עבור לתוכן

בעיה לאחר UPDATE מסטים - הודעת שגיאה בנסיון הפעלת המשחק localization.txt

Featured Replies

פורסם

>:(

לאחר עדכון אוטומטי מסטים, מתקבלת הודעת שגיאה כזו:

Could not load localization.txt

Please make sure Call of Duty:Modern Warfare 3 is run from the correct folder

ההודעה קיימת בכל אפשרויות ההרצה של המשחק (סינגל\מולטי).

ניסיתי להתחבר לתמיכה של סטים, אבל נתקעתי במסך הרישום (צריך לאשר מייל שלהם שאני זה אני - אבל שום מייל לא הגיע מהם).

חיפוש בסטים לא הניב תוצאות.

עוד משהו נתקל בתופעה זו, או יודע משהו בנושא ?

פורסם

כפתור ימני על המשחק בספריית משחקים בסטים (LIBRARY)----> מאפיינים (PROPERTIES) ---> לשונית של LOCAL FILES ----> ותלחץ על VERIFY INTEGRITY OF GAME CACHE...

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, תודה רבה על העזרה (מעניין שלא ראיתי את זה בשום מקום)

דבר שני, קיבלתי fail על כל הקבצים של המשחק והתחילה הורדה חוזרת...יש מצב שכעת 15GB ירדו מהם אלי ? (לזה אני לא מוכן...קניתי את ה-DVD ומכסימום אני אתקין בחזרה מהם)...

פורסם

בעיקרון כל בעיה במשחק, שקשורה למשחק עצמו (ולא למחשב) אמורה להיפתר ככה... כי אז הוא בודק את הקבצים, ומתקן אותם. יש מצב שקרה משהו מאוד לא רגיל והוא מוריד מחדש (לא סביר במיוחד, אבל יכול להיות). אם זה המצב, פשוט תתקין מחדש מהדיסק... אין טעם להוריד 15 G...

פורסם
  • מחבר

עדכון:

אחרי עיון וקריאה בפורום של MW3 בסטים, מתברר שאני לא היחיד עם הבעיה...הקטע הזה יכול לקרות גם למי שיש לו דיסקים להתקנה וגם למי שהוריד מסטים.

מה שקורה, זה שעקב בעיה מסוימת, אחד העדכונים האוטומטים פוגע\מוחק ב-7GB של המשחק ואז יש צורך לבצע תיקון (או תיקון חלקי דרך סטים או להתקין את המשחק מחדש).

בסוף אני נתתי לסטים לעשות את שלו (בערך שעתיים במהירות 10M) והמשחק שוב עובד (גרסה 1.4.364, ביינתים).

מה שכן, לפי מה שהמליצו בפורום שם, מי שיכול, שיבצע גיבוי למשחק לספריה בשם אחר ואם התופעה חוזרת, אז פשוט להשתמש בעותק במקום להתקין שוב.

בכל מקרה,תודה על העזרה :xyxthumbs:

פורסם

היי

תודה רבה eq.sawyer!

היה לי את אותה הבעיה ב MW2 והתעצלתי לשאול בפורום הנפלא הזה.

עכשיו המשחק עובד חבל"ז שוב.

אני משחק עכשיו MW3 אבל סתם רציתי לבדוק אם MW2 עדיין חי.

:xyxthumbs:

שבוע טוב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים