עבור לתוכן

The Rock&Roll in israel died before he barley lived!

Featured Replies

פורסם

אז אל תקשיב להם.

מה אתה רוצה? :lol:

• תגובות 44
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אז אל תקשיב להם.

מה אתה רוצה? :lol:

יאללללה הרגתם אותי :silly: . מה שתגיד... אני לא מתחבר למוזיקה בארץ ואני עדיין לא מבין למה.

רוב המוזיקה הרוקיסטית בארץ מייאשת אותי,המלודיה כבדה וזה מלווה בצרחות או בזמרים חסרי קול מלודי.

אני לא מבין ?? אתם לא רואים את ההבדל?? איך שירים באנגלית,בצרפתית או ספרדתית נשמעים כול כך חזקים יותר משירים בעברית??

פורסם

הם לא.

בן כמה אתה?

פורסם
  • מחבר

הם לא.

בן כמה אתה?

בן 78 ! מה קשור הגיל?

אני בן 19.

כנראה זה טעם אישי,כי אני באמת לא מצליח להתחבר למוזיקה בארץ חוץ מכמה זמרים בודדים בארץ שיש להם קול מדהים,פרט אליהם כול השאר זייפנים בני זייפנים.

פורסם

אתה מציג את הכתבה כאילו מדובר במאמר מדעי. זה טור דעה של מישהו. מה איכפת לי מהדעה שלו? אני גם מעט פחות מתחבר למוזיקה שנוצרת בזמן האחרון. אבל זו דעתי. יש כאלה שמאוד אוהבים את מירי מסיקה, דודו אהרון או את MC קרולינה.

"כנראה זה טעם אישי"? :lol:

לא כנראה. זה טעם אישי.

בקיצר, אתה בן 19 וזה עדיין בשלב ה"התמרדות". עוד 5 שנים תבין שהכל חרטא. המשך שבוע נעים.

פורסם

מרסדס?

פורסם

קודם כל, תעשה טובה לי ולך - אם כבר אתה כותב כותרת באנגלית, לפחות תדאג שתהיה בלי שגיאות כתיב ודקדוק (The Rock&Roll in Israel died before it barely lived). ואם כבר אנחנו רוצים להיות פדנטיים, אז אתה מדבר על מוזיקת רוק, ולא רוק אנד רול (שהיא ה"אבא" של הרוק). סתם לדוגמה, אלביס פרסלי שר רוק אנד רול, אבל לא רוק.

עכשיו, באופן כללי, הרוק המיינסטרימי מת איפשהו בסוף שנות התשעים. רוצה הוכחה פשוטה? חפש בגוגל את מצעד העשור של גלגלצ בשנות התשעים ושנות האלפיים ותשווה ביניהם. חצי מהשירים במצעד משנות התשעים מנגבים את הרצפה עם ה-top 10 של שנות האלפיים. מה לעשות, הרוק פינה את מקומו לטובת הפופ. אני לא אומר שאין להקות רוק טובות יותר, אני רק אומר שהן כבר לא המיינסטרים.

פורסם

בארץ:

* הדג נחש לא תמיד אחידים אבל נותנים בראש גם מבחינת סאונד וגם מבחינת טקסט.

* אהוד בנאי, למרות הנגיעות הים-תיכוניות, הוא רוקיסט בנשמה.

* לעוס, אבל שלום חנוך ויהודית רביץ עדיין נותנים הופעות רוק מצויינות.

רוק בחו"ל כמעט לא נשאר, ודאי לא במיין סטרים.

הז'אנר היחיד ששרד משם הוא המטאל, אבל זה ממש לא במיינסטרים.

דווקא היתה שנה מעולה לחובבי המטאל בארץ עם מטאליקה, מגדת', אוזפסט ודרים...

פורסם

רוקסט היא אולי קצת יותר רוק מ-ABBA אבל גם בקושי, אם רוקסט זה רוק אז Ace of Base זה רוק...

שוב לרוקסט יש אחלה מוזיקה שבעולם, אבל זה:

התאהבתי:

פורסם

באמת לא הכרת את רוקסט עד עכשיו? תנסה גם את Hooverphonic ואת The Sundays במקרה שאתה לא מכיר ואת Strange Boutique אם אהבת את Roxette קצת פחות "שמחים" אבל גם מעולים, בנוסף יש גם את Cranes שיותר דומה ללייקה לי ואת Curve שיותר אלקטורניים(סטייל יוריתמיקס).

פורסם

תריצו חיפושים על אינדינגב.

להקות מעולות שאף אחד לא שמע עליהם.

ונקמת הטרקטור שנעלמו מהעולם באו במיוחד לתת שם הופעה.

פאק מיינסטרים.

אז לפותח הדיון, רוק בארץ קיים.

יש המון להקות רוק ישראליות טובות.

הרבה ששרים באנגלית וחלקם די מצליחים בחו"ל.

מה לעשות שהם לא תמיד על המפה.

צריך לרדת לשולי הדרך ולשוטט בשבילים.

אתה יודע מה... זה אפילו יותר כיף.

פורסם

באמת לא הכרת את רוקסט עד עכשיו? תנסה גם את Hooverphonic ואת The Sundays במקרה שאתה לא מכיר ואת Strange Boutique אם אהבת את Roxette קצת פחות "שמחים" אבל גם מעולים, בנוסף יש גם את Cranes שיותר דומה ללייקה לי ואת Curve שיותר אלקטורניים(סטייל יוריתמיקס).

(עוד לא יצא לי לחקור את הלקה הזאת לעומק)

הכרתי גם הכרתי, אבל רק מס' שירים בודדים שלהם:

Must have been love

Listen to your heart

how do you do

dangerous

the look

one wish

ועוד כמה וכמה...

פורסם

ונקמת הטרקטור שנעלמו מהעולם באו במיוחד לתת שם הופעה.

הם הוציאו אלבום חדש לפני חודשיים וחצי... :)

פורסם

לא יודע אם הזכירו כאן בדיון, יש את אסף אבידן שהסגנון שלו די מיוחד לרוק הישראלי (אני לא בטוח שזה עונה בדיוק להגדרה של רוק, עם כל הדיונים הפילוסופיים שעברו כאן על "מה זה רוק" :screwy: ). אבל אני לא בטוח שהוא עונה על הדרישה לאומן עם "אנרגיה" בהופעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים