עבור לתוכן

PC MARK 2002 - למה אני מקבל ציון נמוך בזיכרון???

Featured Replies

פורסם

אז בבקשה, תאמר לנו ע"י איזה חברה הכרטיס שלך יוצר. איזה חברה ייצרה את הכרטיס עצמו, לא את הצ'יפ שלו.

• תגובות 67
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עוד שאלה:

האם "הטכנאי" שלך נותן לך חשבונית על כל קניה (קבירה) שאתה עושה דרכו? או שמא הוא גם מעלים מס? אחריות על החלקים יש בכלל? ואם כן, אצל מי? או שאתה צריך למסור לו את החלק הפגום ואז לחכות עד שהוא יואיל בטובו ללכת ולהחליף אותו, וגם כשהוא יחליף אותו, אני מוכן להתערב איתך שהחלק שהוא יביא לך יהיה משומש במקרה הטוב או אפילו גרוע מהחלק המקורי שהבאת לו, במקרה הרע.

פורסם
  • מחבר

ה"טכנאי" שאני מדבר עליו הוא בדיוק אחד כמוכם, רק שהוא מבוגר יותר, והוא כן מעודכן בחומרה, לא מזה הוא מתפרנס, אלא הוא עוזר לנו. בקשר לחלקים הסוג ד' , זה שאני לא חכם מספיק בשביל להסביר לכם מה יש לי במחשב לא אומר שהאיש מחשבים שלי רמאי ומוכר דברים זולים בכוונה. אז אולי הוא היה פעם מתחכם קצת, אבל אני אף פעם לא קיבלתי ממנו משהו שלא טוב בשבילי, משהו איטי וסוג ד' כמו שאתם מכנים את זה. זה לא שאני לא מקבל את מה שאתם אומרים , אבל אתם מגזימים עם הרבה דברים, אני מסכים שלמשל הקטע עם הזכרון זה שאתם אומרים שהוא RDRAM אז שהוא רצה להשיג משהו זול, כי אני לא איזה גיימר גדול , חוץ מזה אם הDDR יותר טוב אז הוא בטח יקר יותר, אז בשביל מה לי משהו יקר יותר, מספיק לי מה שיש לי

פורסם
  • מחבר

החברה שמייצרת את הכרטיס שלי היא ASUS.

בסדר, בסדר אני מבין מה שאתם רוצים, בקשר מה שמינימייזר אמר, יש לי אחריות על החלקים שאני קונה, הוא מביא את מה שהוא קונה עם הקבלה ואת החלק בתוך הקופסא כמו שהיה בחנות.

פורסם

ה"טכנאי" שאני מדבר עליו הוא בדיוק אחד כמוכם, רק שהוא מבוגר יותר, והוא כן מעודכן בחומרה, לא מזה הוא מתפרנס, אלא הוא עוזר לנו. בקשר לחלקים הסוג ד' , זה שאני לא חכם מספיק בשביל להסביר לכם מה יש לי במחשב לא אומר שהאיש מחשבים שלי רמאי ומוכר דברים זולים בכוונה. אז אולי הוא היה פעם מתחכם קצת, אבל אני אף פעם לא קיבלתי ממנו משהו שלא טוב בשבילי, משהו איטי וסוג ד' כמו שאתם מכנים את זה. זה לא שאני לא מקבל את מה שאתם אומרים , אבל אתם מגזימים עם הרבה דברים, אני מסכים שלמשל הקטע עם הזכרון זה שאתם אומרים שהוא RDRAM אז שהוא רצה להשיג משהו זול, כי אני לא איזה גיימר גדול , חוץ מזה אם הDDR יותר טוב אז הוא בטח יקר יותר, אז בשביל מה לי משהו יקר יותר, מספיק לי מה שיש לי

קרא את השורה המודגשת... יפה. עכשיו, תגיד לי איך אתה מגדיר את הזכרון הלא ידוע שיש לך במחשב?

לגבי הזכרון, DDR יותר זול מRDRAM ויותר טוב ממנו, הוא נותן יחס עלות/תועלת(בטח משהו שבכלל לא קיים אצל עושק הקברים שלך, למעט העלות והתועלת שהקבירה שלך מביא לכיס שלו) טוב יותר.

ואני עדיין לא מבין למה אתה לא אמר לנו של איזה חברה כ.המסך שלך, זה לא דבר שצריך להיות גאון דור בשביל לומר.

פורסם
  • מחבר

אמרתי לך של ASUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טוב אז בזה תפסתם אותי בקשר ל-DDR אבל מאיפה לכם אולי יש לי DDR אני פשוט לא יודע

פורסם

תבין, שגם אם יש לך DDR האלטיזעכן-מחשבים הזה שלך הביא לך את הDDR הכי זול שהוא PC1600 ועשק ממך בטח מחיר יותר גבוה מPC2100, למרות שההבדל ביניהים בחנויות שפויות הוא מיזערי ולכן השקעה בPC1600 לא שווה כלל!

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון איך אני מוצא מה יש לי? DDR או RDRAM ?

דבר שני ! אין לך שום הוכחה לזה שאם הוא שם לי DDR אז זה במחיר של יקר יותר!

פורסם

RDRAM בטוח אין לך.

רב הסיכויים שיש לך DDR אבל זה לא משנה את העקרון, שאתה לא יודע אילו חלקים יש לך במחשב, למרות שקנית אותם דרך אדם, שלטענתך, הוא ישר ואמין ועושה הכל לטובתך.

עצה קטנה: בחיים שלך אל תסמוך על אנשים שרוצים להרוויח עליך, שיעשו מה שטוב בשבילך. "הטכנאי" הזה הרכיב לך את המחשב מחלקים זולים שהוא מצא. אנחנו לא יכולים להוכיח שהוא שם לך DDR עלוב במחיר של DDR נורמלי בלי לראות מקרוב את המחשב שלך, אבל הבעיה פה שאתה לא יכול להוכיח שהוא לא עשה את זה.

למעשה, כמעט בטוח שהוא כן עשה את זה, כי הוא רק רוצה להרוויח כמה שיותר כסף.

למעשה, אתה לא יכול להוכיח שהוא בכלל לא התקין לך חלקים יד שניה או חלקים שלא הזמנת (תיקון, שהוא לא הזמין בשבילך).

לעולם אל תסמוך על אנשים כאלו שירכיבו לך מערכת טובה כי אלו אנשים שעושקים אנשים שלא מבינים, מרוויחים על גביהם סכומי עתק ומשכנעים אותם שהכל לטובתם.

פורסם

דבר ראשון איך אני מוצא מה יש לי? DDR או RDRAM ?

דבר שני ! אין לך שום הוכחה לזה שאם הוא שם לי DDR אז זה במחיר של יקר יותר!

לא יכול להיות לך RDRAM. יכול להיות לך רק SDRAM או DDR.

וכן, יש לי הוכחה. הטכנאיים הפרטיים האלה תמיד יביאו לך את הזכרון הכי זול שהם יכולים למצא וישימו לך במחשב, העיקר שזה יספור להם את מספר הזכרון שאתה משלם עליו.

פורסם
  • מחבר

אני יודע איזה חלקים יש לי במחשב, בעניין הכרטיס מסך היה בלבול קטן... ובעניין הזיכרון אני לא יודע איך לזכות אם יש לי DDR או RARAM אז מה חוץ מזה אני לא יודע?

אבל לא היה לי פעם שנדפק לי משהו במחשב והוא לא עמד לקראתי, גם אם הוא עושה כמה "טריקים", בחיים שלי לא היו לי בעיות עם החלקים שהביא לי, הכל התאים לי, בעניין המחיר, אולי אתם צודקים במשהו אבל לא בהכל... אבל תחשבו שנייה, אם אני נגיד הייתי רוצה לקנות כרטיס מסך, מאיפה לי לדעת איפה לקנות? ואולי יעבדו עליי

פורסם
  • מחבר

זאת לא הוכחה! זה בכלל לא משכנע אותי, זאת רק דעתך

פורסם

אני לא מבין מה אתה רוצה שנגיד ?! שמצאת את עסקת חייך ? הרי אנחנו לא נגיד את זה כי זה בהחלט ברור שלא כך הדבר...

פורסם

אתה לא צריך להשתמש בתוכנות צד שלישי כדי לדעת אילו רכיבים תקעו לך במחשב.

זה רק מעיד על כך ש"הטכנאי" שלך אכן עושק אותך ולא מוכן לגלות לך מה הוא שם לך במחשב, למרות ששילמת במלוא כספך (ואפילו ביותר מזה)!

זה מזכיר לי את המקרה של בזק, שלא מתחייבים לתת מודם חדש, למרות שהמחיר שמשלמים להם הוא אף יותר ממחירו של מודם חדש!

לא מוצא חן בעיניי הקטע של 'עושה כמה טריקים'. כל הטריקים האלו הם סממנים אופייניים מאוד לעושקים ולנוכלים למיניהם שרק מחפשים אנשים תמימים כדי לדפוק ולהרוויח עוד כסף.

אדם מקצועי ואמין לא עושה שום טריקים, אף פעם! אם "הטכנאי" שלך היה אדם מהימן, הוא לא היה עושה שום טריקים, הוא היה מפרט לך בדיוק מה הוא מרכיב לך במחשב, הוא היה מייעץ לך (באובייקטיביות!!!) מה לבחור והיה מנמק את זה בנימוק נורמלי ולא בנימוק מטומטם כמו 'עזוב את זה, זה גרוע' או 'עדיף שלא תתקרב לזה, לחבר של הבן דוד שלי שגר במלזיה יש אחות שלבעלה יש חבר שגר בסיביר ויש לו בדיוק את החלק הזה במחשב ושמעתי שזה גרוע'.

ואם היית רוצה לקנות כרטיס מסך, במקום שלא יעבדו עליך, היית צריך לשאול אנשים איפה הכי כדאי לקנות...

רוצה דוגמא: זיגזג - השירות שלהם מעולה, הם יודעים בדיוק מה הם עושים והם לא עובדים על אף אחד.

נ.ב. נדמה לי שנפתחה פה חזית חדשה, למאבק בנוכלים.

פורסם

אני יודע איזה חלקים יש לי במחשב, בעניין הכרטיס מסך היה בלבול קטן... ובעניין הזיכרון אני לא יודע איך לזכות אם יש לי DDR או RARAM אז מה חוץ מזה אני לא יודע?

אבל לא היה לי פעם שנדפק לי משהו במחשב והוא לא עמד לקראתי, גם אם הוא עושה כמה "טריקים", בחיים שלי לא היו לי בעיות עם החלקים שהביא לי, הכל התאים לי, בעניין המחיר, אולי אתם צודקים במשהו אבל לא בהכל... אבל תחשבו שנייה, אם אני נגיד הייתי רוצה לקנות כרטיס מסך, מאיפה לי לדעת איפה לקנות? ואולי יעבדו עליי

יש לך כנראה סרטן בגזע המח, ואתה בכלל לא קורא את ההודעה שלי.

אני מבין שעכשיו המצאת סוג זכרון חדש RARAM(אני יודע שאתה מתכוון לRDRAM זה בצחוק).

איך זה אתה לא ידוע איזה זכרון יש לך, ואת הדגם הספיציפי של הלוח, ואמרתי לך שגם אם יש לך DDR זה יכול להיות DDR איטי במיוחד, שהטכנאי של קבר אותך איתו מצדי שני יכול להיות שהטכנאי הזה בעצמו לא מבדיל בין סוגי הזכרונות של הDDR ופשוט קנה את הכי זול שהוא יכול היה למצא בכמות המבוקשת ועשק ממך רווח.

מאיפה לקנות חלקים? היום ברשת לא חסרות חנוניות הגונות מאוד מאוד עם מחירים ממש ממש טובים:

www.zigzag2000.co.il

www.plonter.co.il

---צונזר---

כן, אפילו השתיים האחרונות עדיפות על עושק קברים שעושה ביקורי עשיקה מדלת לדלת.

תראה, לגבי הזכרון: אתה התלוננת על בעיות במחשב שלך, אנשים מנסים לעזור לך לפתור ועלו על זה שמכרו לך זכרון ברמה נמוכה מאוד ואתה מתעקש שלא להודות בעובדה הזאתי וממשיך להתלונן על כך שהזכרונות שקברו אותך איתם מקבלים ציון נמוך.

נ.ב

אמור לי בבקשה את הדגם המדוייק של הלוח שלך(לא שם היצרן) ואם אתה יכול תפתח את המחשב ותסתכל מה רשום על הזכרונות שלך או שמה זה יוריד לך את האחרא-יות שהעושק הזה נותן לך על המחשב(שזה ממש לא הגון ובשום חנות מחשבים הגונה כמו אלה שרשמתי למעלה לא עושה את זה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים