פורסם 2011 בנובמבר 1913 שנים דובי - איזה סטייק "מדהים" יש ברמת ישי?לימוזיןואם אתה רוצה לקנות בשר הביתה- לימוזין/הצלע האדום (שנמצא 5 מטר מלימוזין)
פורסם 2011 בנובמבר 1913 שנים תביאו עוד המלצות בירושלים, בא לי פיצה ;D עברתי אתמול בפיצה איטליה (במושבה), היה נחמד.אבל אין יותר טוב מבורקס הפיצה שאני מכין D:
פורסם 2011 בנובמבר 2013 שנים הצעת חוק למה שלא כל פיצרייה במדינת ישראל תכתוב/תיידע על הקוטר של הפיצה שלה בזמן המשלוח בטלפון זה לא יאמן , דוג' בכרמיאל פיצה של 8 עולה 68 שקל והיא בערך פי שתיים וחצי מגודל של כל פיצה בציר עכו חיפה באותו מחיר , גנבה!
פורסם 2011 בנובמבר 2013 שנים יש עוד הרבה דברים שמשפיעים על עלות (נעזוב רגע את המחיר) הפיצה. איכות. עובי. כמות תוספת. זה לא רק "גודל" (שטח).בפיצה "טוני וספה", דרך אגב, משלמים לפי משקל. שוקלים את הפיצה ומחייבים אותך לפי המסה שלקחת.
פורסם 2011 בנובמבר 2113 שנים חוץ מהאט, אין על פדאל וורוניקה (או איך שלא קוראים להם) בקריון. כשהייתי קטן הייתי אוכל פיצה רק בוורוניקה. זאת הייתה פיצה איכותית ברמות. אפילו לקצוות הקרנצ'יים היה טעם של גבינה... אחרי כמה שנים טובות שלא אכלתי שמה, יצא לי להזמין וטעמתי את הפיצה הכי בנאלית אי פעם, יותר גרוע מפיצה קפואה ביתית. לא יודע מה נסגר איתם (למרות שגם זה היה לפני הרבה שנים). החוויה הזאת גרמה לי להפסיק לקנות שם לעוד מספר שנים. נקווה שהם חזרו למוטב מאז. הצעת חוק למה שלא כל פיצרייה במדינת ישראל תכתוב/תיידע על הקוטר של הפיצה שלה בזמן המשלוח בטלפון זה לא יאמן , דוג' בכרמיאל פיצה של 8 עולה 68 שקל והיא בערך פי שתיים וחצי מגודל של כל פיצה בציר עכו חיפה באותו מחיר , גנבה! צור קשר ותשאל לגבי תקינה של פיצה. https://www.sii.org.il/111-he/SII.aspx
פורסם 2011 בנובמבר 2213 שנים כשאני מנסה לשלוח זה כותב לי "יש להקליד ערך חוקי בשדה הערות" איזה אתר גרוע הם לא מאפשרים לרשום סימני בהערה. :kopfpatsch:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.