עבור לתוכן

האם POWERCOLOR מוצר אמין ? 6870 .....?

Featured Replies

פורסם

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131378

משום מה תמיד כרטיסים של POWERCOLOR הם הזולים ביותר ...

מעוניין בכרטיס הזה מחו"ל (דרך חבר) אך מכיוון שזה מחו"ל האם אפשר לסמוך על חברת POWERCOLOR בתור מוצר אמין ?

יש לי נסיון בעיקר עם SAPPHIRE ולא התקלקל לי בחיים שום כרטיס שהיה לי שלהם.....

תודה ! :xyxthumbs:

נ.ב

הכרטיס עולה כ600 שקל ...האם יעצר במכס ?

פורסם

כל מוצר שעולה על 50$ מחוייב לשלם מכס ומע"מ של 31 אחוז מסכום המוצר ...

זאת אומרת ל600 ש"ח תשלם 186 ש"ח ...

פורסם

טעות, על מוצרי מחשב אין מכס רק מעמ. כלומר 16%

פורסם
  • מחבר

טוב כבר עדיף בארץ וזהו !...חשבתי נחסוך קצת 200 300 שקל אבל אני רואה שזה לא יילך .......

יש אולי קניה קבוצתית לכרטיס הנ"ל ? מניח שהרבה ירצו אותו - מחיר טוב-ביצועים טובים - ...

אגב יעבוד על המפרט ה"ישן" שלי מלפני 3 שנים ?

E8400 - gb p35 ds3l - 4g 800HZ - XP SP2

psu MUSTEK 400 אם יצתרך יחליף ספק ...בינתיים שום בעיה איתו לא היתה לי (גם באובר קלוק ל3700) שניסיתי בעבר...

?

פורסם

powercolor חברת בת של AMD

היה לי כרטיס שלהם.. האמת שהם מאד איכותיים בבניה של הכרטיסים..

פורסם
  • מחבר

במוד ברור ! בתקציב לא ... ;D

גם בספק אם הספק יחזיק דבר כזה ....

חושב אולי טיפה לחרוג ל 6950 כי במאמץ קטן הבנתי שניתן לפתוח אותו ל 6970 ...ככה אני יהיה שקט מבחינת שדרוג ל3 שים הקרובות זה בטוח

או לחרוג ב30 דולר לטובת :

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121446

יצא לי 100 שקל יותר

מה דעתכם ?

האם הASUS ENGTX560 DCII OC שווה את תוספת ה100 שקלים הללו על 6870 ?

פורסם

powercolor חברת בת של AMD

היה לי כרטיס שלהם.. האמת שהם מאד איכותיים בבניה של הכרטיסים..

מרגיש צורך לתקן. POWERCOLOR לא קשורה בשום בעלות של AMD. היא חברת בת של חטיבת ייצור גדולה בשם TUL המחזיקה גם בחברות כמו CLUB3D

פורסם

CLUB3D לא בבעלות שלהם, אבל אחרי שהזכרת את זה בדקתי יותר לעומק ו CLUB 3D כניראה משתמשים ב TUL כ OEM לכרטיסי מסך של AMD (לא יודע מי מספק להם כרטיסי מסך של NVIDIA).

את הכרטיסים של TUL אפשר למצוא בהרבה מקומות בעולם עם הרבה מאוד שמות:

TUL, POWERCOLOR, VTX, ZOGIS ויש עוד כמה שמות. יש עוד חברות (כמו CLUB 3D) שלא מחזיקות פסי יצור ומשתמשות ב TUL לצורך יצור הכרטיסים.

בקיצור מדובר בחברה מאוד מאוד גדולה, אם אני זוכר נכון השותפה השניה בגודלה בעולם של AMD (אחרי הבעלים של SAPPHIRE ו ZOTAC).

פורסם

טוב כבר עדיף בארץ וזהו !...חשבתי נחסוך קצת 200 300 שקל אבל אני רואה שזה לא יילך .......

יש אולי קניה קבוצתית לכרטיס הנ"ל ? מניח שהרבה ירצו אותו - מחיר טוב-ביצועים טובים - ...

אגב יעבוד על המפרט ה"ישן" שלי מלפני 3 שנים ?

E8400 - gb p35 ds3l - 4g 800HZ - XP SP2

psu MUSTEK 400 אם יצתרך יחליף ספק ...בינתיים שום בעיה איתו לא היתה לי (גם באובר קלוק ל3700) שניסיתי בעבר...

?

בתור אחד שהיה לו E8400 ו6870 השילוב מוצלח מאוד לרזולוציית FULL HD.

רק ממליץ לך לקחת כרטיס עם קירור משופר ל6870 (בקיץ שלי נטה לגעת ב80 מעלות ולא אהבתי את זה..)

אגב, למה אתה עדיין עם XP SP2?? במידה ותשדרג מומלץ לעבור ל WIN7 בשביל DX11..

פורסם
  • מחבר

"שהיה לו" ? איפה הכרטיס כיום ? ;D

דבר שני... חס ושלום ! שונא את WIN7 :bash:

כנראה אתקין על הרדיסק שני שלי וכשאצתרך אפעיל אותו כBOOT דרך הביוס , למשחקים בלבד ...

ואגב חושב כבר לכיוון ה 6950 שהבנתי שניתן לשפרו ל 6970 בלי הרבה מאמץ מיותר ...גם בתור אחד שמשדרג פעם ב3 שנים אפשר להוסיף לתקציב אולי עוד 200 שקל בערך שאהנה מ BF3 \ NFS \ COD כמו שצריך!

נ.ב

לא קשור לנושא אבל מישהו יודע אולי מהיכן ניתן להשיג SERIAL מקורי ל BF3 במחיר טוב ? (לא צריך את כל הדיסק וכו רק סריאל מקורי תקין ואמיתי בלי קומבינות שלא ינעל לי אחרי שבוע) ? (יש לי PAYPAL)

תודה .

פורסם

אם אתה רוצה להנות כמו שצריך כדאי שתתקדם לWIN7 ותנטוש את הספינה המתפוררת בת ה-10 שנקראת חלונות XP שאינה תומכת בDX10 או 11 וסביר להניח שבקרוב גם לא תקבל עדכונים תוכנתיים הן מצד יצרניות המשחקים והן מצד יצרניות החומרה

לקנות כרטיס כמו HD6950 או HD6970 לWINXP זה לא צעד חכם בלשון המעטה

אני ממש מצטער שאני מתעקב על הנושא אבל אני מתקשה להבין איך XP עדיפה על 7 עם הרבה פחות אפשרויות ניווט, הגדרה ומה לא.

פורסם

בכל מצב לא תוכל להריץ BF3 על XP ...

Minimum requirements for Battlefield 3OS: Windows Vista or Windows 7[/l]

• Processor: Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz
  • RAM: 2GB

• Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card, ATI Radeon 3870 or higher, Nvidia GeForce 8800 GT or higher.
  • Graphics card memory: 512 MB

• Sound card: DirectX compatibl sound card
  • Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version

• [*][/l]
פורסם

יש היום מבצע של BLACK FRIDAY באוריגין 50% על כל המשחקים... כלומר BF3 ב 30$

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים