עבור לתוכן

היכן נמצאת תיקיית המועדפים של כרום גוגל ופייר פוקס?

Featured Replies

פורסם

באקספלורר אני יודעת שתיקיית המועדפים נמצאת בנתיב:

C:\Documents and Settings

\

yonit

\

Favorites

אבל היכן נמצאת תיקיית המועדפים של כרום גוגל ופייר פוקס? בתודה מראש לכל העוזרים

פורסם

בניגוד לאקספלורר, המועדפים (או "סימניות") של פיירפוקס וכרום לא מוחזקים כרשימת קבצים, אלא בצורה אחרת (כחלק ממסד נתונים SQLite). אפשר לייצא אותם ולייבא אותם מתוך התוכנה או באמצעות הרחבות.

פורסם

בכרום המועדפים נשמרים בקובץ הזהC:\Users\Dinari\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\bookmarks

בפיירפוקס בתיקיה הזאת יש גיבוי של המועדפים כל כמה ימים

C:\Users\Dinari\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\XXXXX.default\bookmarkbackups\bookmarks-20XX-XX-XX.json

פורסם
  • מחבר

שניצל ורוס היקרים !

עם כל הרצון הטוב שלכם לעזור – לא הצלחתי להבין כלום ולכן אחדד את השאלה שלי.

העניין הוא כזה – אני רוצה לקחת את כל המועדפים שיש לי באקספלורר ולהלביש אותם על הפיירפוקס והגוגל כרום וכןןןןןןןןןןןןןןן אני יודעת שיש בגוגל כרום ובפיירפוקס אופציה לעשות ייבוא מהאקספלורר אבל הבעיה היא שכאשר אני עושה את הייבוא הזה אז גם בגוגל כרום וגם בפייר פוקס כאשר אני לוחצת על המועדפים מופיעה לי תיקייה מיובא מאינטרנט אקספלורר ורק לחיצה על התיקייה הזו מביאה אותי למועדפים. העניין הוא שאני רוצה שמיד לאחר לחיצה על המועדפים של הגוגל כרום והפיירפוקס יופיעו לי כל המועדפים ולכן חשבתי שאעשה העתק הדבק לכל תיקיית המועדפים של אקספלורר ואדביק אותם לתיקיית המועדפים של הגוגל כרום והפיירפוקס ואז לחיצה על המועדפים של שני הדפדפנים האלה תביא אותי מיד למועדפים ממש כמו באקספלורר אבל כפי שאני רואה זה פשוט בלתי אפשרי.

1. רוס – לגבי הנתיב שציינת – מה זה?מאיפה הבאת את התיקיות האלה? Dinar? App data אין לי תיקיות כאלה תיקיות בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים