פורסם 2011 בנובמבר 2214 שנים היי חברים,לאחר שנרשמתם אתם בטח רוצים לדעת על מבנה הטורניר הפרסים והקבוצות המשתתפות אז הנה כל הפרטים!כמות קבוצות:8מבנה הטורניר:שמונה קבוצות (40 שחקנים); חלוקה לשני בתים שווים של ארבע קבוצות(סידינג מוקדם ע"י הנהלת האירוע) כאשר כל קבוצה תתחרה בשאר הקבוצות בביתה שלה – סה"כ 3 משחקים לכל בית. 2 קבוצות מכל בית עולות לשלב הבא – פלייאוף; שלב הפלייאוף יהיה בנוי מסולם עליון ותחתון. משחקי הגמר יתבצעו כך שמנצחת סולם תחתון תצטרך לנצח בשני מפות את העולה מהסולם העליון לעומת זו שתצטרך לנצח מפה אחתשימו לב כי יתכנו שינויים במבנה הטורניר בהתאם לשיקול דעת הנהלת האירוע. הטורניר יפעל במתכונת BYOCעלות כניסה:40 ש"ח לשחקן בטורניר30 ש"ח לצופההקבוצות המשתתפות:ניתן לראות רשימה מלאה כאן.מה צריך להביא?מחשבמסךציוד הקפיכבל רשתלו"ז:הגעה 09:00 בבוקר!לו"ז מלא יפורסם בקרובמידע מיוחד:- מנהלי קבוצות יורשו לעלות לבמה-מתחם המשחקים במקום מוגדר שתציב להם הנהלת האירוע(בסמוך לקבוצתם).- אין אישור להביא רמקולים- אין אישור לחבר חיבורי USB למיניהם במהלך האירוע (כולל דיסק אונ-קי, מטענים וכו')[אשכול זה צפוי להתעדכן]
פורסם 2011 בנובמבר 2314 שנים הודעה חשובה נוספת בנושא החשמל:לכל שחקן בארוע מוקצות 2 נקודות חשמל בלבד, למסך ולמחשב. אסור באופן מוחלט לחבר כל ציוד אחר לשקעים. זה כולל מטעני פלאפונים וכו. תדאגו לכל הנושאים הללו לפני ההגעה לארוע.שחקן אשר יעבור על החוק הנ"ל, יוטפל על ידי הנהלת הארוע.
פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים רשום שאסור לחבר USB למחשב. עכשיו... אני יודע שזו שאלה טיפשית בטירוף, אבל אני אומר, אם יש ספק אין ספק.... אם האוזניות שלי USB? :s05:
פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים מחבר אם האוזניות שלך בחיבור USB אז תקנה חדשות.התבדחתי קלות, אין בעיה עם ציוד היקפי שהחיבור שלו USB (כל עכבר ומקלדת שמכבדת את עצמה) מדובר רק על התקנים חיצוניים כדוגמאות שצויינו בהודעה הראשונה.
פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים אם האוזניות שלך בחיבור USB אז תקנה חדשות. :o אוקיי... לשנייה הפחדת אותי ועוד שאלה.... המחשב שלי מחובר דרך אל-פסק (האל-פסק מחובר גם דרך USB למחשב, אבל לא חייב לחבר אותו, ככה שזה לא בעיה) לחשמל. אז אני יכול להביא את האל-פסק (ואז בעצם אני צריך רק נקודת חיבור אחת לחשמל), או שאני צריך לחבר את המחשב רגיל? מתנצל מראש על החפירות....
פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים מחבר :o אוקיי... לשנייה הפחדת אותי ועוד שאלה.... המחשב שלי מחובר דרך אל-פסק (האל-פסק מחובר גם דרך USB למחשב, אבל לא חייב לחבר אותו, ככה שזה לא בעיה) לחשמל. אז אני יכול להביא את האל-פסק (ואז בעצם אני צריך רק נקודת חיבור אחת לחשמל), או שאני צריך לחבר את המחשב רגיל? מתנצל מראש על החפירות.... אין אפשרות להביא אל-פסק
פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים מה זה מפריע לכם שאנחנו נטעין את הפלאפון דרך יו אס בי במחשב ? מה יהיה לנו שם האקים ?
פורסם 2011 בנובמבר 2414 שנים מחבר מה זה מפריע לכם שאנחנו נטעין את הפלאפון דרך יו אס בי במחשב ? מה יהיה לנו שם האקים ?צריכת חשמל.
פורסם 2011 בדצמבר 1213 שנים סליחה על ההפרעה אבל לא צריך מודם נכון? צריך רק כבל אינטרנט ? מה צריך להביא? מחשב מסך ציוד הקפי כבל רשת נראה לי פספסת קצת את המשמעות של "LAN". אבל ממש לא צריך מודם
פורסם 2011 בדצמבר 1713 שנים שאלה מה אני אמור לעשות אם 2 נקודות חשמל אני צריך 3 נקודות יש לי מקלדת מסוג logitech g19 שהיא דורשת גם Usb וגם חשמל??
פורסם 2011 בדצמבר 1713 שנים נסה להתארגן על מקלדת נורמלית. אתה מוזמן גם להביא את המקלדת הרגילה שלך ולבדוק במקום עם אחד מאנשים הצוות אם יש שקעים ספייר. אבל שוב, אל תבנה על זה.
פורסם 2011 בדצמבר 1713 שנים נסה להתארגן על מקלדת נורמלית. אתה מוזמן גם להביא את המקלדת הרגילה שלך ולבדוק במקום עם אחד מאנשים הצוות אם יש שקעים ספייר. אבל שוב, אל תבנה על זה.מה קשור מקלדת נורמלית למה מה עכשיו אני צריך לקנות מקלדת חדשה זה נישמע קצת הזוי ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.