פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים אני מוחה. סדרת אמריקן פאי הם סרטים מצוינים קומדיות מושקעות, בניגוד לקומדיות טיפשיות במיוחד כמו Dumb And Dumberer.
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים אני מתכוון רק לסרט האחרון כי רק אותו ראיתי.זה לא כזה מצחיק (האמת היא שכולם אוהבים את ריימונד הרב יותר מצחיק מזה),אין בזה רעיון וזה סתם סרט שאמור "ללוות" אותנו לשלב הבא אבל זה ממש סרט מפגר.זהו סרט שרואים פעם אחת.
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים אני מתכוון רק לסרט האחרון כי רק אותו ראיתי.זה לא כזה מצחיק (האמת היא שכולם אוהבים את ריימונד הרב יותר מצחיק מזה),אין בזה רעיון וזה סתם סרט שאמור "ללוות" אותנו לשלב הבא אבל זה ממש סרט מפגר.זהו סרט שרואים פעם אחת.
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים לכל תוכנה יש יתרון משלהביטורנט=(דעתי) מהירה,נוחה לשימושחסרונות=(גם דעתי :\) :אין מנוע חיפוש בתוך התוכנה ואני חייב להוריד דרך קישוריםאימיול=דיי איטית,תלוי כמה זמן היא דלוקהיש מנוע חיפוש בתוך התוכנהיש את כל המשחקים,סרטים,תוכנות הכי חדשותלדעתי ביטורנט יותר טובהאבל זאת רק דעתי :-X
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים מישהו אמר פה שבגירסא של ליון נטוורק (לא צריך להגיד לכם מה דעתי על האתר הזה) תיקנו את כל הבעיות שעליהן דיברת.
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים תנסה TORRENT SEARCHאתה נרשם לאתר ואחרי שבוע בערך שולחים לך סיסמא ושם משתמש, זה תוכנת חיפוש דיי נחמדה לTORRENTS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.