פורסם 2011 בנובמבר 1613 שנים אגב, מישהו פה דיבר על פיצה עגבניה.אחת הפיצות הגרועות שאכלתי בחיי. באמת. זה כמו לשים רוטב וגבינה על חתיכת קרטון ביצוע. אין לי תיאור אחר.את אומרת את זה כאילו "רוטב" ו"גבינה" זה כ"כ ברור מאליו. הם לא. יש רוטב טעים ויש רוטב מגעיל. יש גבינה טובה ויש גבינה זבל.אני אישית אוהב בצק דק. לדעתי זה מאפשר להרגיש את שאר הטעמים יותר טוב. לדעתי פיצה האט היא יותר... סופגניה מאשר פיצה. כך שזה עניין של טעם. מה שכן, אני יכול להעיד ששתי הפיצות משתמשות בחומרי גלם איכותיים. זה לעומת הפיצות ב 25 שקל, שלרוב משתמשות בחו"ג גרועים. פיצה כזו לא יכולה להיות טובה, לא משנה מה הסגנון שלה.
פורסם 2011 בנובמבר 1613 שנים איפה שאני גר יש 2 פיצריות כבר הרבה זמן, שתיהן אחת ליד השניה. בכל פיצרייה הפיצה עולה 25 שקל למגש משפחתי. יש פיצרייה אחת שהפיצה שלהם עבה, והשניה היא פיצרייה של פיצות דקות. לא יודע אם משתמשים במוצרלה או לא, למען האמת, לא ממש אכפת לי. העיקר שהפיצה טעימה... זה לא כאילו כשמתחשק לי משהו בריא לאכול אני בוחר בפיצה..
פורסם 2011 בנובמבר 1613 שנים חחח סבבה, לגיטימי לאהוב פיצת סופגניה. לפעמים גם לי בא על זה. אבל להגיד שכל הפיצות השכונתיות העלובות ב 25 שקל הן בדיוק כמו הפיצות הטובות זה סתם חוסר טעם. לא איכפת לי ממוצרלה לעומת צהובה בגלל הפלצנות. אם פיצה מסויימת הייתה עם צהובה אבל סופר טעימה, ממש לא היה איכפת לי. אני אוהב גבינה צהובה. אבל לרוב הדברים האלה הולכים ביחד (מוצרלה יקרה מצהובה). לרוב פיצריה שמשתמשת במוצרלה תקפיד באופן כללי על חומרי גלם איכותיים ובצק איכותי. יתכנו מקרים אחרים כמובן. זה בלי קשר לכך שמוצרלה מתאימה יותר לפיצה בגלל שהיא חסרת טעם, והקטע בפיצה הוא להרגיש את הטעם של הבצק, של הרוטב ושל התוספות.
פורסם 2011 בנובמבר 1613 שנים איך לומר הפיצות בפיצריות הן זבל טהור. אני מכין פסטו בבית, מנה (גדולה) עולה בערך 26 ש"ח. זה רק החומרים.[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בנובמבר 1713 שנים נראה שעדכנתם את מוקדי ה"עליה לרגל" שלי בצפון. עד כה אלו היו "סינטה-בר" בחיפה פריים וחומוסיית "עימאד" בנצרת.תוסיף את "אבו-דבאח" שידוע גם בתור "אנגוס" בדיר אל אסאד ואת החומוסיה של "אבו-כזאבי" בכפר יאסיף...
פורסם 2011 בנובמבר 1713 שנים לא מבין מה ההתלהבות ממוצרלה? סתם גבינה חסרת טעם...חוץ מזה שום פיצריה לא קונה את הגבינה במחיר שאנחנו קונים אותה בסופר
פורסם 2011 בנובמבר 1713 שנים מה ההתלהבות? היא הכי טובה לפיצה.הפיצריות קונות את הגבינה במחיר די דומה למה שאתה קונה. כשרשתות השיווק יוצאות במבצעים, אתה יכול להשיג מוצרים במחיר נמוך ממה שנמכרלעסקים. לא פעם אני קונה אספקה למסעדה שלי מרשתות גדולות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.