פורסם 2011 בנובמבר 1514 שנים קניתי מחשב חדש ווינדוס 7 פרימיום והעתקתי חלק גדול של הקבצים מהמחשב היישן ווינדוס 7 אולטימייט(שני המערכות הם 64 ביט)במחשב היישן לא הייתה שום בעיהובמחשב בהתחלה הכל עבד מצויין ופתאום הסייר וינדוס לא מפסיק לקרוס אני לא יכול להיכנס לא למחשב שלי לא לשום תיקייה וגם לא להתחלת רק להפעיל איקונים שעל הדקסטופ משקים שמותקנים לי כבר עובדיםאיטיונס עובד אינטרנט אקספלורר וכרום גם עובדים
פורסם 2011 בנובמבר 1614 שנים מחבר בבקשה תעזרו לי אניאני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי למצוא פתרון בכל פורום אפשרי ולא הצלחתי
פורסם 2011 בנובמבר 1614 שנים יש הודעה של שגיעה ?מה כתוב ב"מציג אירועים" על שגיעה ?לסקור לוירוסים.מה עשיתה לפני זה התחיל ?
פורסם 2011 בנובמבר 1614 שנים מחבר הוא לא מעלה את המציג אירועים ואין שום מספר שגיאה רק ''סייר ווינדוס הפסיק לעבוד'' ואז הוא סוגר אותו ומבצע הפעלה מחדש לסיירעשיתי סקירת ווירוסים זה לא מוצא כלוםומה שעשיתי זה לעתיק את כל המדיה מהמחשב הישן לחדש דרך כבל רשת בין שני המחשבים(תמונות סרטים מסמכים תוכנות והתקנות של משחקים)כל התוכנות היו מותקנות גם על המחשב הקודם וכולן 64bitבמחשב הקודם לא הייתה שום בעיה
פורסם 2011 בנובמבר 1614 שנים תנסה להגדיר באפשרויות תיקיה 2 שורות כמו בתמונה שלי עכשיו זה עובד ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בנובמבר 1614 שנים מחבר מציג האירועים זה שהמחשב עושה טעות ואז הוא שואל האם לחפש פתרון באינטרנט והוא מראה מה המספר טעות נכון?אם זה זה אז הוא לא מראה את זה הוא פשוט קורס לפי הסדר הודעות הבא:אני נכנס לתיקייה לא משנה איזה הוא פותח אותה ל3 שניות נתקע וגם העכבר נתקעואז קופצת חלונית ''סייר WINDOWS הפסיק לעבוד''ואז נסגרת החלונית ומופיע חלונית '' סייר WINDOWS מבצע הפעלה מחדש'' והוא סוגר את הכל ומפעיל מחדש.
פורסם 2011 בנובמבר 1614 שנים "מציג האירועים" ככהקליק ימין על מחשב שלי - שמה ניהול ושם הוא ישנו.לחפש השגיאע ב"מערכת" מתחת ל"חלונות" .
פורסם 2011 בנובמבר 1614 שנים מחבר מצאתי את מציג האירועיםיש בו שלוש תת תיקיות איזה מהם לבדוק כי אין שם מערכת יש:יומני רישום של ישומים ושירותיםמנויםויומני רישום של WINDOWSתודה רבה על העזרה
פורסם 2011 בנובמבר 1614 שנים מחבר סליחה מצאתי את זהמופיע שם אותה טעות מיליון פעם בארך טעות מספר 7036service controle manager
פורסם 2011 בנובמבר 1914 שנים מחבר הצלחתי לסדר את זה אבל תודה רבה על העזרה בכל זאתכנירא שזה היה בגלל כמה תוכנות שהתקנתי אני לא סגור איזה מהם אז פשוט עשיתי אייניסטול לכולם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.