פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים אם אתה באמת רוצה להתנתק ולא רק להתמקח אתם כדי להוריד מחיר, אז שולחים פקס וזהו.
פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים קודם כל אין לי מושג מה זה אומר הם לא עונים כמה פעמים ניסית ומה מתקבל אין צליל חיוג, אין ניתוב קולי, יש המתנה ארוכה? דבר שני יש באינטרנט אתר שנקרא NETEK אם אני זוכר נכון ששולחים דרכם טופס וכבר מנתקים אותך בלי צורך להתקשר. בהצלחה
פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים מחבר לא עונים זה.. 20 דקות המתנה לנציג ראשוני שמז..ן לך בשכל עד דברים לא רלוונטים , כאשר הוא מעביר אותי לנציג בכיר אני אני ממתין 45 דקות נוספות ואז מתנתקת השיחה.. קרה לי כבר 3 פעמים היום...אני יעבוד עם NETEK ...נראה
פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים תשתמש באתר הזה - https://www.netek.co.il/לא צריך לדבר עם אף אחד ולא צריך טובות מאף אחד - פקס אחד ותוך 3 ימי עסקים אתה מנותק.
פורסם 2011 בנובמבר 2514 שנים אין צורך להתשמש באף אתר.תשלח להם פסק, עם בקשה להתנתקתרשום שם משתמש, שם מלא, ת.ז. ותרשום שאתה מבקש להתנתק, שלא יתקשרו אליך. ולפי חוק הם צריכים לנתק אותך בתוך 3 ימים.ואם לא אתה תפנה למועצה להגנת הצרכן.זהו. פשוט וקל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.