עבור לתוכן

האם כרטיס GTX570 יכול לסחוב את הרזולוציה הזו- שני מסכים? 2560x1600 | 1600x1200

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

ייתכן ואפנק את עצמי במסך Dell ultrasharp u3011 שעובד ברזולוציה של 2560X1600

מסך זה יעבוד לצד Dell 2007FP שעובד ברזולוציה של 1600X1200

האם כרטיס המסך GTX570 שברשותי בכלל מסוגל להחזיק את הרזולוציה הזו?

רוב העבודה שלי היא גראפית אבל אני כן משחק ב battlefield 3

אם כי כבר היום אני בוחר לשחק על מדיום עם AAx4 ברזולוציה של 1920X1200 (+מסך נוסף 1600x1200) כדי לקבל בין 70-120 FPS

בנוסף אני גם רואה סרטים כמובן

האם הכרטיס יכול להחזיק את הדברים הנ"ל או שצטרך SLI \ לוותר על זה?

פורסם

למה שלא תבדוק? האם אתה משחק על שני המסכים ביחד?

פורסם
  • מחבר

לא - רק מסך אחד מריץ את המשחק אבל עצם זה שהמסך השני מחובר משפיע על הFPS בצורה משמעותית

ואין לי אפשר לבדוק את העניין מראש. הלוואי

פורסם

לא בהגדרות מלאות... BF3 משחק כבד, ב 2560 הוא הופך למאוד מאוד כבד, מה שגם הכמות זכרון שיש על ה 570 פשוט לא מספיקה לרזולוציה הזאת בהגדרות מלאות...

כל זה בלי קשר למסך הנוסף, שכניראה לא יגרע מהביצועים כל עוד הוא לא מרנדר גרפיקה...

פורסם
  • מחבר

אני לא מחפש הגדרות מלאות

כמו שרשמתי אני כרגע מקבל 70+ על מדיום

אני פשוט מפחד שברזולוציה הזו המשחק לא יהיה שחיק גם על מדיום

אגב, מהבדיקות שאני עשיתי, בכל פעם שהמסך השני מנותק הFPS עולה בצורה משמעותית

בבאטלפילד כששני המסכים מחוברים ואני משחק על ה 24 אני מקבל 70-90 FPS

כשרק ה 24 מחובר אני מקבל בין בערך 90-100 עם ירידות קלות לפעמים אך גם מדיע ל 120 לעיתים

זה קרה לי גם במערכות המחשב הקודמות שהיו לי

פורסם

ואתה חושב שעדיף לשדרג כרטיס מסך הוא פתרון עדיף על ניתוק המסך (או משחק בהגדרות) בכל פעם שאתה משחק?

חוץ מזה שאתה תהיה בסדר. על פי הבדיקות של tomshardware מצבך טוב גם על הגדרות גבוהות:

http://www.tomshardware.com/reviews/battlefield-3-graphics-performance,3063-3.html

פורסם
  • מחבר

איפה רשמתי שאני חושב שעדיף לשדרג כרטיס מסך?

תודה על הלינק

פורסם

יש כמה דברים חשובים:

ביישומי 2D (שולחן העבודה), הכרטיס יחזיק גם זוג מסכים ב2560X1600 בלי בעיה.

ב3D אתה גם ככה משחק על מסך אחד. באמת ראית שמסך שני מחובר אפילו שאינו בשימוש משפיע על FPS?

לגבי רזולוציה, פשוט בכל משחק ומשחק לך על המקסימום שהכרטיס שלך מסוגל לתת. אם אתה לא מקבל מספיק FPS לדרישתך, תוריד תחילה AA וAF למינימום או תבטל בכלל, אח"כ תתחיל להוריד רזולוציה.

פורסם

איפה רשמתי שאני חושב שעדיף לשדרג כרטיס מסך?

לא רשמת ולא הנחתי. פשוט הבהרתי את הנקודה שהתשובה לשאלה שלך בכותרת היא "מה זה משנה".

פורסם
  • מחבר

זה משנה כי זה יקבע אם אקנה את המסך או לא (:

עריכה: QTTP

כן, ראיתי בבירור(יותר נכון fraps הראה בבירור). אם כי ניסיתי את זה רק עם starcraft 2 ו bcbf2 במערכת הקודמת

ו rage + sc2 + BF3 במערכת הנוכחית

הבדלים ברורים באותם מצבים. אם יש בדיקות כלשהן שאתם רוצים שאבצע מתוך סקרנות או כל סיבה אחרת אשמח לעשות כי גם אני לא ממש מבין זה קורה.

בSC2 אני משחק ב full screen windowed mode ובהתחלה חשבתי שאולי זו הסיבה שכן window mode גם על מסך אחד משפיע על ה FPS

אבל בכותרים האחרים אני לא משחק בתצורה הזו וזה עדיין קורה.

פורסם

אם השיקול המרכזי בקניית מסך כזה היא האם תוכל לשחק בו BF3 ברזולוציה מקסימלית עם הגדרות medium כלשהן, אז לדעתי, כל מערך השיקולים שלך פגום מיסודו, ובמקרה זה המסך יהיה בזבוז כסף טהור.

פורסם
  • מחבר

ההתנסחות הקודמת שלי בעניין לא הייתה נכונהזה לא השיקול זו התעניינות. מותר להתעניין (:

אני גם יודע שאני יכול לשחק ברזולוציה נמוכה יותר ואו בחלון מוקטן

90% מהזמן אני אעבוד על המסך וזה השיקול שלי (maya - zbrush בעיקר)

רק תמיד נחמד לדעת לאילו פשרות אני צועד במידה ואחליט ללכת לכיוון הזה

בסה"כ מברר פרטים (:

אגב, קצת אוף טופיק

אם אני מעוניין לחבר שלושה מסכים למחשב (לאו דווקא למחשב הזה), האם אני חייב SLI או שניתן לחבר כרטיס מסך נוסף זול ופשוט שלא יעבוד בSLI וישמש רק עבור המסך השלישי? (כדי לא לפגיע בביצועים של כרטיס המסך האיכותי יותר)

פורסם

ההתנסחות הקודמת שלי בעניין לא הייתה נכונהזה לא השיקול זו התעניינות. מותר להתעניין (:

OK, מקובל. :)

רק תמיד נחמד לדעת לאילו פשרות אני צועד במידה ואחליט ללכת לכיוון הזה

במדויק לא ניתן לדעת, כי יש שונות ענקית בדרישות חומרה בין משחק למשחק. אבל קח בחשבון שמבחינת כמות הפיקסלים נטו, 2560X1600 זה כמעט פי 2 מ1920X1200 (ליתר דיוק פי 1.778) כך שברזולוציה טבעית זה בפירוש כבד. מי שיתעקש לשחק בכל המשחקים רק על רזולוציה טבעית במסך כזה, ועוד עם תוספות כמו AA/AF, הוא (לדעתי ;)) פסיכי, וימצא את עצמו מוציא 1500-2000 שקלים כל שנה על כרטיסי מסך. סביר להניח שאתה לא הולך בכיוון הזה. 1920X1200 למשחקים הכבדים יותר תהיה פשרה סבירה.

אם אני מעוניין לחבר שלושה מסכים למחשב (לאו דווקא למחשב הזה), האם אני חייב SLI או שניתן לחבר כרטיס מסך נוסף זול ופשוט שלא יעבוד בSLI וישמש רק עבור המסך השלישי?

להיפך, אתה חייב לא SLI. :) בSLI שני כרטיסי המסך פועלים כאחד, ואילו לא בSLI, כל אחד הוא עצמאי ויכול להוציא פלט לשני מסכים (מה שאומר סה"כ 4). אגב זו המגבלה הנוכחים של nVidia בכרטיסים האלה. כרטיסי ATI/AMD כבר מספר דורות תומכים ב3 מסכים ולפעמים יותר על כרטיס בודד (Eyefinity).

פורסם
  • מחבר

כן אני מכיר את הפתרון של ATI אבל יש לי כל מיני שימושים ב cuda שבעקבותם אני קצת נמנע מ ATI

בניתי לעצמי cintiq DIY אני ומחפש פתרון לחבר אותו לעבודה ב zbrush עם כרטיס פשוט מבלי שהוא יוריד את התדרים לכרטיס הראשי

לא שווה לי להשקיע בעוד כרטיס יקר רק עבור זה (:

גם לפני זה אני אנסה לחבר מפצל DVI ולבדוק איך הוא עושה את העבודה כשהוא מפצל אותו לשני אותות של 2560x1600 או 1920x1200 ו 1440x900

תודה רבה על התשובה

פורסם

מפצל רק יפצל את האות, כלומר אתה תראה על שני מסכים אותו דבר בדיוק (clone) וגם אז צריך לבדוק את רוחב הפס שצריך לעבור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים