פורסם 2011 בנובמבר 2314 שנים אז התחדשתי לי בI5 2500K נחמד כזה ונורא הסתקרני לגבי התדרים והמתח, קיבלתי לא בדיוק את התשובות שציפיתי לקבל =\CPU-ID נותן לי 1.6BIOS 3.4וEASYTUNE מראה בכלל 3.7כתוצאה ישירה מזה שכל אחד מהם רואה ערך שונה למכפלה.יש מצב מישהו מסביר לי מה הולך פה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים למערכת יש פונקציות חסכון באנרגיה. במנוחה התדר והמתח של המעבד יורדים כדי לחסוך בצריכת האנרגיה ופליטת החום. איפה אתה בודק בביוס את המכפלה? האם בהדרת הכפלה או במסך ניטור נתוני העבודה (אם קיים)? בכל מקרה הביוס הוא מאמץ קון למערכת אז ייתכן שהמכפלה עולה.לגבי. ET אין לי מושג, ייתכן שהפעלתה גורמת למעבד להעחות מכפלה או משהו דומה, או שהיא מציגה את המכפלה המרבית, אני כותב מהטלפון ולא ממש מצליח לראות את התמונות אז אבדוק אחר כך.בכל מקרה, תבדוק ב-CPU-Z את התדר ומכפלה במנוחה (נראה בסדר גמור לפי מה שכתבת) לאחר מכן תאמץ את המעבד באמצעות כלי ייעודי ותוודא שהמכפלה והתדר עולים לערכים המרביים המוגדרים. אם כך קורה הכל תקין.
פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים מחבר הרצתי בדיקה בPRIME והתדר קפץ בCPU-Z ל 3.4 =]והגעתי למסקנה שEASYTUNE תוכנה דפוקה כי כשהדלקתי אותה בזמן הרצת הPRIME קיבלתי אפסים במקום התדר...תודה רבה !
פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים אין לי ממש הסבר מה בדיוק מציגה ET, למען האמת מעולם לא עבדתי איתה יותר משתי דקות כדי לקבל מושג כללי מה היא עושה.לפחות לפי התמונה שהעלית היא מציגה את תדר המעבד כולל ה-Turbo Boost, יכול להיות שהיא מאמצת את המערכת (אני בספק) ולכן מתקבלת הקריאה הזאת, ויכול להיות שהיא קוראת פשוט את ההגדרות מה-BIOS ומציגה אותן.לבדיקות מהסוג הזה אני באופן אישי ממליץ להשתמש ב-CPU-Z.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.