עבור לתוכן

שאלה בנוגע לאלק' ברכב.

Featured Replies

פורסם

הסיפור בקצרה: יש לי רכב קטן ונחמד, מחוברים אליו כיום 2 רמקולים מאחורה שעושים עבודה נאמנה.

יש לי סאב-וופר בייתי שכולל מגבר מובנה,

רצתי לדעת, אם אני יקנה מתאם מהחיבור של הסיגריות ברכב לכבל הרגיל של החשמל (220V)

יש לי סיכוי לשרוף משהו? הסאב, הרכב או השנאי?

תודה רבה

פורסם

קודם של, זה לא מתאם אלא ממיר מתח. במחיר של ממיר מתח בהספק הגדול מהספק הסאב, יתכן שלא כדאי להשקיע.

הממיר הנ"ל לא מוציא סינוס מושלם, ולכן הוא לא מומלץ לחיבור למגבר שמשתמש בשנאי מגנטי, אבל לא נראה לי שיהרוס אותו. מקסימום יכניס זמזום לסאונד.

פורסם

BigTools, תעיף מבט על ההספק שהסאב הזה צורך. במידה ומדובר במעל 500W, אתה תצטרך אינוורטר של 650+ וואט, הבעיה היא שאחד כזה עם אלקטרוניקה שהיא לא זבל עולה 75$ ומעלה. זה בנוסף לעובדה שאפילו אינוורטר טוב מוציא זרם מאוד "מלוכלך" והסאונד שתקבל יהיה בינוני מינוס במקרה הטוב.

פורסם
  • מחבר

אחלה, על המגבר רשום POWER CAPACITY: 150W

יש מצב מישהו מוצא לי מ-DX ממיר מתח שיתאים לשקע בארץ?

פורסם

רוב הסיכויים שבתוך הסאב יש ספק כוח שממיר את ה 240V ל 12V. ואז אתה יכול פשוט לפתוח את הסאב ולחבר למעגל בתוכו 12V ישר מהמצית

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שיש לי את הכישורים המתאימים.

אבל בשביל הסקרנות, איך עושים את זה?

פורסם

פותחים את הסאב ע"י כמה ברגים, מעיפים מט על השנאי ופשוט מוציאים אותו.

פורסם
  • מחבר

אני אמור לחבר מצד אחד החיבור של הסיגריות ברכב, ומצד שני שני כבלים חשופים ישירות לשנאי?

פורסם

בתוך הסאב יש : מתח גבוה --> שנאי --> מיישר --> מעגל של הסאב

אם המעגל של הסאב עובד מ 12V, אתה מנתק את השנאי (כדיי שלא יקצרו את ה 12V, השנאי עובד בתור שנאי ב AC, ומקצר ב DC) ומחבר את ה 12V ישירות ל + ו - במעגל, אחריי המיישר

תצלם את כל החלק של השנאי + המקום במעגל שאליו מתחברים החוטים מהשנאי כדיי שניתן יהיה לראות אם זה 12V או לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים