עבור לתוכן

PC MARK 2002 - למה אני מקבל ציון נמוך בזיכרון???

Featured Replies

פורסם

זה יכול להיות רק DDR, ויכול מאוד להיות שהזכרון שלו לא מכונן טוב או שמוגדר לעבוד ב200 מגה"צ במקום 266.....

• תגובות 67
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

שים לב לחתימה שלו, יש לו 'GIGABYTE MOTHERBOARD'. אני מניח שזה ה7VTXH הנפוץ כל כך בארץ...

טרמינטור, נסה את זה:

Mainboard Information >> Memory Modules

כן, יש לי את הלוח אם הזה.

וכששאלת אם אני לא יודע מה הזמנתי, אז בעיקרון הזמנתי רק לוח אם ואת המעבד, את הזיכרון החליפו לי בלי שידעתי כי הזיכרון הקודם שלי לא היה מותאם ל-AMD

פורסם

שים לב לחתימה שלו, יש לו 'GIGABYTE MOTHERBOARD'. אני מניח שזה ה7VTXH הנפוץ כל כך בארץ...

טרמינטור, נסה את זה:

Mainboard Information >> Memory Modules

כן, יש לי את הלוח אם הזה.

וכששאלת אם אני לא יודע מה הזמנתי, אז בעיקרון הזמנתי רק לוח אם ואת המעבד, את הזיכרון החליפו לי בלי שידעתי כי הזיכרון הקודם שלי לא היה מותאם ל-AMD

איזה?

ג'יגהבייט זו חברה שמייצרת המון לוחות אם!

אתה צריך לדעת איזה דגם ספציפי יש לך! אתה לא יכול ללכת לקנות לוח אם בעיניים עצומות...

ולגבי הזכרון, מה זאת אומרת 'החליפו בלי שידעתי' ???

מי החליף לך ולא לא ידעת על זה?

פורסם
  • מחבר

1. אמרתי שיש לי בדיוק את הלוח אם הזה , הכוונה לדגם 7VTXH זה שהוא אמר.

2. בהתחלה לא ידעתי שהזיכרון שלי לא מותאם לAMD, אז שאמרתי "לא ידעתי" התכוונתי לזה שזה לא היה מתוכנן, ורק כשהביאו לי את המחשב אמרו לי שהחליפו לי את הזיכרון

פורסם

לי נראה דבר כזה: החנות שקנית ממני את החלקים חשבה שהלוח שלך תומך בSDRAM רגיל אז היא חשבה לקבור אותו איתו, כשהיא ראת שחייבים לספק לך DDR הם השיגו את הDDR הכי זול שהם יכלו למצא, והבטח מריצים אותו ב200 מגה"צ במקום 266 כדי לשמור על יציבות, כי זה הדבר הכי זול שהם יכלו למצא.

פורסם
  • מחבר

אני לא קונה בחברה, יש לי מן טכנאי שהוא בעצם חבר של אבא שלי, הוא מציע לנו דברים הכי טובים שאפשר, ואז אנחנו פשוט משלמים לו והוא קונה

פורסם

אני לא קונה בחברה, יש לי מן טכנאי שהוא בעצם חבר של אבא שלי, הוא מציע לנו דברים הכי טובים שאפשר, ואז אנחנו פשוט משלמים לו והוא קונה

אני בטוח...

אני מכיר את כל ה"טכנאים" האלו, שגובים ממך הון על זה שהם התקינו לך עוד 64מ"ב של זכרון או חיברו לך סורק או עשו נס גדול והתקינו לך ווינדוס.

נו בטח שהוא מציע לך את הדברים הכי טובים שאפשר, הכי טובים לכיס שלו! אל תהיה תמים, המחיר שהוא נותן לך הוא מחיר כולל מע"מ וכולל 'מס טרחת טכנאי' שזאת מין עמלה כזאת שהוא המציא כדי שהוא גם ייצא מורווח מכל העניין.

טיפ קטן: אל תסמוך על אדם שמעוניין למכור לך כמה שיותר, בכמה שיותר.

לפני כל קניה, תתיעץ עם אנשים שיודעים על מה הם מדברים (כמו הפורום הזה למשל) כדי שלא ידפקו אותך עם Gigabyte Motherboard ועם זכרונות שאין לך מושג מאיפה הם צצו.

פורסם
  • מחבר

אתה יודע מה? בוא נבדוק

כמה עלה מעבד אטלון אקס פי 1700 לפני חודשיים?

וגם לוח האם הזה של ג'יגבייט הדגם הזה שאמרתי לך שיש לי.

לא כולל זיכרון

פורסם
  • מחבר

חוץ מזה הוא נתן לי הצעות ואני בחרתי, לפני זה הוא אמר את המחיר.

עוד הוא לא מבקש כסף כשאני מבקש שיבוא ויסדר לי משהו. הוא הטכנאי שלנו כבר בערך 6 שנים והמקצוע שלו בעיקרון זה לא טכנאי! אז מה יש לך להגיד עכשיו?

פורסם

יש לי להגיד עכשיו שהוא דופק עליך בוכטות בתור הכנסה צדדית.

פורסם
  • מחבר

שאלה קטנה : לפי מה אתה קובע שהוא מרמה אותנו?

פורסם

לפי זה שהוא קורא לעצמו 'טכנאי' וגם לפי מה שאמרת קודם, שהזכרון הוחלף ללא ידיעתך וגם בגלל הGIGABYTE MOTHERBOARD, זה בכלל דבר נפוץ בחנויות שעושקות אנשים (לקרוא לחלקים עפ"י היצרן שלהם, אני מתפלא שהוא לא מכר לך כרטיס מסך של NVIDIA..., אגב של איזו חברה בכלל הGeforce 2 GTS שמופיע בחתימה שלך???)

תבין, 'טכנאים' כאלו שבאים לאנשים הביתה ומסדרים להם תקלות 'במחירים נוחים' הם סתם רמאים. את אותו דבר ש"הטכנאי המומחה" עשה ושילמת עליו כסף, היית יכול לעשות לבד, אחרי 2 דקות של הסברים מאנשים שבאמת מבינים.

פורסם
  • מחבר

איך אתה מגדיר אנשים שמבינים? אלו אנשים אלה? כאלה שלא מרמים

פורסם
  • מחבר

לא יודע למה אתה חושב על כל השטויות האלה, אבל אולי בסביבה שאתה נמצא בה יש אנשים כאלה, אני יודע להבדיל בין אנשים חרא לאנשים נחמדים וטובים, חוץ מזה יש לי את השכל בשביל להבין אם עובדים עליי או לא. בכל מקרה לא נראה לי שהוא עובד עליי עם כל הדברים האלה, חוצמזה אתה לא מכיר אותו אז אני לא מבין למה אתה אומר שהוא רמאי.

פורסם

אנשים שמבינים הם אנשים שיש להם מושג על מה הם מדברים.

ממה שקראתי עד כה, "הטכנאי" שלך לא רק דופק אותך אלא לו בעצמו אין חצי מושג מה לעזאזל הוא עושה ולמה.

אני בטוח שגם אם תשאל אותו את השאלה הבסיסית ביותר {זאת ששאלת בפורום אוברקלוקינג}, על איך עושים אוברקלוקינג למערכת, למה יש לשים לב וממה צריך להזהר, הוא לא יידע לענות לך או שהוא יענה תשובה סתומה לגמרי.

חוץ מזה, אנשים שבאמת מבינים מתעסקים בתחום בתור מקור הפרנסה העיקרי (ובדרך כלל גם היחיד) שלהם והם מרוויחים מספיק כסף כדי לא לעשות 'ביקורי בית' לאנשים.

חוץ מזה, אני בכלל לא מבין למה אתה קונה דרך "הטכנאי" שלך? זה הרי ברור כשמש שהוא מקבל אחוזים על כל קנייה שאתה עושה דרכו, אז למה לעזאזל אתה נותן לבן אדם הזה להרוויח כסף עליך?

אגב, בכל זאת מעניינת אותי החברה של כרטיס המסך שלך, סוג הזכרון שלך , דגם הדיסק הקשיח שלך והסידירום.

אני יוצא כמובן מתוך הנחה שכל החלקים הנ"ל נרכשו דרך אותו "טכנאי" מדופלם כי כמו שאתה טוען, הוא "משרת" אותך בנאמנות כבר 6 שנים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים