פורסם 2011 בדצמבר 1314 שנים מחבר אוקיי עבר קצת זמן אבל הבאתי נתב חדש (בעצם ישן פשוט אני כבר לא משתמש בו בחדר שלי ) - EDIMAX BR6204 הכתובת של הנתב הראשי היא 10.0.0.138 והגדרתי את ה edimax שיהיה 10.0.0.9 וככה המחשב שמתחבר אליו מקבל את 10.0.0.8 מה עכשיו אני צריך להגדיר באדימקס כדי שיקבל אינטרנט מהנתב הראשי ? תודה
פורסם 2011 בדצמבר 1514 שנים מחבר אוקיי עבר קצת זמן אבל הבאתי נתב חדש (בעצם ישן פשוט אני כבר לא משתמש בו בחדר שלי ) - EDIMAX BR6204 הכתובת של הנתב הראשי היא 10.0.0.138 והגדרתי את ה edimax שיהיה 10.0.0.9 וככה המחשב שמתחבר אליו מקבל את 10.0.0.8 מה עכשיו אני צריך להגדיר באדימקס כדי שיקבל אינטרנט מהנתב הראשי ? תודהמישהו יכול לעזור? תודה רבה
פורסם 2011 בדצמבר 1514 שנים תעבור על המדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
פורסם 2011 בדצמבר 2313 שנים מחבר תודה רבה. המדריך היה יעיל מאוד ועזר לי. רק בעיה קטנה - מאז שעשיתי אותו הנתב הקיים (הראשי) לא גלוי ברשתות אלחוטיות. אני מנסה למצוא רשת אלחוטית גם דרך הלפטופ וגם דרך האייפון והוא לא מוצא אותו. את הנתב החדש הוא כן מוצא. נ.ב 1. כן נתתי לכל נתב שם שונה של SSID 2. הייתי ממש ליד כל אחד מהנתבים כך שזה לא בעיה של מרחק או משהו. פשוט בנתב הראשי אני לא מוצא אותו, הוא כאילו לא גלוי ואני לא מוצא איפה אני גורם לו להיות גלוי. דגם הנתב-מודם אגב הוא D-Link 6740Uתודה על העזרה !
פורסם 2011 בדצמבר 2613 שנים מחבר תודה רבה. המדריך היה יעיל מאוד ועזר לי. רק בעיה קטנה - מאז שעשיתי אותו הנתב הקיים (הראשי) לא גלוי ברשתות אלחוטיות. אני מנסה למצוא רשת אלחוטית גם דרך הלפטופ וגם דרך האייפון והוא לא מוצא אותו. את הנתב החדש הוא כן מוצא. נ.ב 1. כן נתתי לכל נתב שם שונה של SSID 2. הייתי ממש ליד כל אחד מהנתבים כך שזה לא בעיה של מרחק או משהו. פשוט בנתב הראשי אני לא מוצא אותו, הוא כאילו לא גלוי ואני לא מוצא איפה אני גורם לו להיות גלוי. דגם הנתב-מודם אגב הוא D-Link 6740Uתודה על העזרה !אשמח לעזרה בנושא, תודה
פורסם 2011 בדצמבר 2813 שנים מחבר לא מוצא הגדרה כזו. בראוטר יש 3 סוגי הגדרות, אחת בראשית של ה SETUP שמתחילקת לשניים : wireless basics wireless security ועוד אחת ב ADVANCED שהיא ADVANCED SETTINGS של ה WIRELESS אני שם תמונות של שלושתם כדי שתסתכלו ותגידו לי מה לא בסדר בהגדרות שלי. זו התמונה של ה BASICS זו של ה SECURITY וזו כמובן של ה ADVANCED אשמח מאוד לעזרה, תודה רבה
פורסם 2012 בינואר 113 שנים מחבר אשמח לעזרה שתראו את התמונות שהוספתי ותגידו לי מה לא מוגדר נכון ולמה הWIRELESS שלי לא פועל.תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.