פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים כמו שאמר קודמי - תתקין את שניהם, אפשר גם להתקין קזאאה במקביל אם בא לך.הbittorrent הוא תוכנת לקוח פשוטה שמתפקדת מבחינתך כמו downloader רגיל.
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים www.zeropaid.com פורטל לכל תוכנות שיתוף הקבציםwww.emule-project.com אימיולhttp://bitconjurer.org/BitTorrent/ העמוד של הbittorrent הרשמית.אם אף פעם לא עבדת עם bittorrent - אחרי שאתה מתקין את התוכנההיא לא מופיעה לך בשום מקום, אין שום דרך להפעיל אותה, כל שינוי שאתה רוצה לעשות נעשה בcommand line. זה בגלל שBT הוא פרוטוקול, אתה צריך למצוא באינטרנט לינקים של BT וכשתלחץ עליהם יעלה חלון הdownload של BT
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים תחפש באינטרנט shadow experimentalזה קליינט מעולה לBTBT יותר מהירה פי 10 בממוצע מאי מיול
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים עד לא מזמן לא אהבתי במיוחד את אימול, אבל אחרי שבסוף קיץ התקנתי אותה,והחלטתילהתאזר בסבלנות........ובכן עכשיו לאחר כמה שעות בתור אני מוריד בממוצע על 50 קיי, אני יכול גם להביאלינק עם תמונה אם אתם רוצים.......מבחינתי אימול עונה על כל צרכים שלי, שכן כמעט כל דבר שתרצו שם נמצאשם, ואילו ביטורנט היא רשת צעירה יחסית עדיין...לשיפוטכם.
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים החסרון היחיד שיש לאימיול זה קצב העברת נתונים שגם הוא נפתר עם הזמן כמו שידידי PATH FINDER אמר.לפעמים לוקח כמה ימים עד שמוצאים כתובת נורמלית להוריד מהביטורנט או עד שמוצאים שרת FTP נורמלי... במשך הימים שאתם יכולים לחפש ולא למצוא כלום, אימיול כבר תוריד את מבוקשכם
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים אני אף פעם לא הצלחתי עם EMULE להוריד על יותר מ20 קיי לכמה דקות....עם BT אני על 30 + כל הזמן!
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים סבלנות חבר, סבלנות.זה לוקח קצת זמן עד שמשיגים מהירות נורמלית אבל זה קורה לבסוף
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים יומיים זה לא סבלנות...אני חיכיתי 4 ימים בשביל שזה יוריד לי בערך 2.6GB....עכשיו זה מוריד לי את המידע הזה ביומיים, אולי פחות ואני משתמש בתוכנה הזאת אולי שבועיים... אפילו לאפשוט משאירים את המחשב דולק בלילה והולכים לישון...
פורסם 2003 בדצמבר 1921 שנים ומה אתה חושב עשיתינתתי לתוכנה הזאת, צאנס אחרי צאנס אחרי צאנס, במשך יותר מחצי שנה...ונתתי לה גם הרבה לילות טוביםואם אתה מוצא בBT את הTRACERים הטובים, אתה מסודר.BTWעכשיו אני מוריד מBT אלבום של 3 דיסקים של Alice in chains ב37 k ןעולה.וחיכיתי רק חצי שעה גגבלי עצבים בלי כלום, פשוט עובד כמו שצריך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.