עבור לתוכן

נשרף לי המסך היום, יש לי 2 דגמים. לא מבין בזה תעזרו בבקשה לבחור

Featured Replies

פורסם

מסך שהיה איתי המון זמן, 17 אינץ' פשוט נישרף היום יש ריח מסריח הוא עשה "טזזזז" ובום כזה ונשרף ריח ממש מסריח.

יש לי כרטיס מסך 8500GT אני יודע שיש בו כניסה כחולה ולבנה מרובעת

אפשר בבקשה המלצות למסך הכי זול והכי טוב שיכנס לי בתקציב הדל שלי? מקסימום 400 אם אפשר ב 300 בבקשה

אני גר ליד אשקלון במושבים ואני יכול להגיע לאיבורי חשוב לי גם אחריות שלא ישרף או משהו שוב

המסך ישמש לגלישה אינטרנט סרטים 720P לפעמים אני רואה 1080P לא תמיד

אבל מאוד חשוב שלא יזיק ממש לעיניים ושלא יהיה ממש גרוע

תעזרו בבקשה אם תהיה עזרה כבר מחר ארכוש או אמתין שיהיה תגובות עד יום ראשון

תודה רבה לכם

עריכה: מה ההיתם בוחרים מ 2 אלה? אחד זה חברה שני לא מוכר אבל סמסונג שנה אחריות השנ 3 שנים

אם היתה לי עכשיו אחריות אולי לא ההיתי מוציא כסף על מסך אז אחריות זה דבר מאוד חשוב, והמפרט שלהם דומה בהכל רק יהיה לי

שם שונה מול העיניים. מה ההיתם עושים?

אל תתיחסו למחיר הסמסונג עולה גם 395 זה מבצע באתר לא מעודכן

לא מוכר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5734&CatCode=398

סמסונג: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5542&CatCode=398

אני חושב הכי חכם ללכת על הראשון נכון? 3 שנות אחריות הכל זהה

פורסם

מעקב

פורסם

אין מסך 17' ב-1080P ובתקציב שלך אל תצפה למשהו איכותי.

פורסם

אם אתה ממש חייב משהו בתקציב, קח את המסך הכי זול באייבורי, ה CHIMEI 95ND.

קח בחשבון שזה מסך קטן (18.5"). יותר קטן ממה שהיה לך. הייתי ממליץ בחום לגרד עוד 100 - 200 שקל ולקחת משהו יותר גדול. הייתי לוקח לפחות 20", שעולה 500 שקל. אבל אם אין לך, פשוט תקנה את המסך הכי זול שיש. יזיק לעיניים הוא ממש לא והוא גם לא "ממש גרוע". זה מסך שיעשה את העבודה בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

אני ממש ממש מודה לך, באמת. זה מאוד חשוב לי

נשרף לי המסך ואני לא יודע מה לעשות. מצאתי את אותו מסך כמו שלי ביד2 ב 120 שקל אבל לא יודע אם כדאי

כי מי מבטיח לך שמחר הוא יעבוד?

התקציב שלי הוא גג 400 שקל כי זה בא לי לא צפוי אני לא התכוננתי לזה.

אז אתה אומר ללכת על הכי זול שיש באיבורי? אם כן אלך כבר מחר אמתין לעוד תגובות אם יהיו ואם לא ארכוש את ההכי זול באיבורי

תודה לך באמת תודה רבה

פורסם
  • מחבר

עדכני את ההודעה הרשונה ההיתי באיבורי יש מבצע על סמסונג 395 שקל כמו החברה הלא מוכרת שהוצעה לי פה רק סמסונג שנה אחריות

והמסך השני 3 שנים

אם לא אכפת לי ממותגים ללכת על הראשון בהנחה והמחירים זההים והמפרט הכל דומה?

אחריות זה הרי דבר חשוב מאוד

תודה

פורסם

מציע לך לחשוב שוב על ההמלצה של The Avatar. ברזולוציה של המסכים האלה תקבל גובה מסך נמוך מאוד.

אולי עדיף לך להישאר שבוע בלי מסך עד שתארגן עוד כמה מאות שקלים ובסוף תקנה מסך יותר גדול שילווה אותך בהנאה הרבה שנים...

פורסם

תנסה לגרד עוד איזה מאתים שקל ותקנה מסך של 22 LCD זה פשוט הבדל מטורף בשימוש גם במשחקים וגם סתם ביום יום, שווה כל שקל.

פורסם

ה18.5" הרחב הזה יהיה יותר כמו 15" מרובע מבחינת גובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים