פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים שלום לכולם לאור תלונות של חברים בפורם על בעיות חיבור server has timed out game got disconnected ועוד... החלטתי לקחת יוזמה ולעשות מדריך שיסדר לכולם את הבעיות נתחיל ראשית ראוטר. פתיחת פורטים 14000-14016 UDp ] UDp 22990-23006 ] UDp 25200 - 25300] 20000 - 20100 tcp ] 80-80 tcp ] אחרי שפתחנו את הפורטים ניכנס למערכת הראוטר ונבטל את האפשרות UPnP אחרי זה לכבות והלהדליק את הראוטר עכשיו נלך להתחל בכתובת למטה נרשום run =בעיברית = הפעלה וניכנס להפעלה/run ונרשום שם services.msc הדף שנפתח תרדו למטה וחפשו את UPnP Divice Host קליק ימני ותעשו הפסק/STOP אותו הדבר גם על זה SSDP Discovery סגרו הכל. עכשיו תיכנסו ללוח בקרה /control panel רשת, ואז למרכז הרשת והשיתוף/Network and Sharing Center לחיצה על שנה הגדרות שיתוף מתקדמות/Change advanced sharing settings ואז תעשו בטל גילוי רשת/Turn off network discovery וזה תהנו מקווה שעזרתי.
פורסם 2011 בנובמבר 2514 שנים תודה על ההשקעה, אבל העם יש מקור רשמי ?מאיפה לקחת את ה FIX הזה ועד כמה הוא אמין ?למשל אני לא רואה שום קשר או משמעות של NETWORK DISCOVERY מול המשחק ?עד כמה שאני יודע - זה סה"כ BROADCAST של שם משחשב בתוך LAN
פורסם 2011 בנובמבר 2514 שנים מחבר המקור מאתרים שונים ששם מצוין 100% עובד. (אתרים אמינים)האמת שאני גם עשיתי את זה וכבר אין לי יו תר נפילות של המשחק.
פורסם 2011 בדצמבר 113 שנים וואלה אם זה פועל וזה מבטל את כל הDISCONNECTING וכל הבעיות חיבור המסריחות האלה אני מחפש אותך בכל הארץ רק כדאי להביא לך חיבוק(ונשיקה :-* )!!
פורסם 2011 בדצמבר 113 שנים גם אני מצטרף לחיפוש ולחיבוק...... לנשיקה אני עוד לא סגור על זה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :yelclap: :yelclap:
פורסם 2011 בדצמבר 213 שנים תחסכו את נשיקות וחיבוקים לחברות לנשים שלכם בלי לעליב אף אחד אבל שום מדריך לא יעזור פה EA מנתק שחקנים באופן רונדומלי מתי שיש עומס
פורסם 2011 בדצמבר 313 שנים EA מנתק שחקנים באופן רונדומלי מתי שיש עומסזה האשמות גדולות מה שאתה אומר כאן ,יש לזה ביסוס בכלל או שזה פשוט שמועה שמסתובבת באינטרנט?(לא מעליב או מזלזל או כלום אני פשוט רוצה להיות בטוח לפני שאני מתחיל להתבאס מEA)
פורסם 2011 בדצמבר 313 שנים מחבר באמת גם אני רוצה לדעת על איזה בסיס אתה אומר את זה מענין מאודלצורך העינין אני עשיתי מדריך שפתר לי מלא DC לפני זה היה לי משחקים של 10 עד חצי שעה ואז זוריקם אותילי זה עבד לא באמת הייתי מפרסם מדריך שאותו לא בדקתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.