עבור לתוכן

65Mbit במקום 100Mbit

Featured Replies

פורסם

רציתי לשאול למה החיבור שלי (Wireless) הוא על 65Mbit ולא על 100Mbit שנתמך בראוטר (D-LINK 2760U, התומך כמובן בתקן N).

אציין שהכרטיס רשת תומך עד 150Mbit והקליטה מלאה. (מערכת Windows XP).

האם זה נעוץ בעובדה שהראוטר מאובטח ב WPA2 ?

קראתי איפשהו שאבטחת WEP/WPA וכו' גורמת לזה, אבל זה נשמע לי די תמוהה...

אשמח לתשובה או פתרון אם יש...

תודה!

\\

עכשיו שמתי לב שבהגדרות הראוטר תחת Wireless -- Advanced

הוא מוגדר כ AUTO ב802.11n Rate

האם להגדיר אותו על 104Mbps או 117Mbps או 130Mbps ? (אלה האופציות האחרונות שניתן לבחור בקטגוריה הזאת)

פורסם
  • מחבר

האמת שעיינתי במאמר לפני שפרסמתי את ההודעה - שאגב רציתי לשלוח לך אותה כהודעה דרך האתר שלך אבל הדבר היחיד שמצאתי שמתאים זה לינק לפורום פה.

קראתי שוב את הנושא, זאת אומרת שבגלל שיש לי כמה מכשירים שמחוברים בו זמנית לראוטר אז מתקבלת כביכול מהירות חיבור נמוכה יותר ?

(שמתי לב שבנייד אחר שמחובר על אותו ראוטר זה עומד על 54Mbps לעומת 65 במחשב השני)

מה לגבי ה'טענות' בהודעה הראשונה שלי - ירידת mbps בגלל אבטחת wep/wpa/wpa2 - אפשר להפריך את הטענה הזאת או שיש בזה משהו? , והאם הגדרה בראוטר שיוגדר כ 802.11N Rate: 130Mbps או שעדיף להשאיר את זה על AUTO ?

תודה!

פורסם

לא רשמת איהן אתה רואה את המהירות (54, 65) אבל יכולות להיות לכך שתי סיבות:

1. המחשב שמראה 54 הוא עם כרטיס בתקן G (ולא בתקן N).

2. המיקום של המחשבים שונה וכל אחד מצליח להתחבר במהירות אחרת בתלות במרחק וכמות המכשולים שיש בינו לבין הנתב.

WPA2 היא שיטת ההצפנה הטובה ביותר והיא אינה משפיעה על מהירות החיבור שלך. תשאיר את מהירות החיבור על AUTO. אתה יכול לנסות להפעיל אצלך את ה-CHANNEL BONDING (הסבר יש במדריך) - אולי תצליח כך לסחוט עוד קצת מהירות.

פורסם
  • מחבר

כשאתה יוצר חיבור, בשורת משימות למטה אתה רואה לאיזה רשת אתה מחובר ובין היתר גם את המהירות חיבור.

הקטע הוא שהוא קולט גם ראוטרים אחרים שהם הרבה יותר רחוקים ועליהם הוא מתחבר על 100Mbps.

בדקתי גם עם מחשב נייד חדש שהכרטיס שלו תומך בתקן N, ליד הראוטר (קליטה 100%) וגם הוא התחבר על 54Mbps.

עד כמה משפיעה המהירות חיבור הזאת? כי מבחינת תעבורת קבצים ומהירות גלישה לא נתקלתי באיזה פערים כלשהם מהחבילת גלישה.

תודה רבה על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים