עבור לתוכן

גיימינג מודיעין - טורניר Call of Duty:MW3 [מתעדכן]

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

לאחר שנרשמתם אתם בטח רוצים לדעת על מבנה הטורניר הפרסים והקבוצות המשתתפות אז הנה כל הפרטים!

כמות קבוצות:

8

מבנה הטורניר:

שמונה קבוצות (40 שחקנים); חלוקה לשני בתים שווים של ארבע קבוצות(סידינג מוקדם ע"י הנהלת האירוע) כאשר כל קבוצה תתחרה בשאר הקבוצות בביתה שלה – סה"כ 3 משחקים לכל בית. 2 קבוצות מכל בית עולות לשלב הבא – פלייאוף; שלב הפלייאוף יהיה בנוי מסולם עליון ותחתון. משחקי הגמר יתבצעו כך שמנצחת סולם תחתון תצטרך לנצח בשני מפות את העולה מהסולם העליון לעומת זו שתצטרך לנצח מפה אחתשימו לב כי יתכנו שינויים במבנה הטורניר בהתאם לשיקול דעת הנהלת האירוע. הטורניר יפעל במתכונת BYOC

עלות כניסה:

40 ש"ח לשחקן בטורניר

30 ש"ח לצופה

הקבוצות המשתתפות:

ניתן לראות רשימה מלאה כאן.

מה צריך להביא?

מחשב

מסך

ציוד הקפי

כבל רשת

לו"ז:

הגעה 09:00 בבוקר!

לו"ז מלא יפורסם בקרוב

מידע מיוחד:

- מנהלי קבוצות יורשו לעלות לבמה-מתחם המשחקים במקום מוגדר שתציב להם הנהלת האירוע(בסמוך לקבוצתם).

- אין אישור להביא רמקולים

- אין אישור לחבר חיבורי USB למיניהם במהלך האירוע (כולל דיסק אונ-קי, מטענים וכו')

[אשכול זה צפוי להתעדכן]

פורסם

הודעה חשובה נוספת בנושא החשמל:

לכל שחקן בארוע מוקצות 2 נקודות חשמל בלבד, למסך ולמחשב. אסור באופן מוחלט לחבר כל ציוד אחר לשקעים. זה כולל מטעני פלאפונים וכו. תדאגו לכל הנושאים הללו לפני ההגעה לארוע.

שחקן אשר יעבור על החוק הנ"ל, יוטפל על ידי הנהלת הארוע.

פורסם

רשום שאסור לחבר USB למחשב. עכשיו... אני יודע שזו שאלה טיפשית בטירוף, אבל אני אומר, אם יש ספק אין ספק.... אם האוזניות שלי USB? :s05:

פורסם
  • מחבר

אם האוזניות שלך בחיבור USB אז תקנה חדשות.

התבדחתי קלות, אין בעיה עם ציוד היקפי שהחיבור שלו USB (כל עכבר ומקלדת שמכבדת את עצמה) מדובר רק על התקנים חיצוניים כדוגמאות שצויינו בהודעה הראשונה.

פורסם
אם האוזניות שלך בחיבור USB אז תקנה חדשות.

:o :o

אוקיי... לשנייה הפחדת אותי :P

ועוד שאלה.... המחשב שלי מחובר דרך אל-פסק (האל-פסק מחובר גם דרך USB למחשב, אבל לא חייב לחבר אותו, ככה שזה לא בעיה) לחשמל. אז אני יכול להביא את האל-פסק (ואז בעצם אני צריך רק נקודת חיבור אחת לחשמל), או שאני צריך לחבר את המחשב רגיל?

מתנצל מראש על החפירות.... :)

פורסם
  • מחבר

:o :o

אוקיי... לשנייה הפחדת אותי :P

ועוד שאלה.... המחשב שלי מחובר דרך אל-פסק (האל-פסק מחובר גם דרך USB למחשב, אבל לא חייב לחבר אותו, ככה שזה לא בעיה) לחשמל. אז אני יכול להביא את האל-פסק (ואז בעצם אני צריך רק נקודת חיבור אחת לחשמל), או שאני צריך לחבר את המחשב רגיל?

מתנצל מראש על החפירות.... :)

אין אפשרות להביא אל-פסק

פורסם

מה זה מפריע לכם שאנחנו נטעין את הפלאפון דרך יו אס בי במחשב ? מה יהיה לנו שם האקים ?

פורסם
  • מחבר

מה זה מפריע לכם שאנחנו נטעין את הפלאפון דרך יו אס בי במחשב ? מה יהיה לנו שם האקים ?

צריכת חשמל.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההפרעה אבל לא צריך מודם נכון?

צריך רק כבל אינטרנט ?

פורסם

סליחה על ההפרעה אבל לא צריך מודם נכון?

צריך רק כבל אינטרנט ?

מה צריך להביא?

מחשב

מסך

ציוד הקפי

כבל רשת

נראה לי פספסת קצת את המשמעות של "LAN". אבל ממש לא צריך מודם :)

פורסם

שאלה מה אני אמור לעשות אם 2 נקודות חשמל אני צריך 3 נקודות

יש לי מקלדת מסוג logitech g19 שהיא דורשת גם Usb וגם חשמל??

פורסם

נסה להתארגן על מקלדת נורמלית. אתה מוזמן גם להביא את המקלדת הרגילה שלך ולבדוק במקום עם אחד מאנשים הצוות אם יש שקעים ספייר. אבל שוב, אל תבנה על זה.

פורסם

נסה להתארגן על מקלדת נורמלית. אתה מוזמן גם להביא את המקלדת הרגילה שלך ולבדוק במקום עם אחד מאנשים הצוות אם יש שקעים ספייר. אבל שוב, אל תבנה על זה.

מה קשור מקלדת נורמלית למה מה עכשיו אני צריך לקנות מקלדת חדשה זה נישמע קצת הזוי ???

פורסם
  • מחבר

זה בסדר,

תבוא עם המקלדת שלך.

באיזה קבוצה אתה משחק?

פורסם

זה בסדר,

תבוא עם המקלדת שלך.

באיזה קבוצה אתה משחק?

eQuilibrium

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים