עבור לתוכן

PC MARK 2002 - למה אני מקבל ציון נמוך בזיכרון???

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הדגם של הלוח אם שלי הוא GA-7ZXE

בעניין החנויות, אני לא סומך כ"כ מכיר את החנויות האלה, אם אני נגיד רוצה להזמין משהו, אם הם באים ומרכיבים לי את החלקים במחשב?, אני צריך לבוא אליהם? , איך זה עובד?

• תגובות 67
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ועוד משהו, אני יגיד את המפרט של המחשב שלי, ואני יגיד מתי קניתי את החלקים, ואני רוצה לראות בדיוק אם "קברו" אותי, ולראות אם באמת צדקתם (שבחלק מהמקרים אני מבין כבר שכן).

1. קניתי את הGe-Force 2 GTS 32MB V7700 של אסוס בגיל 13 לפני שנה ושש חודשים.

2. המעבד אטלון אקס פי 1700 קניתי לפני חודשיים.

3. לוח אם GA-7ZXE קניתי לפני חודשיים

4. הזיכרון 256 זה שאתם טוענים שהוא DDR דפוק, קיבלתי גם לפני חודשיים.

* 2,3,4 קניתי ביומולדת, זה עלה לי נראה לי 1700 שקל.

5. סידי רום X52 שקניתי לבד לפני משהו כמו 4 חודשים (אני לא מצאתי שם של חברה אבל רשום הדגם)

6. כרטיס קול הוא בא עם הלוח אם (מחובר אליו), קוראים לו AVANCE 97 משהו כזה.

7. כונן FLOPPY רגיל

8. 2 הראד דיסקים :

א. הארד דיסק מאז שקניתי את המחשב 6 ג'יגא דגם WDC AC26400B

ב. הארד דיסק 30 ג'יגא מלפני שנה ושש חודשים דגם QUANTUM FIREBALLP AS30.0

פורסם
  • מחבר

גיליתי את הזיכרון, יש לי SDRAM

256 SDRAM

פורסם

זה לא יהיה נעים לשמוע, אבל הטכנאי שלך פשוט דפק אותך בצורה לא רגילה.

קודם כל, לוח האם שהוא הביא לך הוא לוח אם מיושן מאוד, מבוסס על צ'יפסט ישן ובעל ביצועים נחותים בהרבה מצ'יפסטים בני דורנו (ואם היית פונה למקור מקצועי ואמין, לפני חודשיים, היית מקבל לוח אם טוב פי כמה, גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת פיטצ'רים שונים).

את'לון העלה השערה מקודם שלוח האם ש"הטכנאי" שלך הביא לך הוא מבוסס KT133A (בניגוד לKT266A, המקובל כיום) ומסתבר שהוא צדק.

אגב, הזכרון שהיה לך מקודם (SDRAM) ככל הנראה תואם בהחלט ללוח האם ש"הטכנאי" שלך הביא לך (ושלא יבלבל אותך ש"המעבד לא עובד עם זה" או כל מני דברים מפולפלים כאלו) והקומבינה שהוא עשה, עם החלפת הזכרון נועדה רק לדפוק עליך עוד כסף, כי בעצם, לא הייתה לך שום סיבה להחליף את הזכרון שהיה לך!

בקיצור, לוח האם שהטכנאי שלך דחף הוא לוח אם מאוד מיושן, הדגם הוא בערך בן שנה והוא אפילו לא תומך בזכרונות DDR. לקנות לוח אם שתומך בSDRAM בלבד, לפני חודשיים זאת טעות איומה, ו"הטכנאי" שלך ניצל את חוסר הידע שלך ועשק אותך בכמה מאות שקלים (ראה לגבי הזכרון) ובמקביל, הוא גם קבר אותך עם חלקים ישנים, ובעצם, יש אנשים שמזמן היו מחליפים לוח אם כמו שיש לך עכשיו.

תזכור, שאם תרצה לשדרג בעתיד לDDR (שכבר עכשיו מהווה סטנדרט) אתה תצטרך להחליף גם את לוח האם...

זה מה שקורה כשמתעסקים עם אנשים שעושים ביקורי עשיקה מבית לבית.

זה גם מסביר את הציון הנמוך שקיבלת בPCMark, ציון אופייני מאוד לSDRAM...

אגב, רק בשביל שתדע את ההבדל, DDR פועל בקצב כפול מSDRAM מה שמתבטא בביצועים גבוהים יותר לטובת מערכות הDDR...

עוד דבר ששכחתי, זכרון DDR עולה עכשיו פחות מSDRAM, לכן, לקנות לוח אם שתומך בSDRAM בלבד זו ממש "התאבדות" וכל מה שנשאר לך לעשות הוא לכעוס מאוד על סוכן העשיקה שלך ולא להתקרב אליו אף פעם, בעתיד.

פורסם
  • מחבר

בלעדיכם היו קוברים אותי לנצח, תודה, ובפעם הבאה כשאני ירצה שימליצו לי על מפרט אני יבוא לכאן

פורסם

אל תודה לנו, זה (בין השאר) התפקיד שלנו, להגן על אנשים חסרי ידע מפני עשקנים שרוצים לנצל את זה לטובת הכיס שלהם.

אם יש לך חברים שמתעסקים עם עשקנים פרטיים כמו "הטכנאי" שלך, הזהר גם אותם בבקשה!

פורסם

אוי הטכנאים האלה ........ קנית בBUG ? :D

פורסם

:nono:

תקרא שוב את כל השיחה, הוא קנה את זה אצל "טכנאי" פרטי (עשקן פרטי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים