עבור לתוכן

המלצה למיקרופון איכותי וקטן(בעיקר לסקייפ)

Featured Replies

פורסם

יש עכשיו מיקרופון :Muller M007 Microphone

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=7883

שלא הכי שומעים בו טוב ויש בוא טיפה רעשים בסקייפ..

עכשיו חשבתי להחליפו למשהו יותר איכותי Philips Clip-on Microphone LFH9173/00

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=13776

האם יהיה שיפור? הוא אמור להיות יותר טוב לא? (בכל זאת פיליפס שזה שם ולא מוצר מדבקה כמו מולר..)

מישהו התנסה בפיליפס?

פורסם

אני משתמש במיקרופון של המצלמה (לוג'יטק C600 שעלתה לי פחות מ-150 ש"ח כולל משלוח מאיביי) והוא עובד מצוין.

הייתי נזהר עם מיקרופונים בחיבור אנלוגי ("בננה") - אתה תלוי בכניסת המיקרופון של כרטיס הקול שלך שלרוב לא ממש טובה. בקצת יותר אתה יכול לקנות את הלוג'יטק עם חיבור USB שזוכה בסך הכל להרבה ביקורות חיוביות.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש במיקרופון של המצלמה (לוג'יטק C600 שעלתה לי פחות מ-150 ש"ח כולל משלוח מאיביי) והוא עובד מצוין.

הייתי נזהר עם מיקרופונים בחיבור אנלוגי ("בננה") - אתה תלוי בכניסת המיקרופון של כרטיס הקול שלך שלרוב לא ממש טובה. בקצת יותר אתה יכול לקנות את הלוג'יטק עם חיבור USB שזוכה בסך הכל להרבה ביקורות חיוביות.

השאלה היא אחרת אבל עם אני עושה דבר כזה...כי בעיקרון למצלמה שלי של הסקייפ (TEAC MX-6 ) יש גם מיקרופון

אבל הגלל שהיא מונחת על אחד הרמקולים של המחשב(זה המקום היחיד שאני יכול לשים אותה כדי לקבל זווית נורמלית..ככה שאין לא אפשרות למקום אחר) זה יוצר עם המיקרופון המובנה שלה מין פידבק כזה של מין עד..מהראש החוזר דבר שמאוד מפריע לדבר בסקייפ..ומשביל זה מיקמתי מיקרופון חיצוני שיהיה יותר רחוק מהרמקול..

מה אז אפשר לעשות במיקרה כזה?

פורסם

מקום מאוד משונה למצלמה, מה גם שמדובר במצלמה לא מדהימה (ציוד הקפי של TEAC זה מוצרי מדבקה בישראל). ייתכן ומצלמה איכותית יותר תדע להתגר על הפידבק.

אם זה מה יש, שים עין על מיקרופון USB של לוג'יטק (120 ש"ח ב-KSP, קצת מרגיז כי המוצר עולה 20 דולר בארה"ב, אבל זה מה יש).

פורסם

אם אתה מחפש משהו בסיסי וזול ואפשרות קנייה מחו"ל עומדת על הפרק אז אני באופן אישי יכול להמליץ על Mini Clip-on Microphone.

אני משתמש בכזה בעצמי וגם חבר נוסף משתמש בכזה (הזמנתי בזמנו 2) ובסך הכל אין תלונות. רק לשם הבהרה: לא מדובר פה במיקרופון "איכותי" במיוחד למי שמחפש איכות שמע מסוימת. לא מדובר פה במיקרופון לאולפן הקלטות ביתי לדוגמה. אבל לשימוש כללי של קצת שיחות בתוכנת VoIP הוא לדעתי בהחלט מספיק. לא שונה מכל מיני מוצרי מדבקה אחרים הנמכרים בנפרד או משולבים בכל מיני התקנים אחרים, תחת כל מיני שמות ומותגים ועולים לפעמים פי 10 ללא סיבה אמיתית שאני יכול לחשוב עליה. כך שאם אתה מחפש מיקרופון בסיסי ובמחיר משתלם לסוגו אני יכול להמליץ עליו. אם יש לך דרישות קצת יותר מחמירות בנושא איכות השמע, אולי כדאי לחפש באמת מוצר אחר.

אני הייתי קצת ספקן לגביו, אבל לאור מחירי החלופות בארץ (שלא נראו לי איכותיות יותר עד כמה שהצלחתי לנסות לבדוק) החלטתי לתת לו ניסיון מתוך הנחה שגם אם יתברר כ"זבל" מוחלט, אז הלכו עשרה שקלים. בסוף התברר לי שעבורי הוא בהחלט מספק ואני בסך הכל מרוצה.

פורסם
  • מחבר

אם אתה מחפש משהו בסיסי וזול ואפשרות קנייה מחו"ל עומדת על הפרק אז אני באופן אישי יכול להמליץ על Mini Clip-on Microphone.

אני משתמש בכזה בעצמי וגם חבר נוסף משתמש בכזה (הזמנתי בזמנו 2) ובסך הכל אין תלונות. רק לשם הבהרה: לא מדובר פה במיקרופון "איכותי" במיוחד למי שמחפש איכות שמע מסוימת. לא מדובר פה במיקרופון לאולפן הקלטות ביתי לדוגמה. אבל לשימוש כללי של קצת שיחות בתוכנת VoIP הוא לדעתי בהחלט מספיק. לא שונה מכל מיני מוצרי מדבקה אחרים הנמכרים בנפרד או משולבים בכל מיני התקנים אחרים, תחת כל מיני שמות ומותגים ועולים לפעמים פי 10 ללא סיבה אמיתית שאני יכול לחשוב עליה. כך שאם אתה מחפש מיקרופון בסיסי ובמחיר משתלם לסוגו אני יכול להמליץ עליו. אם יש לך דרישות קצת יותר מחמירות בנושא איכות השמע, אולי כדאי לחפש באמת מוצר אחר.

אני הייתי קצת ספקן לגביו, אבל לאור מחירי החלופות בארץ (שלא נראו לי איכותיות יותר עד כמה שהצלחתי לנסות לבדוק) החלטתי לתת לו ניסיון מתוך הנחה שגם אם יתברר כ"זבל" מוחלט, אז הלכו עשרה שקלים. בסוף התברר לי שעבורי הוא בהחלט מספק ואני בסך הכל מרוצה.

מוצר פשוט כבר יש לי עכשיו (Muller M007 Microphone)

מחפש משהו טיפה יותר נורמלי...

מקום מאוד משונה למצלמה, מה גם שמדובר במצלמה לא מדהימה (ציוד הקפי של TEAC זה מוצרי מדבקה בישראל). ייתכן ומצלמה איכותית יותר תדע להתגר על הפידבק.

אם זה מה יש, שים עין על מיקרופון USB של לוג'יטק (120 ש"ח ב-KSP, קצת מרגיז כי המוצר עולה 20 דולר בארה"ב, אבל זה מה יש).

הוא נורא גדול ומגושם.. אני מחפש משהו קטציק..

אף אחד לא יודע איך הפיליפס?

פורסם
  • מחבר

אני הכללי שוקל להחליף את הרטיס שיש לי (כלומר להוסיף כרטיס איכותי ברמה ולבטח את המובנה)

זה הכרטיס ..

http://www.ebay.com/itm/ASUS-Xonar-Essence-STX-124dB-SNR-PCIe-Audio-Sound-Card-/180755909088?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a15e449e0

אז איתו ברמת העיקרון הפיליפס אמור לעבוד טוב לא? (לא מחליף רק בגלל המיקרופון להירגע..מחליף בגלל כמה סיבות והסיבה הכללית שנימאס לי מהכרטיס רילטק המובנה והזול )

פורסם

בלי קשר להחלפת כרטיס האודיו (שלפי דעתי לא ישפיע המון על איכות הקלט, פה להתקן לכידת הקול יש חשיבות גדולה יותר), אני חושב שאתה תולה תקוות קצת גדולות מדי במיקרופון של Philips. אני לא מכיר אותו וגם לא מצאתי ממש מידע עליו, אך מהמעט שכן הצלחתי לדלות הוא נראה בסך הכל מיקרופון בסיסי (שלזכותו ייאמר שלפחות על-פי התמונות נראה שהוא בנוי יחסית עמיד, בעיקר כיסוי הגומי הגמיש באזור המחבר 3.5 מ"מ) שפשוט מתומחר גבוה (כלל אצבע בחומרה הוא שמוצרים איכותיים לא מתומחרים נמוך, אך מוצרים בסיסיים או בינוניים לעיתים בהחלט מתומחרים גבוה מסיבות שונות -- כלומר, הסיכוי להשיג בזול מוצר איכותי בקטגוריה מסוימת ביחס למחיר הממוצע בשוק של מוצרים איכותיים יותר מאותה קטגוריה הוא נמוך עד לא קיים, אך תג המחיר לבדו לא מבטיח איכות או מעיד עליה).

אמנם אי אפשר לקבוע מהי "איכותי" של מיקרופון ביחס לשימושים עד שלא מנסים אותו, אבל בטווח מחיר של 100~ ש"ח, כבר הייתי כנראה משקיע עוד קצת וקונה את המיקרופון USB שהזכירו כאן (אלא אם כן אתה מחפש מיקרופון עם תפס לתלייה על דש החולצה ולא שולחני).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים