עבור לתוכן

Flaout בשבילי?

Featured Replies

פורסם

אני עכשיו מאוד נהנה מסקיירים.. האם אני גם יהנה מה-Flaout?

או שזה סגנון שונה לגמרי?

מה שכן, את ה-DA2 מאוד לא אהבתי..

פורסם

אני עכשיו מאוד נהנה מסקיירים.. האם אני גם יהנה מה-Flaout?

או שזה סגנון שונה לגמרי?

מה שכן, את ה-DA2 מאוד לא אהבתי..

fallout 3 מאוד דומה לסקיירים (אותה חברה מפתחת), רק שבמקום עולם פנטזיה הוא מתרחש בעולם פוסט אפוקליפטי, וגם יש בו הרבה יותר הומור שחור. בגדול המשחקיות מאוד דומה רק שבמקום חרבות וקסמים אתה משתמש ברובים אמיתיים, רובי לייזר וכלי נשק מאולתרים.

פורסם
  • מחבר

אני אולי נהנתי מסקיירים בגלל התקופה (סגנון שר הטבעות), אבל אולי בהמשך ניצן צ'אנס לפלאוט.

הכי מומלץ זה 3?

פורסם

אני אולי נהנתי מסקיירים בגלל התקופה (סגנון שר הטבעות), אבל אולי בהמשך ניצן צ'אנס לפלאוט.

הכי מומלץ זה 3?

1 ו 2 הם משחקים ישנים מאוד, הגראפיקה למשל ב 2D ולא 3D. אני מאוד אהבתי אותם אבל אל תצפה לגרפיקה ולמשחקיות של FO3 ו SKYRIM. יש גם את NEW VEGAS שעובד על אותו מנוע כמו FO3, אני דווקא אהבתי אותו וחושב שבכמה דברים הוא היה אפילו יותר טוב מ FO3, אבל שניהם משחקים טובים.

פורסם
  • מחבר

נלך על FO3. תודה לך !

פורסם

Fallout 3 על הרחבותיו אכן דומה מאוד לסקיירים - חלקים ניכרים מסגנון המשחק, הגראפיקה ואפילו ממשק המשתמש יהיו מאוד מוכרים. לצערי זה נכון גם לגבי חלק מהבאגים. מה שכן, כל סדרת Fallout לרבות הענתיקות שבה (אני זוכר שבמשחק הראשון שיחקתי על פנטיום 1!) לוקחת את עצמה בהרבה פחות רצינות מאשר סקיירים, ויש שם כמה קווסטים ודמיות משעשעות ביותר. גם כל העיצוב של המשחקים בסגנון של retro futurism (מונח הזוי שכאילו המציאו אותו במיוחד למשחקים האלה, המתייחס להצגת העתיד כפי שנהגו להציג אותו בעבר - למשל מכוניות עם מנוע גרעיני שנראות כמו פיתוחים של דגמים משנות החמישים, או קיומם של מחשבים מתקדמים מאוד שעדיין עובדים על טכנולוגיית שפורפרות ריק במקום טרנזיסטורים) מהחלט תורם לאווירה.

פורסם

falluot 3 אין הרבה באגים.אתה יכול עם קצת טוויקים(אים אתה הולך לשים מודים,ותשים,ממומלץ מאוד :xyxthumbs: ) אתה וכול להביא את המשחק ל-0 קריסות גליצ'ים ופריזים על ההגדרות הכי גבוהות.אני הרצתי את המשחק עם 200 מודים ו-0 קריסות.

כשתקנה את המשחק,תעלה לפה.

אם תרצה נדריך אותך :)

פורסם

Fallout 3 דווקא לא אהבתי, מאוד נהניתי ממשחקי TES למיניהם במיוחד מאובליביון וסקיירים אבל כשניסיתי לשחק בFALLOUT משום מה לא נהניתי כי לא התחברתי לעולם המשחק וגם יש שם מערכת מוזרה של מקגייוור שעושים זום אין ואז קוצצים איברים לאנשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים