עבור לתוכן

שמתם לב? יש אינטרנט 30 מגה ב110 ש"ח בישראל!

Featured Replies

פורסם

ברור... ::)

זה אינטרס שלהם שתשדרג...

אתה משדרג=משלם יותר= יותר כסף לחברה..

אני לא בטוח אבל אם אני לא טועה גם החודשים שנשאר לך לשלם הולכים איתך בשדרוג...

אלה אם הם שינו את זה..

בעבר היה ככה בכ"א

• תגובות 50
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ברור... ::)

זה אינטרס שלהם שתשדרג...

אתה משדרג=משלם יותר= יותר כסף לחברה..

אני לא בטוח אבל אם אני לא טועה גם החודשים שנשאר לך לשלם הולכים איתך בשדרוג...

אלה אם הם שינו את זה..

בעבר היה ככה בכ"א

העיקר שהבעת את הזלזול שהרגשתה.

פורסם

בדיוק הזמנתי שבוע שעבר 30 מגה. HOT+נטויזן 170 שח בחודש.

חוויות בקרוב.

פורסם

תלוי מה אתה מוריד ומאיפה. להוריד מחו"ל ב30 מגה תוכל להמשיך רק לחלום (כמו כמעט כל אדם בכדור הארץ אגב).

מי שמוריד קבוע קם בבוקר או חוזר בערב מעבודה לשבת מול הטלוויזיה שלו - המחשב, ולצפות בפרקים וסרטים חדשים שיצאו. השאלה אם הוא יעשה את זה תוך 10 דקות, 6 דקות, או 3 דקות.

קיימות דרכים אפילו לאוטומציה מלאה להורדת תוכן (filtered) בלי התערבות משתמש. פשוט לחזור למחשב, ולהשתמש בכל התוכן המורד.

ואם בעבר הספקתי לקום בבוקר וללכת להתקלח, לחרבן ולעשות קפה בזמן שפרק הHD שלי מגיע אלי למחשב, עם 30 MB אתה לא תספיק לסיים את כל הדברים האלה והפרק יהיה כבר מוכן (בתוספת לשירותים כמו letitbit או תוכנות מסוימות שמאפשרים לך לצפות ישר בקבצי מדיה שמאוכסנים על השרת)

פורסם

מה הקשר בין הציטוט שלי לתגובה שלך?

מה זה משנה אם זה 3 דקות או 10 דקות, כשהפרק הוא בין 20 ל40 דקות? עדיין קצב הצריכה הוא קטן מקצב ההורדה. זו בדיוק הנקודה.

פורסם

קיימות דרכים אפילו לאוטומציה מלאה להורדת תוכן (filtered) בלי התערבות משתמש. פשוט לחזור למחשב, ולהשתמש בכל התוכן המורד.

הייתי רוצה לשמוע יותר על האפשרויות הגלומות ב filtered אם אפשר?...

פורסם

יש גבול כמה סרטים/סדרות אפשר לצפות ביום. בסוף זה נמאס

דווקא על משחק מחשב אפשר לשבת יום שלם לא שאני תומך בזה

פורסם

אני אישית שידרגתי ל-30 hot+ בזק בין לאומי מוריד קבוע על 3.5MB מאתר טורנט פרטי וגם הורדות ישירות מfileserve או megaupload סרט 10GIGA יורד ב-50 דקות :yelclap: אז לדעתי שווה לשדרג יצא לי תוספת של איזה 20 שקל ספק+תשתית.

פורסם

יוצא ששילמתי 120 על 12 מגה בהוט. שדרגתי ל30 (:

פותח הדיון - תודה רבה לך!!

פורסם

הייתי רוצה לשמוע יותר על האפשרויות הגלומות ב filtered אם אפשר?...

קראתי על תוכנה כזאת לפני כחצי שנה. את הרעיון הזה אני עכשיו מיישם בתוכנה שאני בונה:

1. קריאת RSS של חשבון TL

2. מציאת הורדה על פי שם שהגדרת

3. הורדת הטורנט והפעלתו עם טוכנת טורנטים בררת המחדל

את רוב התוכנה סיימתי. נשאר רק ליישם הורדה והרצת הטורנט.

אם מישהו מעוניין בתוכנה (ובמידה זה יאושר) אני אפרסם קישור בימים הקרובים בפורום תוכנות.

פורסם

יש גבול כמה סרטים/סדרות אפשר לצפות ביום. בסוף זה נמאס

דווקא על משחק מחשב אפשר לשבת יום שלם לא שאני תומך בזה

אף אחד לא דיבר על מרטון עונות ביום אחד.

אבל כן עדיף שחומר שאתה צופה בו בקביעות יהיה זמין כבר במחשב. או - אם פתאום מתחשק לך לראות פרק מסוים, עדיף לחכות 2-3 דקות ולא רבע שעה.

פורסם

אבל כן עדיף שחומר שאתה צופה בו בקביעות יהיה זמין כבר במחשב. או - אם פתאום מתחשק לך לראות פרק מסוים, עדיף לחכות 2-3 דקות ולא רבע שעה.

בשביל זה אפשר:

א) לשמור את החומר שאתה מוריד כדי שתוכל לראות אותו שוב מתי שתרצה (יש המצאה כזו שנקאת דיסק קשיח) :)

ב) לראות בstream (למעשה זה העתיד שאליו כולם מכוונים) ואז אתה לא צריך להוריד את הכל לפני שאתה מתחיל לראות, וזמן ההמתנה שלך הוא 0. ובשביל streaming של HD לא צריך 30 מגה, אפילו לא קרוב.

פורסם

Qttp, אתה מפספס פה את הנקודה שלי. אני אוהב לצפות בכל התכנים הכי חדשים, אני עוקב אחר סדרות מסוימות בקביעות. וברגע שיוצא פרק חדש, אתה לא תצפה בו בעוד שבוע, אלא עכשיו. לכן כדי לצפות בפרק חדש, ועוד בHD, עדיף שהאינטרנט שלך יוריד את הפרק כמה שיותר מהר.

ולא כל קהל היעד משתמש במחשבים ביתיים עם עשרות טרה. במחשב נייד יש לי HDD מוגבל עם חצי טרה, וכל מה שאני מסיים לראות אני מוחק. ולא, דיסק חיצוני לא תמיד מחובר אצלי.

פורסם

זה עניין של הרגלים. מישהו ישקיע בדיסק גדול, ויוריד ויאכסן מראש את מה שהוא רוצה. מישהו אחר באינטרנט מהיר, כדי שכשהוא רוצה משהו, זה יגיע אליו מהר. אני מעדיף את הראשון, כי אני פחות תלוי בגורמים חיצוניים.

פורסם

וגם אפשר לאכסן דברים שלא ניתן להוריד (גיבוי לתמונות, למשל)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים