עבור לתוכן

מאוכזב יחסי מMW3 - האם BF3 שווה הוצאה נוספת?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קניתי את MW3, ואני דיי מאוכזב מרמת החשיבה שנדרשת ממך בזמן משחק ברשת.

המשחקיות עצמה מעולה כמובן כמו כל משחקי COD, אבל זה לא מרגיש לי מספיק, אין משימות מורכבות מספיק ואין מספיק גיוון במשימות שיש -

אמנם יש הרבה מצבי משחק, אבל בתכלס כולם דומים.

אני אולי אגיד משהו שיצחיק פה הרבה אנשים, אבל אפילו המשחק הישן והמעולה (לדעתי) ENEMY TERRITORY דורש יותר מחשבה

במשימות מMW3 ולכן קצת התאכזבתי.

השאלה היא האם שווה לי להשקיע 250 שקלים נוספים על BF3, ששמעתי שאמור להיות יותר מתוחכם והמפות גדולות יותר?

אני מקווה שקלטתם את הראש שלי ואשמח אם תוכלו לעזור לי.

פורסם

אני לא חושב ש-BF3 מצריך חשיבה כמו שאתה מצפה. אם הוא יותר טקטי מ-MW3 לדעתי? אז כן. אבל הכל יחסי. צריך לזכור שזה משחק MAINSTREAM. אני לא חושב שתקבל את מה שאתה מצפה לו.

שלא תבין אותי לא נכון אבל, זה משחק נהדר. פשוט זה נשמע שאתה שדורש מחשבה. לדעתי BF3 לא ממש מצריך יותר מדי מחשבה. מצד שני לא שיחקתי MW3 אז אני לא יכול להשוות. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח אם לא לקחת את זה רחוק מידי, אני לא מצפה שזה יהיה משחק אסטרטגיה, אבל משהו יותר מסובך קצת מלתפוס את הדגל למשל.

ועוד דבר שהפריע לי בMW3 זה המפות הקטנות יחסית - יותר מידי צפוף.

מה אתם אומרים? =\

פורסם

יש מפות קטנות ב-BF, יש מפות עם עיצוב מאוד גרוע מאחוריהן. אבל יש גם טובות (לדעתי לפחות). ואני לא חושב ש-BF זה יותר מ"סתם לתפוס את הדגל".

פורסם

כמה הערות/תשובות:

1. מי שרוצה משחק טקטי עם חשיבה לא משחק בפאבליק. בתקופת COD4 שחקנים מקצועיים היו משחקים עם קלאנים ב-CB או עושים PCW. זה היה מאוד טקטי ודרש שת"פ רצוף ב-TS/וונט. מאז שבוטלו ה-dedicated servers בגרסאות הבאות זה כבר לא אפשרי.

אני לא בטוח מה המצב ב-MW3 ואם פתחו שוב את האפשרות הזו. אבל בכל מקרה, להיכנס לשרת פאבליק ולצפות למשחק חכם ושיתוף פעולה טקטי מצד שחקנים זרים זו דרישה נאיבית למדי.

2. אם אתה רוצה לשחק באופן חכם וטקטי יותר אתה צריך למצוא מספר שחקנים ולשחק איתם תוך תיאום ב-TS/וונט. זה נכון לכל משחק, לא רק ל-COD. זה עדיין לא יהיה כמו PCW, אבל יהיה טוב יותר מאשר סתם להיכנס לשרת ולשחק לבד.

3. גם אם BF3 דורש מעט יותר טקטיקה וחשיבה מ-COD, זה לא באופן משמעותי. מעבר לכך, אם תיכנס לשרתים תראה המון השחקנים שמעוניינים פשוט למקסם את יחס ה-KD שלהם ולא אכפת להם הרבה מעבר לכך. כאמור, הדרך לשחק משחק באופן חכם וטקטי הוא עם קבוצת חברים שיושבים ביחד ב-TS ומתאמים או לקחת את זה צעד קדימה ולשחק בליגה מקצועית.

4. BF3 עולה 250 ש"ח רק למי שאוהב לזרות את כספו לרוח. נתחיל בכך שב-pcgames הוא עולה 200, אבל גם זה יקר מאוד. ניתן לרכוש CDKEY מאתרים בחו"ל בחצי המחיר. אני קניתי מ-offgamers ב-115 ש"ח.

5. הסיבה בשלה כדאי לך לרכוש את BF3 היא שונה לחלוטין לדעתי - התחושה של שדה קרב אמיתי הנה ללא תחליף ומרשימה מאוד. בתור מישהו ששיחק המון COD4 (והתאכזב קשות מ-COD5...), אני לא מצטער על הקנייה לרגע. MW3 ממחזר את אותו מנוע גרפי מוכר מאז COD4. לעומת זאת, ב-BF3 ישנן מפות ענקיות, מטוסים, טנקים, מסוקים, סירות וכו' המוגשים לך בגרפיקה מציאותית ומרשימה שיוצרת חווית משחק שונה.

ועדיין - אם הייתי משחק לבד ולא עם חברים, כנראה שהייתי משתעמם גם מזה בשלב כלשהו.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההסבר המפורט!

אשמח אם תוכל להמליץ לי על מקום לקנות את המשחק ברשת (אני לא מעוניין במשחק פיזית רק דיגיטאלית)

ומה ההבדל בין הגירסא הרגילה ולבין הLE? שווה את ההפרש?

פורסם

תודה רבה על ההסבר המפורט!

אשמח אם תוכל להמליץ לי על מקום לקנות את המשחק ברשת (אני לא מעוניין במשחק פיזית רק דיגיטאלית)

ומה ההבדל בין הגירסא הרגילה ולבין הLE? שווה את ההפרש?

אני אישית קניתי ב-http://www.offgamers.com ב-30$. מדובר בגרסה רוסית של המשחק (ולכן זה זול יותר), אבל באתר שלהם מספקים קובץ הורדה של אנגלית והסבר איך משנים לאנגלית. אחרי שמקבלים מהם את ה-CDKEY נרשמים ל-origin, מבצעים redeem code ובכך משייכים משחק לחשבון ה-origin. מורידים את המשחק, משנים מרוסית לאנגלית לפי ההסבר וזהו. שים לב שאתה מקבל רק CDKEY ולא את הקופסה המקורית. יחד עם זה, מדובר באתר ותיק ואמין כך שאני החלטתי לסמוך עליו בעניין זה.

באופן אישי, אני לא חושב שה-LE שווה את ההפרש במחיר. עוד מספר כלי נשק שייפתחו גם כך לכולם ועוד כמה מפות. אם המפות האלה תתבררנה כמהותיות להמשך ההנאה שלי מהמשחק, אני אקנה אותן בנפרד כשהן יצאו. אלה כמובן השיקולים שלי, לאחרים יש אולי שיקולים משלהם.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי זה מה אומר שאתה מקבל עוד מפות - זאת אומרת שאם יש שרת שמפעיל מפה שאין לי אני לא יכול להיכנס אליו?

פורסם

לא הבנתי זה מה אומר שאתה מקבל עוד מפות - זאת אומרת שאם יש שרת שמפעיל מפה שאין לי אני לא יכול להיכנס אליו?

בעיקרון כן.

יכול להיות שתוכל להיכנס לשרת כזה רק כל עוד המפה הנוכחית קיימת אצלך וכאשר תתחלף המפה למפה שלא רכשת, לא תוכל להמשיך לשחק בו.

פורסם
  • מחבר

אוקי עשיתי את הרכישה והצלחתי להכניס את הCD-KEY לתוכנה של ORIGIN, תוכל להסביר לי איך אני מתקין את האנגלית?

אני מוריד קודם את המשחק ?

פורסם

היו צריכים לספק לך הסבר לשנות לאנגלית ישנן כמה דרכים

אם לא תמצא באתר תרשום פה ונחפש לך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אחרי חפירה קצרה באתר מצאתי את ההסבר, בנתיים אני מוריד את המשחק אחרי זה אני מקווה שהשינוי שפה יעבוד.

תודה לכם !

פורסם

אוקי עשיתי את הרכישה והצלחתי להכניס את הCD-KEY לתוכנה של ORIGIN, תוכל להסביר לי איך אני מתקין את האנגלית?

אני מוריד קודם את המשחק ?

הסברתי לך בהודעה למעלה מה סדר הפעולות. קרא לפני שאתה שואל שוב, אין לי כוונה לרשום פעמיים כל דבר. כן, אתה קודם מוריד ומתקין ואח"כ משנה לאנגלית.

ב-offgamers יש הסבר ולינקים איך משנים מרוסית לאנגלית. אתה צריך לפתוח את ההסבר הזה ע"י הקלקה על more product info.

פורסם

גם אני התאכזבתי.. לא שלא נהנתי, אבל יכלו להפציץ יותר. :xyxthumbs:

פורסם

קניתי גם וגם אבל אני כל כך תפוס על הבטלפילד שאפילו לא נגעתי בmw3

כל כך טוב ומיליון אפשרויות בבטלפילד :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים