עבור לתוכן

Serious Sam 3: BFE - AAAAAAAAAAAAAAAA

Featured Replies

פורסם

לכל חובבי ה RUN & GUN, GOOD OLD SAM IS BACK AND HE IS AWESOME

המשחק השלישי בסדרת Serious Sam סוף סוף יצא, בשקט בשקט עם טריילר נחמד ביותר:

בניגוד ל DUKE (שהיה נוראי) ו HARD RESET (שהיה נחמד אבל לא יותר מזה), Serious Sam חוזר במצב טוב מתמיד. המשחקיות המהירה נשארה, ה HEALTH PACK וה ARMOR חזרו למקומם הטבעי וגלי האוייבים מספקים מתמיד.

אם אתם מחפשים משהו חדש אתם במקום הלא נכון, Serious Sam 3 נאמן למקור ועושה את זה בצורה הטובה ביותר.

בחצי שעה שהספקתי לשחק במשחק ירו עלי טילים, רצו אחרי מפלצות עם עין אחת ושלדים והכי חשוב עשרות headless kamikaze שהצעקות שלהם ליוו אותי בלילה ;D

המנוע הגרפי גם הוא שודרג בהשוואה למשחקים הקודמים, זה לא BF3 אבל זה הרבה יותר ממספיק (הגרפיקה בחידוש של SS הראשון פחות טובה וגם היא מספקת). השטחים הפתוחים במשחק נראים מצויין ובחלק מהאיזורים גם ניתן להרוס דברים בסביבה למרות ש SS2 עשה את זה טוב יותר לפי הרבה מאוד שנים.

למרות ש CROTEAM לא מיהרו להוסיף למשחק חידושים שראינו במשחקים אחרים מאז SS2 הם כן הוסיפו ADS, מהר מאוד אתם תרגישו שאין צורך ב ADS, המשחק עובד מצויין גם בלי זה וברוב המקרים מהיר מידי בשביל שבאמת תוכלו להשתמש בו, בכל זאת מדובר בתוספת נחמדה בשביל אלה שהתרגלו ל ADS.

המשחקיות נשארה זהה למה שראינו במשחקים הקודמים, לרוץ, לקפוץ ולירות, הארסנל של SAM גדל מהמשחקים הקודמים כשהתוספות היעילות ביותר שראיתי עד עכשיו הן ה MELEE וה sledgehammer (שמפרק שלדים בפגיעה אחת :o ). המשחק מתחיל טיפה גרוע יותר מהמשחקים הקודמים אבל בכל זאת תתכוננו למות הרבה פעמים, החלק הרגוע קצר בהרבה ממה שהתרגלנו לראות.

שיחקתי במשך חצי שעה בשלב הראשון, שלפי המפתחת האורך שלו הוא 10 דפות בלבד. החדרים הסודיים חזרו בגדול ובשלב הראשון יש 17 כאלה (הניסיון למצוא אותם גרם לזה שנשארתי בשלב הראשון כל כך הרבה זמן). למרות הזמן הרב שבזבזתי בחיפושים הצלחתי להגיע רק ל 3 (WTF) חדרים סודיים, כמובן שאני הולך לחזור על השלב הראשון שוב :P

למשחק יש גם כמה חזרונות:

- ניראה כאילו הם הוסיפו יותר עלילה למשחק, לא רואה בזה באמת צורך, במיוחד שהביצוע לא ניראה כזה מרשים.

- האנטרקציה עם הסביבה לא משהו בכלל. ב SS2 עצים נפלו אם ירית עליהם ובאמת יכולת לפגוע בכל דבר, ב SS3 אפשר לרוץ דרך העצים. חסר הרבה מאוד "התנגשויות" עם עצמים שונים במפה והרבה פעמים יש בעיות כשמנסים לקפוץ על דברים. מדובר בבעיות שניתן לסדר אבל אחרי שהם עשו עבודה כל כך טובה ב 2005 ציפיתי שהם ישמרו את הביצוע באותה הרמה.

המשחק פותח על ידי COTEAM ומופץ על ידי Devolver Digital. המשחק זמין בהורדה דיגיטלית בלבד ודורש STEAM פתוח במהלך המשחק.

מחיר : 40$ לגירסה הרגילה ו 50$ ל Deluxe, זמין לקניה ברוב החנויות הדיגיטליות ברשת, בחלק אפילו יש הנחה בקניה.

דרישות מערכת:

Minimum:

Processor: Dual-core from Intel or AMD at 2.0 GHz

Memory: 1GB

Graphics: nVidia GeForce 7800/7900/8600 series, ATI/AMD Radeon HD2600/3600 or 1800/X1900 series

DirectX®: 9.0c

Hard Drive: 4GB free hard drive space

Sound: DirectX9.0c Compatible Sound Card

Recommended:

Processor: Quad-core from Intel (i5/i7-series) or AMD (Phenom II) at 3.0 GHz

Memory: 4GB

Graphics: nVidia GeForce 480/580 GTX, ATI/AMD Radeon HD 5870/6970

DirectX®: 9.0c

Hard Drive: 4GB free hard drive space

Sound: DirectX9.0c Compatible Sound Card

מצבי משחק: שחקן יחיד, CO OP לעד 16 שחקנים, MP לעד 16 שחקנים ואפשרות למסך מפוצל.

המשחק מגיע עם Serious Editor לצורך יצירת MODS.

בקיצור אם אהבתם את המשחקים הקודמים בסדרה אני ממליץ בחום לקנות את המשחק החדש.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

רק עכשיו אני רואה את הדיון הזה, מה לעשות פורום משחקים נהיה כמו מבוך.

קניתי ב30$ (הנחה נוספת על רכישה של משחק קודם מהסדרה) וסיימתי את ה4 שלבים הראשונים בינתיים:

המשחק בדיוק מה שציפיתי ממנו, המון אקשן פשטני והמנוע הגרפי החדש נראה מעולה מלבד קטעים בודדים (המדבר למשל).

הפתיעה אותי הברוטאליות שעלתה לעומת הקודמים, הרבה איברים קטועים, שלוליות של דם עפות ומהלכי melee משעשעים.

התוספת שעשו לעלילה לא מפריעה- מכיוון שהכל מסתכם במספר משפטים בודדים. אמנם זה לא כזה מוסיף.

וכצפוי, הביקורות סבירות עם 70, אבל השחקנים מרוצים עד השמיים ונותנים 91:

http://www.metacritic.com/game/pc/serious-sam-3-bfe

פורסם
  • מחבר

עצוב לראות כמה לא מתיחסים למשחק הזה ואני לא מדבר על זה שאתה הראשון שמגיב פה :-\

רוב האתרים הגדולים לא עשו ביקורות ואלה שעשו ביקורות לא תמיד עשו אותן בצורה רצינית והורידו למשחק ניקוד בלי הרבה היגיון. יש דברים שהיו בראשון וחסרים פה וגם המשחק דורש דיי הרבה סידורים קטנים אבל בכל זאת הציון ממש לא משקף את המשחק עצמו ואפשר לראות שרוב אלה שקנו מסכימים.

חבל שהם לא הוציאו דמו, אולי יותר אנשים היו מנסים :nixweiss: התאריך גם דיי פגע בהם, מי מוציא משחק כזה באותו שבוע עם BATMAN :screwy:

אחת הקניות היותר טובות שעשיתי בשנים האחרונות, בטוח עדיף על MW3 וגם יותר זול :P

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

המשחק קורס לי לאחר 5 דקות, מה עושים? לא מצאתי פאטצ'

פורסם
  • מחבר

קונים את המשחק :P

פורסם

צודק, ומה התחליף למי שלא קנה את המשחק?

פורסם

הולך לעבוד ... ואז קונה את המשחק

פורסם

הבנתי, זה לא יקרה אבל תודה בכל זאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים