עבור לתוכן

שאלה דחופה!! לגבי אוזניות G35 של לוג'יטק

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, קודם כל אני מקווה שאני פותח את האשכול בפורום הנכון ולא טועה..

קניתי היום את הG35 של לוג'יטק וזאת אחרי שקראתי ברשת וחיפשתי אוזניות שיהיו לי טובות למשחקים סרטים ומוזיקה..

השקעתי כסף ולא חסכתי וקניתי אותן.. אבל אני מאוכזב ברמות קשות..

הציפייה של מאוזניות של מעל 600 ש"ח היא שכשאשמע מוזיקה יהיה עוצמה הבאס יהיה חזק ואיכותי

במשחקים שישמעו את היריות והפיצוצים באיכות פשוט שומעים גרוע וחלש יחסית!

השאלה שלי היא מי שמכיר את האוזניות האלה ויודע איך אמורים לשמוע בהם יכול לתאר לי איך זה אצלו? אולי שלי פגומות וצריך להחליף אותן.. כי ראיתי שברשת ממש אוהבים ומשבחים את הדגם הזה..

למשל האוזניות המקוריות של האייפון הרבה יותר חזקות ואיכותיות מימה שאני שומע עם הG35

פשוט שומעים גרוע ודגש על יחסית חלש!!!!

חשוב לציין רשכתי את האוזניות בKSP ככה שאין מצב שמשהו לא מקורי וגם התקנתי את הדרייברים המעודכנים מהאתר וגם ניסיתי את הדרייברים שבאים בדיסק..

בבקשה מי שיכול לעזור או להסביר לי מה הולך פה אשמח כי אני כבר מיואש קניתי מוצר שהיה לי ציפייה אחרי תגובות של המון אנשים ובנתיים אכזבה ענקית..

תודה מראש לעוזרים :)

פורסם

אני חושב שראיתי חוות דעת של מישהו פה בפורום שטען את מה שאתה אומר ככה שלא נראה לי ששלך פגומות.

אני מאוד מקווה בשבילך שלפחות רכשת אותם במסגרת הBF עם עוד מישהו, אחרת זה בזבוז כסף מטורף :facepalm: .

תעשה חיפוש אני די בטוח שיש פה כמה וכמה שיש להם אותם, השאלה האם הם מנוסים בתחום האוזניות בשביל לתת לך חוות דעת אמיתית עליהם.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

אני גם הזמנתי אותן אבל עדיין לא הגיעו אליי.

כשיגיעו אני אעדכן מה קורה אצלי במידה ואצלך זה עדיין לא הסתדר.

דרך אגב,

לא זכור לי שקראתי עליהן שהן טובות למוזיקה..

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי תודה..

בנתיים למישהו אחר יש את האוזניות האלה פה?..

פורסם

אין להן באס ממש ובכללי איכות נמוכה. בלי להגזים פחות או יותר כמו האוזניות של TEAC שקונים בסופר ב30-50 שקל (שדווקא ממש נחמדות בשביל המחיר שלהן).

פורסם

אין להן באס ממש ובכללי איכות נמוכה. בלי להגזים פחות או יותר כמו האוזניות של TEAC שקונים בסופר ב30-50 שקל (שדווקא ממש נחמדות בשביל המחיר שלהן).

אתה אומר את זה מניסיון? זה נשמע כאילו אתה סתם משמיץ..

פורסם

זה די קרוב למה שהוא אמר. זה תקף לכל אוזניות הגיימינג.

פורסם

זה די קרוב למה שהוא אמר. זה תקף לכל אוזניות הגיימינג.

ואתה אומר את זה מניסיון? כי גם זה נשמע כמו סוג של השמצה כוללת..

שמתי לב שזאת הדעה שלך כבר בכמה דיונים ולא שמעתי פעם אחת אם ניסית את זה או לא.

וגם אם תגיד שבשביל סראונד אמיתי צריך 5 רמקולים מסביב...

בסדר!

שמעתי את זה כבר אבל עובדה שעדיין אומרים דברים טובים על האוזניות גיימינג עם 7.1 וירטואלי.

בתיאוריה יש הרבה דברים שנשמעים מוזרים אבל בפועל רואים שהמתכננים של המוצר חשבו לעומק ולא סתם שחררו מוצר בלאי.

אני אומנם לא אומר שהסאונד שלהם הוא הדבר הכי אדיר עלי האדמות אבל אני לא אומר דברים שאני לא בטוח בהם מניסיון אישי (שגם הוא לפעמים שונה מאדם לאדם..).

מה שבטוח - כשהן יגיעו אליי אני אגיד את דעתי עליהן ונראה עד כמה התיאוריה שלך נכונה.

פורסם

יצא לי לשמוע כמה כאלו, כמובן לא כל דגם שקיים בשוק ואני גם לא מתכוון לעשות את זה. כל הדברים הטובים שאתה קורא על אוזניות מסוג הזה נכתב ע"י "מבקרי" חומרה שאין להם שום שמץ של מושג בסאונד. אני חשוב שאפילו כספים משפיעים על הסיקורים האלה אבל זו רק דעתי.

לעומת כל האוזניות צעצוע האלה, האלה יש לך אוזניות אמיתיות שתוכננו ע"י מומחים בתחום אחרי מחקר ממושך, ולא ע"י צוות ששבוע שעבר תכנן איזושהי מקלדת לגיימרים. כל הפוקוס שלהם זה עיצוב ו"גיימריות" - איך לחלוב עוד כסף מהגיימר.

פורסם

אני מקווה שהמצב לא כך.

אם כן, אני אתנחם שעלו לי 80$ ולא 635 שקל בארץ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים