלט שהוא קל מדי, המשוב שלו לא משהו והתחושה היא יותר של עכבר משרדי מאשר גיימינג, אבל הוא בשום אופן לא עכבר עלוב.

הוא עכבר מצויין אבל ממש לא משתלם ביחס למחיר שלו ולא "מספק את הסחורה" למי שהמחיר משלה אותו לחשוב שמדובר במשהוא סופר-איכותי מהשורה הראשונה.

עריכה: ה-G700 זמנית לא במלאי שם - אתה יכול לקנות אותו ברקץ ב-BF של KSP, באג או אופיס דיפו ב~300 ש"ח אם תמצא שותף לקניה.

תודה על התשובות הזריזות.

אני מבין לחלוטין את ההצהרות בנוגע לאיכות החומרים. לצורך העניין יש לי G9X שמעלה אבק שגם במקרה שלו אני לא "נלהב" מאיכות החומרים, אך הוא נתן עבודה לא רעה כשעשיתי בו שימוש.

שאלתי היא מה עדיף, ה-MX או ה-G700?

היות ושני העכברים הללו מוצעים למכירה ב-50 דולר (אמור להסתכם במחיר סופי של 260-270 ש"ח, מחיר שקרוב למחיר ש-losnir מחשיב כמחיר "הגיוני" עבור עכבר כזה)

tmpusr - ניתן להזמין את ה-G700 וליהנות מההנחה, אך יתכן עיכוב במסירה בגלל חוסר זמני במלאי (דבר שאני יכול לחיות עימו).

חשוב לי לדעת אם למישהו יצא לממש אחריות של לוג'יטק, עבור מוצרים שנרכשו בחו"ל, בבנדא? האם זה אפשרי בכלל, היות והם היבואן הרישמי?

שוב, תודה ושבת שלום!

פורסם

אם G700 ממשיך את אותה המסיביות ואיכות החומרים של G500 ו G5 - אז בלי שום צל של ספק תיקח אותו.

פורסם

יש לי את ה- Performance MX ואת ה- MX 1100 שעולה רבע מחיר, האחרון טוב יותר בכל מצב אפשרי (בייחוד בנוחות). ה- G700 אמור להיות מעולה, אבל עם סוללה חלשה (הסיבה שאני לא קניתי אותו).

פורסם
  • מחבר

יש לי את ה- Performance MX ואת ה- MX 1100 שעולה רבע מחיר, האחרון טוב יותר בכל מצב אפשרי (בייחוד בנוחות). ה- G700 אמור להיות מעולה, אבל עם סוללה חלשה (הסיבה שאני לא קניתי אותו).

תודה.

אני חושב שנוחות זה עניין סובייקטיבי, אבל מכבד את דעתך.

נשמע שה-G700 הוא האופציה העדיפה - אם מישהו מכיר/ניסה/טעם/בדק אני אשמח לחוות דעת.

שוב, הכי חשוב לי נושא האחריות.

אם מישהו יודע אם ניתן לממש אחריות לוג'יטק בחברת בנדא, אנא שתף...

לילה טוב.

פורסם

בנדא מזלזלים באחריות של לוג'יטק, גם ממי שקנה בארץ - מניסיון.

אבל זה לא אמור להטריד אותך, ללוג'יטק יש אחלה שירות לקוחות באינטרנט ואם קורה משהו לעכבר, הם כבר יעזרו לך. רק תשמור את הקבלה.

פורסם
  • מחבר

בנדא מזלזלים באחריות של לוג'יטק, גם ממי שקנה בארץ - מניסיון.

אבל זה לא אמור להטריד אותך, ללוג'יטק יש אחלה שירות לקוחות באינטרנט ואם קורה משהו לעכבר, הם כבר יעזרו לך. רק תשמור את הקבלה.

טוב לדעת אבל מרגיז לשמוע כזה דבר...

אני אניילן את הקבלה - זה בטוח! ;)

תודה על העזרה,

מבחינתי אפשר לנעול את הדיון.

פורסם

תודה.

אני חושב שנוחות זה עניין סובייקטיבי, אבל מכבד את דעתך.

נשמע שה-G700 הוא האופציה העדיפה - אם מישהו מכיר/ניסה/טעם/בדק אני אשמח לחוות דעת.

שוב, הכי חשוב לי נושא האחריות.

אם מישהו יודע אם ניתן לממש אחריות לוג'יטק בחברת בנדא, אנא שתף...

לילה טוב.

כפי שציינתי לא רק הנוחות (מבחינתי), גם בכל דבר אחר. למשל ה- MX 1100 מחזיק כמה חודשים עם אותן הסוללות, ה- Performance MX מחזיק בקושי שבוע (עם סוללות נטענות). לראשון יש יותר כפתורים הניתנים לקינפוג ועוד.

בכל מקרה אתה יכול לקנות מחול בשקט, אני כבר פעמיים פניתי ללוג'יטק באופן ישיר ותמיד יצאתי מרוצה מהשירות והפתרון לבעייתי (פעמיים החליפו לי את המוצר באחריות).

פורסם

ה- Performance MX מחזיק בקושי שבוע (עם סוללות נטענות).

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

איך ה M705 משתלם ב 150 שקל ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים