עבור לתוכן

בקשה למפרט לצורכי גיימינג| עד 8000 שקל

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין מה יש אנשים שבאים סתם לדחוף מפרט :bash: EthanBarker נתת פה עוד מפרט בלי שום הסבר מה ולמה אז בוא אני יסביר

-קירור למעבד לא משתלם הNocNHC14 אוכל אותו באותו המחיר

-קיט של זכרונות לא משתלמים

-GTX 570 אחד במקום 560TI X2 אתה רציני או מה ?

-ושלא נדבר שכל זה יקר ב800 שקל

פורסם

אני לא מבין מה יש אנשים שבאים סתם לדחוף מפרט :bash: EthanBarker נתת פה עוד מפרט בלי שום הסבר מה ולמה אז בוא אני יסביר

-קירור למעבד לא משתלם הNocNHC14 אוכל אותו באותו המחיר

-קיט של זכרונות לא משתלמים

-GTX 570 אחד במקום 560TI X2 אתה רציני או מה ?

-ושלא נדבר שכל זה יקר ב800 שקל

דווקא קירור למעבד זכה במבחנים , כך שאין סיבה לשנות , שוב אפשר להציע לו גם V8 קולרמסטר!

למה לקנות 2 כרטיסי מסך? בשביל מה ? זה סתם יותר יקר! אלף שקל יותר ...

פורסם

אם אפשר לדעת למה לבחור בזיכרונות יקרים יותר ב100 שקל,כ.קול למפרט משחקים ב500 שקל וקירור ב340 שקל למישהו שאמר שהוא בכלל לא מעוניין בOC? אני לא בא לזלזל, סתם מעניין אותי לדעת מה השיקולים?

פורסם

אם אפשר לדעת למה לבחור בזיכרונות יקרים יותר ב100 שקל,כ.קול למפרט משחקים ב500 שקל וקירור ב340 שקל למישהו שאמר שהוא בכלל לא מעוניין בOC? אני לא בא לזלזל, סתם מעניין אותי לדעת מה השיקולים?

סתכל נכון שהוא לא רצה OC אבל בעתיד הוא יצטרך אחרי שנה שנתיים ...אז לחשוב קדימה זה כבר טוב!

אני מכיר את DEATHART אז הוא ציין לי שהוא רוצה כרטיס קול , כי יש לו אוזניות של ראזר מגלדון 7.1

לגבי כרטיסי זיכרון אני מעדיף תמיד OCZ או GSKILL

עכשיו כרטיס קול אפשר לשחק איתו פנימי חיצוני אבל הקרייטיב טיטניום מאוד מומלץ למשחקים.

זה השיקולים שלי עכשיו מה שנשאר זה לתת לו לבחור :)

אה כן לגבי הקירור למעבד אותו דגם שנתתי לו זה דגם שאפשר להשתמש גם למעבדים של סנדי ברידג' או כל סדרת i7.5.3 למקרה שירצה להחליף מעבד

פורסם

לך על המפרט של yz. מערך sli + ssd בפחות מהתקציב שרצית.. כל דבר אחר יהיה לזרוק כסף סתם. הבדל לא תרגיש זה בטוח

פורסם

מפרט של YZ אין ספק ,ספק ברמה ,מארז שקט ואיכותי !

בקשר למערך כרטיסים אפשר להתווכח מכאן ועד להודעה חדשה ,אני אישית הייתי קונה היום 570 GTX וחוסך את הכסף שנשאר לכרטיס הבא !

אבל החלטה שלך ,תכלס שני הכרטיסים ניכנסים בתקציב אז לא רואה בעיה בזה העיקר תהנה !

פורסם
  • מחבר

אפשר לקבל מערכת חזקה מאד במסגרת התקציב, כאן נעשו מספר בחירות לטובת שקט על חשבון ביצועים ובכל זאת זה שווה את זה:

מעבד: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray INTEL

קירור מעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

לוח אם: P8Z68-V s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E ASUS

זיכרון: 1x4GB G.Skill X2

כ.מסך: GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E GIGABYTE X2

קשיח SSD: Patriot Pyro 2.5'' 120GB SSD SATA III Retail

קשיח אכסון: 1TB 7200 RPM, 32MB SATA III ST31000524AS SEAGATE

צורב: DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) LG

מארז: Define R3 Mid-Tower Atx Black Pearl Case (No PSU) Fractal Design

ספק: TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan Corsair

מאוור למארז: Arctic F12 120mm

הרכבה ובדיקות

סה"כ מחיר כ7200 ש"ח.

לפי התגובות אני מבין שהמפרט שלך ממש טוב!

השינויים ששמת לטובת השקט משפיעים יחסית על הביצועים שהיו יכולים להיות למחשב אם לא היה איכפת לי ממחשב שקט או לא?

פורסם

ברור שיש השפעה, מפרט בתקציב הזה ללא התחשבות במידת השקט שלו היה יכול להכיל זוג GTX570 ותמיכה בOC קציני.

הייתה השקעה במארז שקט יותר, ספק שקט יותר, קירור מעבד שקט...

פורסם
  • מחבר

ברור שיש השפעה, מפרט בתקציב הזה ללא התחשבות במידת השקט שלו היה יכול להכיל זוג GTX570 ותמיכה בOC קציני.

הייתה השקעה במארז שקט יותר, ספק שקט יותר, קירור מעבד שקט...

סליחה שאני ככה מציק ובאמת תודה על הכל! אבל אכפת לך להראות לי איך היה נראה המפרט ללא התחשבות בשקט?

אניי פשוט רוצה למהר כבר עם הקנייה של המחשב ואני מעדיף לראות את שני המפרטים.

פורסם
  • מחבר

*הקפצה*

אYZ אם תוכל להכין את המפרט אם הביצועים היותר טובים אני מאוד הודה לך פשוט אני מתכנן לקנות את המחשב כבר שבוע הבא וזה מאוד חשוב לי :\

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים