פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים שלום. קודם אפתח ואומר שפתחתי בעבר נושא דומה אבל לא השלמתי אותו והפעם המקרה קצת שונה כי הנתב הזה מתחבר בצורה אלחוטית ולא עם כבל כמו בפעם הקודמת. ולעניין : יש לי ראוטר בחדר שלי , והאות מאוד חלש בחדר של אחותי. לשם כך אני רוצה לשים ראוטר אלחוטי בסלון שיקבל סיגנל אלחוטי מהראוטר הראשי. אחותי בחדרה תקבל אינטרנט מהראוטר האלחוטי שבסלון. האם זה בכלל אפשרי ? אם כן איך בדיוק אני עושה את זה ? תודה רבה
פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים אתה קונה ראוטר נוסף (עדיף זהה לזה שכבר יש לך, עם אותה גירסת קושחה) שתומך ב-WDS, ומגדיר אותו כמגדיל טווח.
פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים מחבר אתה קונה ראוטר נוסף (עדיף זהה לזה שכבר יש לך, עם אותה גירסת קושחה) שתומך ב-WDS, ומגדיר אותו כמגדיל טווח.הראוטר הראשי שלי הוא d-link מדגם dsl-6740u (זה מיוחד ל20 מגה). הראוטר הנוסף הוא של tp link והדגם שלו זה tl-wr541g איך אני יודע אם הוא תומך ב WDS? ואם כן איך אני מגדיר אותו כמגדיל טווח ? תודה רבה
פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים עדיף לשים אותו על universal repeater.כמובן אתה צריך להסתכרן מול הראוטר.אותה סיסמא והגדרת אבטחה, שם שונה, ואייפי באותו טווח והמספר האחרון שים משהו גבוה למשל 50.בהצלחה.
פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים מחבר עדיף לשים אותו על universal repeater.כמובן אתה צריך להסתכרן מול הראוטר.אותה סיסמא והגדרת אבטחה, שם שונה, ואייפי באותו טווח והמספר האחרון שים משהו גבוה למשל 50.בהצלחה.1. איך אני מגדיר אותו כ universal repeater? 2. אין לי שום מושג איך לגשת לממשק של הראוטר המשני. ניסיתי את כל הרגילים - 192.168.2.1 , 192.168.0.1 , 10.0.0.138 בקיצור לא יודע איך לגשת אליו. אשמח לעוד קצת עזרה, תודה
פורסם 2011 בנובמבר 2614 שנים תבצע לו RESET מלא ותחבר אותו ישירות למחשב שלך. תריץ בחלון DOS את הפקודה ipconfig. הכתובת שמופיע מול DEFAULT GATEWAY היא כתובת הנתב.
פורסם 2011 בנובמבר 2614 שנים מחבר תבצע לו RESET מלא ותחבר אותו ישירות למחשב שלך. תריץ בחלון DOS את הפקודה ipconfig. הכתובת שמופיע מול DEFAULT GATEWAY היא כתובת הנתב.כבר עשיתי בדיוק את כל מה שרשמת. הבעיה שב default getaway לא רשום כלום, ובip רשום ip מוזר - 169.254.163.29
פורסם 2011 בנובמבר 2714 שנים http://he.wikipedia.org/wiki/APIPAנסה להחליף כבל, לעשות עוד ריסט לראוטר...
פורסם 2011 בנובמבר 2714 שנים מחבר אוקיי החכמתי קצת תודות לך. אך מהו הפתרון? בעקבות הודעתך החלפתי 2 כבלים בזה אחר זה ועשיתי עוד מספר פעמים ריסט לנתב ושום דבר לא עוזר. הוא שוב מקבל כתובת משל עצמו (169.254.234.2) ואין כתובת getaway. אפילו עשיתי את זה הפעם על מחשב שונה למקרה שמשהו מתנגש במחשב עצמו(כן אני יודע שזה לא הגיוני אבל הייאוש הביא אותי לכך). אני חייב פתרון, איך לגשת לממשק של הראוטר ?
פורסם 2011 בנובמבר 2714 שנים אם גם במחשב שונה אותה תוצאה ועשית אפוס מלא והוצאה מהחשמל, יש מצב שהנתב תקול.
פורסם 2011 בנובמבר 2714 שנים כשאתה מחבר רק את המודם או נתב אחר למחשב הוא כן מקבל אייפי תקין?אם כן הנתב שלך תקול, תממש אחריות אם יש
פורסם 2011 בדצמבר 714 שנים מחבר הנתב אכן תקול ואין אחריות ולכן אקנה חדש. אשמח להמלצה מה לקנות (מגביר קליטה או נתב חדש - אתם יודעים מה אני צריך). התקציב הוא בסביבות 200-250 ש"ח. אשמח לעזרה, תודה
פורסם 2011 בדצמבר 814 שנים הנתב אכן תקול ואין אחריות ולכן אקנה חדש. אשמח להמלצה מה לקנות (מגביר קליטה או נתב חדש - אתם יודעים מה אני צריך). התקציב הוא בסביבות 200-250 ש"ח. אשמח לעזרה, תודהניסית להגדיר במחשב IP סטטי ולהתחבר אז לנתב? אולי DHCP לא מופעל בנתב ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.